Ποιο τμήμα χημικού να επιλέξω, πέρα από την Αθήνα;

sarah5149

Νεοφερμένο μέλος

Η sarah5149 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Καλησπέρα! Δίνω φέτος πανελλήνιες για δεύτερη φορά και σκοπεύω για χημικό, και έχω την εξής απορία: ποιο τμήμα θα μου προτείνατε, πέρα από την Αθήνα? Να επισημαίνω πως θα στηρίζομαι οικονομικα αποκλειστικά στον εαυτό μου, οπότε να έχετε υπόψη ότι θα δουλεύω και θα μένω σε φοιτητική εστία (πληρω τις προϋποθέσεις). Άκουσα καλά λόγια για Ηράκλειο, Ιωαννινα και Πάτρα αλλά δεν ξέρω, εσείς τι θα λέγατε?:)

Τελευταία επεξεργασία:
Η καλύτερη επιλογή είναι στο τμήμα που είναι πιο κοντά στον τόπο διαμονής σου. Ακόμα και εάν χρειάζεσαι 2 ώρες ταξίδι.

Εάν δικαιούσαι εστία τότε κατά πασά πιθανότητα δικαιούσαι και μεταγραφή.

Σχετικά το Ηράκλειο είναι γνωστό για τις σχετικά υψηλότερες τιμές του καθώς και το κόστος ταξιδιού (που ειδικά στην αρχή θα είναι αρκετά)

Δεδομένου ότι στα Ιωάννινα λόγω ΕΒΕ τα τελευταία χρονιά έχει λιγότερους συνολικά φοιτητές από την Πάτρα ίσως είναι πιο εύκολο να διεκδικήσεις εκεί εστία

Με μια πρόχειρη αναζήτηση στο διαδίκτυο μου βγάζει ότι στα Ιωάννινα υπάρχουν περισσότερες εστίες οπότε ακόμα καλυτέρα (αλλά δεν είμαι σίγουρος για αυτό, ας πούνε και οι υπόλοιποι)

Βέβαια δεν είναι σίγουρο εάν θα πάρεις την εστία από την αρχή ενδεχόμενος να υπάρχει καθυστέρηση (γραφειοκρατία κτλ.) και ίσως να χάσεις το 1ο εξάμηνο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back