haroula
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηλίας
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
01011001
Δραστήριο μέλος

https://www.athena.agrino.org/classes.htm
ψάξε στην σελίδα εκεί που λέει Δακτυλογράφηση στα Ελληνικά.
επίσης μία άλλη καλή σελίδα είναι εδώ
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος

Για πνεύματα δεν ξέρω αλλά για περισπωμένη είναι πάνω από το tab. Τώρα για το πως μπαίνει δεν έχω ιδέα.
Δεν είναι περισπωμένη αυτή.
Ένα απλό σύμβολο είναι.
Από ότι μου έχει πει πάντως μία φιλόλογος για τους τόνους και τα πνεύματα, αγόρασε πρόγραμμα για αυτή τη δουλειά.
Βέβαια μου φαίνεται λίγο υπερβολικό αυτό. Σίγουρα θα υπάρχει πιο απλή λύση

michael92
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Ποιος γράφει σε πολυτονικό σήμερις;

michael92
Πολύ δραστήριο μέλος

ewww, πολυτονικό.
https://www.athena.agrino.org/classes.htm
ψάξε στην σελίδα εκεί που λέει Δακτυλογράφηση στα Ελληνικά.
επίσης μία άλλη καλή σελίδα είναι εδώ
Βασικά αυτό που λες λειτουργεί, αλλά είναι κουραστικό, καθώς υπάρχουν αυτόματοι πολυτονιστές που κάνουν μόνοι τους τη δουλειά.
01011001
Δραστήριο μέλος

Πρέπει να αγοράσεις πολυτονιστή για αυτή τη δουλειά, δυστυχώς δε νομίζω να υπάρχει σπασμένο.
qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Βασικά αν ψάξετε λίγο στο internet μπορείτε να τα βρείτε και μετά paste στο word. Νομίζω πιάνει.
Ποιος γράφει σε πολυτονικό σήμερις;![]()
Eγώ, για προπόνηση στα Αρχαία Ελληνικά.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

Τώρα δεν νομίζω να θες να μπείς στο λούκι του latex βέβαια για να γράψεις ένα κείμενο.
https://www.mathimatiko.net/latex/
δες το polytonikogreek.pdf
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

Μπα είναι επειδή δεν μπορούν να το χειριστούν!Στο χέρι αυτά! Το Word είναι μηχάνημα του διαβόλου - κατά φιλολόγους.

sophaki983
Εκκολαπτόμενο μέλος

Βασικά αν ψάξετε λίγο στο internet μπορείτε να τα βρείτε και μετά paste στο word. Νομίζω πιάνει.
Ποιος γράφει σε πολυτονικό σήμερις;![]()
Eγώ, για προπόνηση στα Αρχαία Ελληνικά.
Και εγώ γράφω

qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Στο χέρι αυτά! Το Word είναι μηχάνημα του διαβόλου - κατά φιλολόγους. :who:
No comments.

michael92
Πολύ δραστήριο μέλος

Μπα είναι επειδή δεν μπορούν να το χειριστούν!![]()
Τα Βασικά τα ξέρουν. Μην περιμένεις να σου κάνουν και μακροεντολές

Η φιλόλογος μας έλεγε : "Μμ, οι ξένοι μας έκαναν Ελληνικό ορθογράφο στο word, για αυτό είναι κατά διαόλου το πρόγραμμα, ποτέ μην το εμπιστεύεστε"

Shadowfax
Διάσημο μέλος

Get real please,
the citizens of the world, the Internet, the galaxy
Σημείωση: Το μήνυμα προήλθε από το θέμα Τι σκέφτεσαι τώρα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Δὲ δείχνει ὁ τρόπος γραφῆς ἄν κάποιος πάει μπροστὰ ἤ ὄχι. Οὔτως ἤ ἄλλως, ἀπὸ τὴ στιγμὴ ποὺ δὲν εἶναι greeklish μποροῦμε νὰ γράφουμε κι ἔτσι.Ρε σοβαρολογείτε? Τι μαλακίες ειν' αυτές με το πολυτονικό τώρα? Αντί να κοιτάμε μπροστά πάμε πίσω?
Get real please,
On: Τὸ διάλειμμα φθάνει στὸ τέλος του.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Current faith to humanity?Ρε σοβαρολογείτε? Τι μαλακίες ειν' αυτές με το πολυτονικό τώρα? Αντί να κοιτάμε μπροστά πάμε πίσω?
Get real please,

Μην μιλάς για τρόπους γραφής, Shadow, θα φτιάξουν και άλλο θέμα για τα σπαστά αγγλικά!

Shadowfax
Διάσημο μέλος

@Eileen Στο επόμενο θα γράψω μόνο αγγλικά.
SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Ἀγαπητέ Shadow,@grey Ε ρε φίλε αυτή η καύλα με οτιδήποτε περασμένο, κι δε μιλάω για θαυμασμό ξερωγώ ή μελέτη, αλλά για χρήση πεθαμένων μεθόδων (βγες έξω τυλιγμένος σ' ένα σεντόνι ξερωγώ, το ίδιο θα σου πω) εμμονή με το παρελθόν μου δείχνει. Ακόμα και τα greeklish προτιμώτερα είναι ως κάτι concurrent.
Πές το τρέλα, πές το ὄπως θές. Ἐννοεῖται πὼς δὲν χρησιμοποιῶ πολυτονικό κάπου ἀλλοῦ. Ἀλλὰ ἄλλο νὰ γράφῃς ἔτσι κι ἄλλο νὰ ντύνεσαι μὲ χιτῶνες καὶ μανδύες,ὄπως ἀναφέρεις. Καὶ ποιός λέει μὲ σιγουριά, πῶς ἡ πρόοδος (τουλάχιστον σὲ αὐτόν τόν τομέα) εἶναι ἀπαραίτητα καλή; Δὲν εἶμαι συντηρητικὸς. Ἀπλῶς κάποια στοιχεῖα τοῦ παρελθόντος ποὺ μοῦ κινοῦν τὸ ἐνδιεαφέρον, προσπαθῶ νὰ τὰ υἰοθετῶ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.