???????
Νεοφερμένο μέλος
Ο ??????? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα.

Καλησπέρα. Πάω Γ λυκείου και έχω σίγουρα αποφασίσει ότι θέλω να ασχοληθώ με φυσική ( Θεωρητικό κομμάτι, κβαντικη βαρυτητα κλπ κλπ ). Φυσική είναι εμφανές ότι έχω κλίση και είναι το μόνο μάθημα που μπορώ να κάτσω άνετα 12 ώρες απλά να μαθαίνω. Τώρα μίλησα/ έχω μιλήσει με πολλούς καθηγητές από ΕΜΠ/ ΣΕΜΦΕ και μου λένε πως είναι το καλύτερο. Άλλοι λένε ΕΚΠΑ άλλοι Κρήτη άλλοι Γιάννενα. Εγώ μένω επαρχία αλλά έχω και σπίτι Αθήνα. Δεν με πολυενδιαφέρει η ομορφιά της πόλης ή η φοιτητική ζωή. Θέλω απλά το πανεπιστήμιο που μπορεί να μου δώσει τις ισχυρότερες βάσεις για grad school σε Αμερική. Πολύ σημαντικό επίσης είναι και η έρευνα που ίσως θα μπορώ να παράξω ακόμα και από το προπτυχιακό μου. Ευχαριστώ!
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.655 μηνύματα.

Άκουσε παλικάρι μου. Σ' αυτό που ρωτάς μην περιμένεις να πάρεις τη "σωστή" απάντηση. Καθένας θα σου πει ότι κορυφαίο είναι το Φυσικό που αυτός φοίτησε. Το λέει και η παροιμία: << Αν δεν υποστηρίξεις το Πανεπιστήμιό σου, θα πέσει να σε πλακώσει>>. Έχω τελειώσει το Φυσικό του ΕΚΠΑ, αλλά δεν μπορώ να ξέρω ποιο είναι καλύτερο. Θα ήξερε μόνον κάποιος που έχει φοιτήσει σε όλα, αλλά αυτός δεν υπάρχει. Μη σε μπερδέψουν οι στατιστικές, αυτές έχουν άλλα από τα δικά σου κριτήρια. Θα πάρεις και άλλες απαντήσεις, όπως να πας ΗΜΜΥ ή ότι καλύτερη Φυσική θα μάθεις στο Μαθηματικό ή καλύτερα να πας σε Υπολογιστές. Αγνόησέ μας. Διάβασε τα προγράμματα σπουδών και αποφάσισε μόνος σου. Καλή τύχη όπου κι αν πας.
redpointer
Δραστήριο μέλος
Ο redpointer αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 490 μηνύματα.

ΜΑΚΡΙΑ απο ΣΕΜΦΕ ΜΑΚΡΙΑ. Ειναι μια σχολη που βγαινεις ενα τιποτα. 5 χρονια σπουδων χωρις λογο και ολοι το γυρνανε σε πληροφορικη αμεσα η εμμεσα. Αν θες καλο τμημα φυσικης να πας στο εκπα αφου εχεις και στην αθηνα σπιτι. Υποψην η φυσικη εχει πολυ κακη αποκατασταση αλλα αν θες αμερικη τοτε μια χαρα, για ελλαδα μιλαω. Τωρα για το σεμφε μπορει καποιος να νομιζει οτι ειμαι υπερβολικος αλλα πραμγατικα απο αυτο το τμημα βγαινεις ενα μηδενικο και το γυρνανε ολοι σε πληροφορικη αλλα δεν εχουν χρονο να διαβασουν καθως ειναι τρομερα απαιτητικο.
???????
Νεοφερμένο μέλος
Ο ??????? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα.

Κοιτάξτε δεν έχω θέμα που είναι απατιτικό. Δηλαδή κατά την γνώμη σας έχω καλύτερη εκπαίδευση στο ΕΚΠΑ;
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.038 μηνύματα.

