elenika
Νεοφερμένο μέλος
Η elenika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Μαθήτρια Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
31-10-23
16:22
Σαν μαθήτρια γ ΕΠΑΛ που γράφω πανελλαδικές φέτος ανησυχώ για το πλήθος των παιδιών που θέλουν να μπουν σε ένα συγκεκριμένο τμήμα Πανεπιστημίου. Έχω ακούσει πως τα πανεπιστήμια παίρνουν από 5-10% κάτι που φυσικά μου φαίνεται άδικο διότι μπορεί να μαθήματα να θεωρούνται πιο εύκολα αλλά όχι ο ανταγωνισμός. Οπότε σε περίπτωση που ξέρετε ή ξέρετε κάποια ιστοσελίδα που δείχνει το ποσοστό εισαγωγής ενός τμήματος, πόσα παιδιά δέχονται και ποια είναι η ελάχιστη βάση εισαγωγής... Θα με βοηθούσε πολύ

ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.333 μηνύματα.
31-10-23
23:19
Οι σχολες του παμακ ειναι 4ετεις και επομενως το 10% ειναι λογισμενο για τα επαλ.Σαν μαθήτρια γ ΕΠΑΛ που γράφω πανελλαδικές φέτος ανησυχώ για το πλήθος των παιδιών που θέλουν να μπουν σε ένα συγκεκριμένο τμήμα Πανεπιστημίου. Έχω ακούσει πως τα πανεπιστήμια παίρνουν από 5-10% κάτι που φυσικά μου φαίνεται άδικο διότι μπορεί να μαθήματα να θεωρούνται πιο εύκολα αλλά όχι ο ανταγωνισμός. Οπότε σε περίπτωση που ξέρετε ή ξέρετε κάποια ιστοσελίδα που δείχνει το ποσοστό εισαγωγής ενός τμήματος, πόσα παιδιά δέχονται και ποια είναι η ελάχιστη βάση εισαγωγής... Θα με βοηθούσε πολύ![]()
Για να δεις τον ακριβη αριθμο εισακτεων ,βασεις και εβε που θελεις μπορει να κτυπησεις την διεύθυνση
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki