zer.ioanna.92
Νεοφερμένο μέλος
Η Ιωάννα Ζερικιώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα.

18-07-11

00:33
Λοιπόν έκανα αυτό το θέμα για να δούμε ποιοι από εδώ μέσα είμαστε στο ΤΕΙ Κρήτης...
Αν θέλετε γράψτε τη σχολή που είστε ή όσοι δηλώσατε και είναι πολύ πιθανό να μπείτε σε κάποια σχολή στο ΤΕΙ
Ας ξεκινήσω πρώτη
Είμαι στο τμήμα Διοίκηση Επιχειρήσεων και έχω κάνει 10% και ευελπιστώ να μπω στο τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Πολυμέσων...
Σειρά σας τώρα...
Αν θέλετε γράψτε τη σχολή που είστε ή όσοι δηλώσατε και είναι πολύ πιθανό να μπείτε σε κάποια σχολή στο ΤΕΙ
Ας ξεκινήσω πρώτη

Είμαι στο τμήμα Διοίκηση Επιχειρήσεων και έχω κάνει 10% και ευελπιστώ να μπω στο τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Πολυμέσων...
Σειρά σας τώρα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marispa
Νεοφερμένο μέλος
Η marispa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 17 μηνύματα.

20-07-11

14:15
Εγώ πάλι πιθανόν να βρίσκομαι από Σεπτέμβρη στο τμήμα της Λογιστικής .
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

21-07-11

02:52
εαν πεσουν οι βασεισ νοσιλευτικη 

zer.ioanna.92
Νεοφερμένο μέλος
Η Ιωάννα Ζερικιώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα.

21-07-11

20:02
Καλή επιτυχία και στις δύο σας!!!!!!
scorpion23
Νεοφερμένο μέλος
Ο scorpion23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 9 μηνύματα.

23-07-11

15:42
εγω κατα 99% θα ειμαι στο ΕΠΠ
zer.ioanna.92
Νεοφερμένο μέλος

24-07-11

14:38
εγω κατα 99% θα ειμαι στο ΕΠΠ
κι εγώ αν τελικά περάσω με το 10% :/
καλή μας επιτυχία λοιπόν!!!!!
scorpion23
Νεοφερμένο μέλος
Ο scorpion23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 9 μηνύματα.

25-07-11

14:41
καλη μας επιτυχια!!!!!!!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...