Πότε μα ποτέ στο Βακαλη! Θα σου πω την προσωπική μου εμπειρία . Την πρώτη χρονιά εκεί ήμουν στη γ λυκείου. Εκεί πέρα άλλαζαμε συνέχεια καθηγητές καθώς δεν καταλαβαιναμε τίποτα . Ήμουν και γω στο 3ο πεδίο και ενώ πάντα διάβαζα και στόχευα υψηλά αν δεν έχεις τη σωστή καθοδήγηση είναι δύσκολο. Πολλά παιδιά θυμάμαι είχαν θέμα. Ρωτούσες μια απορια σε ειρωνευοντουσαν και σου έλεγαν πλήρωσε έξτρα για ιδιαίτερα, τα διαγωνίσματα ήταν λίγα όλο τον χρόνο, σε έβλεπαν σαν πορτοφόλι. Να φανταστείς και γω ήμουν στο 3ο πεδίο ηθελα χημικο στόχευα υψηλά αλλά προ στο τέλος κατάλαβα ότι όσο και να διάβασα ολη την χρονια δεν θα έγραφα και έτσι και έγινε έβγαλα 12.000 παρά το τόσο διάβασμα. Άλλαξα φροντιστήριο και έβγαλα την επόμενη 17.800 με σωστή δουλειά, καθοδήγηση πολλά διαγωνίσματα και έλυσα πολλά δύσκολα θέματα. Αυτό για μενα πρέπει να κάνουν τα φροντιστήρια να σε προετοιμάζουν σωστά γιατί κακώς η καλως πλέον οι πανελλήνιες είναι σε επίπεδο μαθητικού διαγωνισμού φαίνεται άλλωστε από τα θέματα που μπαίνουν. Όσο για τις επιτυχίες που έχει ο Βακαλης έχει να κάνει με τους καθηγητές που είναι πολλοί καθως υπαρχουν αρκετα στη Θεσσαλονίκη αντε να τύχεις στον ικανό και προθυμο καθηγητή.
Σε ποιό φρονιτστήριο πήγες την επόμενη χρονιά;