Η Σεμφε έχει σίγουρα breadth στο πρόγραμμα σπουδών της, αλλά δεν νομίζω πως για την περίπτωση σου θα είναι η βέλτιστη επιλογή. Προσωπικά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια το φυσικό Κρήτης και νομίζω πως σου ταιριάζει καλύτερα. Ωστόσο όλα όσα ανέφερες είναι εξίσου καλά. Θα έλεγα προτίμησε ο,τι θα σου έρθει πιο οικονομικά.Καλησπέρα. Πάω Γ λυκείου και έχω σίγουρα αποφασίσει ότι θέλω να ασχοληθώ με φυσική ( Θεωρητικό κομμάτι, κβαντικη βαρυτητα κλπ κλπ ). Φυσική είναι εμφανές ότι έχω κλίση και είναι το μόνο μάθημα που μπορώ να κάτσω άνετα 12 ώρες απλά να μαθαίνω. Τώρα μίλησα/ έχω μιλήσει με πολλούς καθηγητές από ΕΜΠ/ ΣΕΜΦΕ και μου λένε πως είναι το καλύτερο. Άλλοι λένε ΕΚΠΑ άλλοι Κρήτη άλλοι Γιάννενα. Εγώ μένω επαρχία αλλά έχω και σπίτι Αθήνα. Δεν με πολυενδιαφέρει η ομορφιά της πόλης ή η φοιτητική ζωή. Θέλω απλά το πανεπιστήμιο που μπορεί να μου δώσει τις ισχυρότερες βάσεις για grad school σε Αμερική. Πολύ σημαντικό επίσης είναι και η έρευνα που ίσως θα μπορώ να παράξω ακόμα και από το προπτυχιακό μου. Ευχαριστώ!
Η Σεμφε αξίζει κυρίως εαν δεν είσαι σίγουρος εαν σε ενδιαφέρει να εστιάσεις στην "θεωρητική" ή "εφαρμοσμένη" έρευνα ή εαν δεν είσαι σίγουρος μεταξύ μαθηματικού ή φυσικού. Είναι πέντε χρόνια η φοίτηση, το οποίο σημαίνει πως σε δεσμεύει παραπάνω χρόνο, το οποίο είναι καλό εαν γουστάρεις αλλά κακό αν αλλάξεις γνώμη όσο σπουδάζεις, και επίσης είναι πολύ απαιτητική, το οποίο ίσως βρίσκεις ενδιαφέρον τώρα αλλά δεν είναι πάντα καλό να ξέρεις. Όσο και να γουστάρεις θα έχεις ανάγκη να ξεσκάς που και που, ιδίως απο το 3ο έτος που θα έχει συσσωρευτεί η πίεση. Αυτός είναι και ο λόγος που σε τέτοια τμήματα ο μ.ο. αποφοίτησης πάει στα 8 χρόνια.
Anyways, θεωρώ πως το πανεπιστήμιο απο το οποίο προέρχεσαι δεν έχει τόσο βαρύτητα, όσο το πόσο συνεπής και πόση συνοχή θα έχεις στην πορεία σου ως το grad school. Να λάβεις υπόψιν πως τα δίδακτρα απο μόνα τους γενικά είναι πανάκριβα, οπότε θα χρειαστείς υποτροφίες σίγουρα.
???????
Νεοφερμένο μέλος

Ευχαριστώ πολύ. Έχω κατασταλάξει πάντως ότι θέλω θεωρητική φυσική. Η πρώτη επιλογή μου είναι ανάμεσα σε ΕΚΠΑ ή ΣΕΜΦΕ. Επιπλέον αν έχω το δίπλωμα από την ΣΕΜΦΕ ρέπει να κάνω μετατπυχιακό πριν πάω για διδακτορικό;
Hased Babis
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 995 μηνύματα.

Ανεπαρκείς σχολές είναι Ιωάννινα, Καβάλα, Λαμία.
Καλές σχολές είναι Ηράκλειο, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα.
Καλές σχολές είναι Ηράκλειο, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.081 μηνύματα.

Διαβαζα το προγραμμα σπουδων του φυσικου εκπα και επαθα πλακα με το τι κανουν εκει μεσα.. (και εγω θελω)..και εχουν και ενα ταγμα καθηγητες.Καλησπέρα. Πάω Γ λυκείου και έχω σίγουρα αποφασίσει ότι θέλω να ασχοληθώ με φυσική ( Θεωρητικό κομμάτι, κβαντικη βαρυτητα κλπ κλπ ). Φυσική είναι εμφανές ότι έχω κλίση και είναι το μόνο μάθημα που μπορώ να κάτσω άνετα 12 ώρες απλά να μαθαίνω. Τώρα μίλησα/ έχω μιλήσει με πολλούς καθηγητές από ΕΜΠ/ ΣΕΜΦΕ και μου λένε πως είναι το καλύτερο. Άλλοι λένε ΕΚΠΑ άλλοι Κρήτη άλλοι Γιάννενα. Εγώ μένω επαρχία αλλά έχω και σπίτι Αθήνα. Δεν με πολυενδιαφέρει η ομορφιά της πόλης ή η φοιτητική ζωή. Θέλω απλά το πανεπιστήμιο που μπορεί να μου δώσει τις ισχυρότερες βάσεις για grad school σε Αμερική. Πολύ σημαντικό επίσης είναι και η έρευνα που ίσως θα μπορώ να παράξω ακόμα και από το προπτυχιακό μου. Ευχαριστώ!
Μια χαρα ειναι το εκπα...και νοικοκυρεμενο κτηριο εχει με καλο κυλικειο και φαγητο κοντα.
Οταν θα κανεις την μαθηματικοποιηση της φυσικης οι αμερικανοι θα πιπιλανε δαχτυλο.
Αυτοι ειναι της κατανοησης της φυσικης...(πολυ μ'αρεσει αυτο).
Οποτε καλα θα σταθεις εκει που θα πας.
Kοιτα ..τοσο απλα και τοσο ζουμερα
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.655 μηνύματα.

