elenika
Νεοφερμένο μέλος
Η elenika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Μαθήτρια Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

31-10-23

16:22
Σαν μαθήτρια γ ΕΠΑΛ που γράφω πανελλαδικές φέτος ανησυχώ για το πλήθος των παιδιών που θέλουν να μπουν σε ένα συγκεκριμένο τμήμα Πανεπιστημίου. Έχω ακούσει πως τα πανεπιστήμια παίρνουν από 5-10% κάτι που φυσικά μου φαίνεται άδικο διότι μπορεί να μαθήματα να θεωρούνται πιο εύκολα αλλά όχι ο ανταγωνισμός. Οπότε σε περίπτωση που ξέρετε ή ξέρετε κάποια ιστοσελίδα που δείχνει το ποσοστό εισαγωγής ενός τμήματος, πόσα παιδιά δέχονται και ποια είναι η ελάχιστη βάση εισαγωγής... Θα με βοηθούσε πολύ

γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.008 μηνύματα.

31-10-23

23:19
Οι σχολες του παμακ ειναι 4ετεις και επομενως το 10% ειναι λογισμενο για τα επαλ.Σαν μαθήτρια γ ΕΠΑΛ που γράφω πανελλαδικές φέτος ανησυχώ για το πλήθος των παιδιών που θέλουν να μπουν σε ένα συγκεκριμένο τμήμα Πανεπιστημίου. Έχω ακούσει πως τα πανεπιστήμια παίρνουν από 5-10% κάτι που φυσικά μου φαίνεται άδικο διότι μπορεί να μαθήματα να θεωρούνται πιο εύκολα αλλά όχι ο ανταγωνισμός. Οπότε σε περίπτωση που ξέρετε ή ξέρετε κάποια ιστοσελίδα που δείχνει το ποσοστό εισαγωγής ενός τμήματος, πόσα παιδιά δέχονται και ποια είναι η ελάχιστη βάση εισαγωγής... Θα με βοηθούσε πολύ![]()
Για να δεις τον ακριβη αριθμο εισακτεων ,βασεις και εβε που θελεις μπορει να κτυπησεις την διεύθυνση