Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Το iSchool είναι η μεγαλύτερη μαθητική διαδικτυακή κοινότητα με 68.411 εγγεγραμμένα μέλη και 3.560.305 μηνύματα σε 105.857 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το iSchool άλλα 448 άτομα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλησπερα στην παρεα..λοιπον εγω σκεφτομαι να δωσω 2η φορα και επειδη δεν υπαρχει η οικονομικη δυνατοτητα για να παρακολουθησω φροντιστηριο με την ιδια συχνοτητα που το εκανα περυσι θα ηθελα να βρω 2 καλα βοηθηματα για να δουλεψω..ενα στο αεππ και ενα στο αοθ..οποιος εχει γνωμη η προσωπικη εμπειρια με καλα βοηθηματα ας πει..καθε αποψη ειναι χρησιμη..ευχαριστω εκ των προτερων
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γεια!Καταρχήν συγχαρητήρια για το θάρρος σου και την αντοχή σου που θα ξανά δώσεις δεύτερη φορά!Θα σου πρότεινα να δεις από τον Σεπτέμβριο άμα μπορείς να γραφτείς σε κοινωνικό φροντιστήριο γιατί από το τίποτα πιστεύω θα βοηθήσει!
Εγώ στο ΑΟΘ δεν τα πήγα τόσο καλά γιατί άργησα να λύσω ασκήσεις από το συγκεκριμένο λυσάρι (που θα σου πω) γιατί ελυνα από ένα άλλο μέχρι τον Δεκέμβριο.
Σου προτείνω να αγοράσεις αυτό εδώ:
![]()
Όσο τώρα για το ΑΕΠΠ εμένα με βοήθησε τρομερά αυτό εδώ το λυσάρι!Είχα αγοράσει ένα άλλο στην αρχή αλλά δεν ήταν καλό και το άλλαξα με αυτό!Μπορείς να διαβάζεις και να λύνεις ασκήσεις από εκεί χωρίς επιπλέον βοήθεια από κάποιον μιας και τα ξέρεις ήδη!Τα εξηγεί πολύ κατανοητά νομίζω!Ίσως λίγο στο τέλος με τα υποπρογράμματα να χρειαστείς λίγη βοήθεια αλλά είναι γενικά ο,τι πρέπει!
![]()