Όσοι είναι στο παδα 2 μπορούν να παίρνουν και το 852 που αφήνει απέναντι από τον είσοδο της πανεπιστημιούπολης 2 στη Θηβών (στάση "Λαδοπούλου"), σε περίπτωση που αργεί το 829 (ή είναι πήχτρα, κυρίως τις πρώτες εβδομάδες). Στην περίπτωση δε, που αργούν και τα 2 και βιάζεστε μπορείτε να πάρετε τα 845,703,803 από τη στάση "Αιγάλεω" στη Θηβών (5 λεπτά περπάτημα από μετρό Αιγάλεω) με κατεύθυνση προς Πειραιά και κατεβαίνετε πάλι στη στάση "Λαδοπούλου".
Τώρα για το παδα 1, απ' όσο ξέρω, είναι περίπου 15 λεπτά περπάτημα από το σταθμό του μετρό της Αγίας Μαρίνας, οπότε ίσως βολεύει καλύτερα από να περιμένεις λεωφορεία και να κολλάς στην κίνηση. Μπορείτε να δοκιμάσετε και τους 2 τρόπους και να δείτε τι σας βολεύει καλύτερα.
Προσοχή, όσοι θέλετε να πάρετε το 829 από τον σταθμό Αιγάλεω για το παδα 1 το παίρνετε από τη στάση στην πλατεία Εσταυρωμένου (όπου βρίσκεται και η μία έξοδος του μετρό), ενώ άμα θέλετε να πάτε παδα 2 το παίρνετε από τη στάση στην απέναντι μεριά του δρόμου (της Ιεράς Οδού) όπου βρίσκεται η άλλη έξοδος του μετρό. Και οι 2 στάσεις λέγονται Εσταυρωμένος. Αυτό το λέω, διότι το 829 ξεκινάει από το παδα 2, περνάει πρώτα από την πλατεία εσταυρωμένου που είναι η μία έξοδος του μετρό, πάει στο παδα 1, κάνει ένα κύκλο μέσα στο αιγάλεω και μετά ξαναπερνάει από το μετρό από το αντίθετο ρεύμα της ιεράς οδού όπου βρίσκεται η άλλη στάση που ανέφερα και μετά πάει στο παδα 2, όπου και τερματίζει.
Ξέρω ότι
εδώ, αυτή τη στιγμή, όλα αυτά ακούγονται περίπλοκα, όμως με τον καιρό θα μάθετε τα κατατόπια και θα τα παίζετε στα δάχτυλα.