Δεν ξέρω γιατί, αλλά πολλοί απόφοιτοι της ΣΕΜΦΕ γυρίζουν στα Οικονομικά.ΜΑΚΡΙΑ απο ΣΕΜΦΕ ΜΑΚΡΙΑ. Ειναι μια σχολη που βγαινεις ενα τιποτα. 5 χρονια σπουδων χωρις λογο και ολοι το γυρνανε σε πληροφορικη αμεσα η εμμεσα.
Θεωρητικά, τα μόρια εισαγωγής δεν σχετίζονται με το επίπεδο μιας Σχολής. Σκέψου όμως, αν σε κάποιο τμήμα εισάγονται φοιτητές με γενικά αρκετά χαμηλά όρια, αναγκαστικά οι καθηγητές δεν θα υποβιβάσουν το επίπεδο των μαθημάτων τους;Άλλοι λένε ΕΚΠΑ άλλοι Κρήτη άλλοι Γιάννενα.
redpointer
Δραστήριο μέλος
Ο redpointer αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 490 μηνύματα.

Οικονομικα, πληροφορικη οτιδηποτε αλλο το γυριζουν γιατι απλα σε αυτη την σχολη κυριολεκτικα βγαινεις ενα τιποτα. Ρωτα καποιον αποφοιτο αν του φανηκε χρησιμη αυτη η σχολη και θα σου πει οτι ειναι για πεταμα. Επισης καθοσο εισαι φοιτητης λογω των τρομερα δυσκολων μαθηματων εχεις μηδεν χρονο να ψαχτεις και μονος σου σε κατι αλλο.Δεν ξέρω γιατί, αλλά πολλοί απόφοιτοι της ΣΕΜΦΕ γυρίζουν στα Οικονομικά.
Dias
Επιφανές μέλος

Πάντως σαν φοιτητές στο Φυσικό του ΕΚΠΑ είχαμε γενικά μια πολύ κακή γνώμη για τη ΣΕΜΦΕ. Πέρα από αυτά που γράφεις λέγαμε ότι ήταν σχολή χωρίς νόημα, της έλειπαν βασικά μαθήματα (πχ. αστροφυσική) και ότι δημιουργήθηκε μόνο και μόνο για να βολέψει κάποιους "δικούς τους" σαν καθηγητές. Τώρα, δεν είμαι σίγουρος ότι όλα αυτά δεν είναι υπερβολές και δεν μας τα είχαν περάσει οι δικοί μας καθηγητές του ΕΚΠΑ.Οικονομικα, πληροφορικη οτιδηποτε αλλο το γυριζουν γιατι απλα σε αυτη την σχολη κυριολεκτικα βγαινεις ενα τιποτα. Ρωτα καποιον αποφοιτο αν του φανηκε χρησιμη αυτη η σχολη και θα σου πει οτι ειναι για πεταμα. Επισης καθοσο εισαι φοιτητης λογω των τρομερα δυσκολων μαθηματων εχεις μηδεν χρονο να ψαχτεις και μονος σου σε κατι αλλο.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.081 μηνύματα.

οχι οτι σκασατε απο ζηλια?Πάντως σαν φοιτητές στο Φυσικό του ΕΚΠΑ είχαμε γενικά μια πολύ κακή γνώμη για τη ΣΕΜΦΕ. Πέρα από αυτά που γράφεις λέγαμε ότι ήταν σχολή χωρίς νόημα, της έλειπαν βασικά μαθήματα (πχ. αστροφυσική) και ότι δημιουργήθηκε μόνο και μόνο για να βολέψει κάποιους "δικούς τους" σαν καθηγητές. Τώρα, δεν είμαι σίγουρος ότι όλα αυτά δεν είναι υπερβολές και δεν μας τα είχαν περάσει οι δικοί μας καθηγητές του ΕΚΠΑ.
το εμπ δεν εχει δευτερες σχολες.
τα αστερια δεν τα βλεπουμε ..αυτα για τους ρομαντικους
redpointer
Δραστήριο μέλος

