georgia.94
Δραστήριο μέλος
 Η georgia.94 αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένη.  Έχει γράψει 559 μηνύματα. 

30-06-13

11:55

απο την πρωτη κιολας εξεταστικη...δεν γινεται να εχω ριξει ΤΟ διαβασμα και να μην περναω!βεβαια τελευταια στιγμη διαβαζα αλλα κ παλι..=Ρ
								Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickydask
Εκκολαπτόμενο μέλος
 Η vickydask αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένη.  Έχει γράψει 359 μηνύματα. 

08-08-13

00:44

ποιοι καταλαβαν τελικα οτι η σχολη τους θελει πολυ διαβασμα
	(ειναι οντως σα να λεει "εγω" αυτη)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dimitris_SM
Εκκολαπτόμενο μέλος
 Ο Dimitris_SM αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένος.  Είναι 31 ετών.  Έχει γράψει 225 μηνύματα. 

08-08-13

01:05

Δεν ξερω για πολυ διαβασμα αλλα σιγουρα θελει περισσοτερο αποσο νομιζα 

08-08-13

01:30

Προφανώς ΣΕΜΦΕ ! Οποίος δεν εχει όρεξη για πολυυ διάβασμα μακρυααααα!
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
 Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένος.  Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.241 μηνύματα. 

08-08-13

01:38

η απάντηση σου δεν σχετίζεται με την ερώτηση του θέματος νομίζωΠροφανώς ΣΕΜΦΕ ! Οποίος δεν εχει όρεξη για πολυυ διάβασμα μακρυααααα!

08-08-13

02:03

η απάντηση σου δεν σχετίζεται με την ερώτηση του θέματος νομίζω![]()
Ρωτάει ποιοι . Και προφανώς λέω εγω !
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
 Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένος.  Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 

08-08-13

02:21

Εγώ όταν έμαθα ότι πέρασα φυσικό σε όσους το έλεγα άκουγε ένα "ωχ"

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
- 
				Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
 - 
				 Φορτώνει...

Αρχική Forum

Ρωτήστε κάτι

Προσωπικές Συζητήσεις

Πανελλαδικές

Αγγελίες

Συνδεδεμένοι Χρήστες

Λίστα Αποκλεισμένων

Υπεύθυνοι του Forum

e-steki