Μα ειναι για πεταμα αυτη η σχολη. Οσο για το εκπα οι πιο πολλοι καθηγητες ηταν κατα της βιομηχανιας και απο αυτη την σχολη διαβαζες μονο θεωρια και εβγαινες σορρυ κιολας ενα τιποτα. Οσα ατομα ξερω που περασαν φυσικο το μετανιωσαν πληρως. Κριμα να ειναι τοσο διαλλυμενη η παιδια σε αυτη την χωρα.Πάντως σαν φοιτητές στο Φυσικό του ΕΚΠΑ είχαμε γενικά μια πολύ κακή γνώμη για τη ΣΕΜΦΕ. Πέρα από αυτά που γράφεις λέγαμε ότι ήταν σχολή χωρίς νόημα, της έλειπαν βασικά μαθήματα (πχ. αστροφυσική) και ότι δημιουργήθηκε μόνο και μόνο για να βολέψει κάποιους "δικούς τους" σαν καθηγητές. Τώρα, δεν είμαι σίγουρος ότι όλα αυτά δεν είναι υπερβολές και δεν μας τα είχαν περάσει οι δικοί μας καθηγητές του ΕΚΠΑ.
???????
Νεοφερμένο μέλος

Γιατί τόσο hate για την ΣΕΜΦΕ βρε παιδιά
redpointer
Δραστήριο μέλος

Γιατι και ειναι πολυ δυσκολη, και 5ετης και δεν βγαινεις κατι σημαντικο απο εκει. Φτιαχτηκε τοτε για να βολεψει και αλλους καθηγητες να διοριστουν. Συνδυαζει 2 επιστημες και δεν μπορεις καν να γινεις καθηγητης απο εκει που ειναι το βασικο για αυτους που σπουδαζουν φυσικη η μαθηματικα. Δεν εχει καποιο νοημα αυτη η σχολη και αυτο που λενε το γυρνας σε πληροφορικη η οικονομικα γιατι να μην πας εξαρχης να τα σπουδασεις?? Και να κοπιασεις τοσο πολυ παιρνοντας αυτο το πτυχιο που δεν θα εχεις καν χρονο να ασχοληθεις με κατι αλλο λογω της δυσκολιας και του συνεχους διαβασματος.Γιατί τόσο hate για την ΣΕΜΦΕ βρε παιδιά
???????
Νεοφερμένο μέλος

Κοιτάξτε, αν η ΣΕΜΦΕ ακόμα και αν είναι δύσκολη μου δίνει τις καλύτερες προοπτικές για μεταπτυχιακά/PhD στα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου δέχομαι να το υποστώ. Αν το φυσικό στο ΕΚΠΑ είναι το καλύτερο θα πάω σε αυτό.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.038 μηνύματα.

Πιστεύω η αντίληψη που αναπτύσσει κάποιος μέσω της φυσικής είναι τρομερά χρήσιμη, και σε μεγάλο βαθμό εφαρμόσιμη στα οικονομικά. Αρκετές φορές κάποιος με τέτοιο background ίσα ίσα μπορεί να έχει καλύτερη αντίληψη και απο τον μέσο απόφοιτο μιας οικονομικής σχολής.Δεν ξέρω γιατί, αλλά πολλοί απόφοιτοι της ΣΕΜΦΕ γυρίζουν στα Οικονομικά.
Θεωρητικά, τα μόρια εισαγωγής δεν σχετίζονται με το επίπεδο μιας Σχολής. Σκέψου όμως, αν σε κάποιο τμήμα εισάγονται φοιτητές με γενικά αρκετά χαμηλά όρια, αναγκαστικά οι καθηγητές δεν θα υποβιβάσουν το επίπεδο των μαθημάτων τους;
redpointer
Δραστήριο μέλος

Οι πιο πολλοι που εχουν παει αμερικη πανε μεσω του εκπα σαν phd students. Αν εισαι αποφασισμενος να πας αμερικη μεσω του εκπα ειναι το καλυτερο. Απλα να ξερεις οτι αμερικη ειναι δυσκολο να βρεις ακαδημαικη θεση εως απιθανο και ειναι λιγο δυσκολο να βρεις δουλεια στο industry σαν φυσικος. Στο λεω γιατι αρκετοι την πατησαν κλπ.Κοιτάξτε, αν η ΣΕΜΦΕ ακόμα και αν είναι δύσκολη μου δίνει τις καλύτερες προοπτικές για μεταπτυχιακά/PhD στα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου δέχομαι να το υποστώ. Αν το φυσικό στο ΕΚΠΑ είναι το καλύτερο θα πάω σε αυτό.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

Και τα δυο πανεπιστημια σου δινουν τα ιδια για μεταπτυχιακο.Κοιτάξτε, αν η ΣΕΜΦΕ ακόμα και αν είναι δύσκολη μου δίνει τις καλύτερες προοπτικές για μεταπτυχιακά/PhD στα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου δέχομαι να το υποστώ. Αν το φυσικό στο ΕΚΠΑ είναι το καλύτερο θα πάω σε αυτό.
Στα σοβαρα μεταπτυχιακα εξω δεν εχει σημασια απο που ερχεσαι και τι βαθμο εχεις... σημασια εχει η συντευξη και το τι θα πεις εκει... γατες ειναι.
Η διαφήμιση που κανει εδω πχ το οπα ειναι μαρκετιστικο.Ευτυχως το εμπ το εκοψε.
Η σεμφε ειναι δυνατη σχολη.
Ε τωρα δεν εχει την πρωτη μουρη στην αγορα εργασιας της ελλαδας που εχουν οι ημμυ... να σε τραβανε απο το μανικι ...αλλα ετσι ειναι η επιστημη..
Drscientist
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Drscientist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 190 μηνύματα.

Είσαι σίγουρος για αυτό;δεν μπορεις καν να γινεις καθηγητης απο εκει που ειναι το βασικο για αυτους που σπουδαζουν φυσικη η μαθηματικα.
Είναι Integrated Master άρα θεωρείται ότι έχεις είδη μεταπτυχιακό οπότε μπορείς άμεσος διδακτορικό.Επιπλέον αν έχω το δίπλωμα από την ΣΕΜΦΕ ρέπει να κάνω μετατπυχιακό πριν πάω για διδακτορικό;
Ναι, ισχύει αυτό. Βέβαια σήμερα μεγαλύτερη βάση έχει η ΣΕΜΦΕ 15.860 το ΕΚΠΑ 14.513 ενώ ο μέσος όρος φοιτητών του ΕΚΠΑ μειώνεται ακόμα περισσότερο μετά τις μετάγραφες και τους μαθητές από ΕΠΑΛ.Θεωρητικά, τα μόρια εισαγωγής δεν σχετίζονται με το επίπεδο μιας Σχολής. Σκέψου όμως, αν σε κάποιο τμήμα εισάγονται φοιτητές με γενικά αρκετά χαμηλά όρια, αναγκαστικά οι καθηγητές δεν θα υποβιβάσουν το επίπεδο των μαθημάτων τους;
Από τα στατιστικά που βρισκω έχουν περίπου ίδιο μέσο όρο αποφοίτησης* (8 έτη) βέβαια η ΣΕΜΦΕ είναι 5ετης και Integrated Master οπότε είναι λογικό κάποιος να θέλει περισσότερο χρόνο.
*Ο μέσος όρος αποφοίτησης εξαρτάτε και από το επίπεδο των φοιτητών, αλλά πριν 5 χρονιά νομίζω ότι είχαν περίπου το ίδιο επίπεδο φοιτητών
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 95 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Msp1
- aris65
- Bill Vr.
- Kafkinos
- kostis76
- AggelikiGr
- Corfu kitty
- tsiobieman
- Maynard
- Entropy24
- userguest
- Drscientist
- Dr.Katalyst
- gsp
- Obi-Wan Kenobi
- engineer?
- sakplat
- Anna1974.
- redpointer
- Hased Babis
- Ilias__
- ang12_012
- katerina1980
- panosT436
- Schlimazel
- N2007
- ssalex
- Unboxholics
- sw4
- foxypup
- thenutritionist
- matritgo
- testusernameyes
- katia.m
- flikar
- globglogabgalab
- Devote
- Chrissxir
- lain
- F1L1PAS
- Leo komm
- andreouk
- Nek21
- ???????
- nikolakhs2k8
- nickd
- Mixalis!
- Alex2025
- Onomauser
- sophieee
- Kostpapas
- gibi
- waakaq
- Dr. Gl. Luminous
- abyssiniancat
- korlef
- tzoulio
- Kate1914
- trifasikodiavasma
- hihat1
- Sotiris 12
- Scandal
- Jauahahwiwisjs
- Lia 2006
- FNC_Sophia
- gianikit
- fortheloveofshizaya
- Sotiris.Y
- friesnchocolate
- user110908
- mel123soc
- giorgos5002
- elinamav
- panel
- Martheos
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.