Ποια σχολή να επιλέξει ο γιός μου για να γίνει Μηχανικός Αυτοκινήτων;

Μια μαμά ρωτά

Νεοφερμένος

Η Μια μαμά ρωτά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Καλημέρα σας. Ο γιος μου πάει Β Λυκείου. Θέλει να ακολουθήσει θετική κατεύθυνση από οικονομικά. Υπάρχει ειδικότητα μηχανικός αυτοκινήτου να περάσει μέσα από αυτήν την κατεύθυνση γιατί δεν θέλει να πάει ΕΠΑΛ λόγω απόστασης?
 

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 9,497 μηνύματα.
Καλημέρα σας. Ο γιος μου πάει Β Λυκείου. Θέλει να ακολουθήσει θετική κατεύθυνση από οικονομικά. Υπάρχει ειδικότητα μηχανικός αυτοκινήτου να περάσει μέσα από αυτήν την κατεύθυνση γιατί δεν θέλει να πάει ΕΠΑΛ λόγω απόστασης?
Μηχανικοι αυτοκινητων με την εννοια του τεχνιτη επισκευαστη αυτοκινητων βγαινουν απο ΙΕΚ.
Ο τιτλος μηχανικος αποδιδεται μονο απο τα πολυτεχνεια.
Πολυ καλα κανει και παει γελ ,
Δεν υπαρχει θετικη κατευθυνση απο οικονομικα μονο καποιες σχολες μηχανικων παραγωγης ( μηχανολογοι γραφειου και ειναι παλουκια λογω ελειψης γνωσης φυσικης απο λυκειο).
Αν ακολουθησει θετικη κατευθυνση στο λυκειο εχει πολλες πολλες επιλογες.
Υπαρχουν πολλες σχολες μηχανολογων και ηλεκτρολογων μηχανικων ( και με λιγα μορια) και μετα μπορει να ακολουθησει οχηματα. Ειναι βεβαια πολυ παραπανω απο χειρισμο γερμανικου κλειδιου και αλλαγη λαδιων ( αν και θα εκλείπουν αυτα σιγα σιγα).
Μετα το πολυτεχειο αν επιμενει να το υποβιβασει μπορει να παρακολουθησει Επαλ ή ΙΕΚ για 2 χρονια και θα εχει και τα πρακτικα του τεχνιτη.
Τωρα αν επιμεινει να ακολουθησει το 4ο πεδιο των οικονομικων , υπαρχει η σχολη μηχανικων παραγωγης του ΔΙΠΑΕ θεσσαλονικης ( πρωην μηχανικων οχηματων) οπου θα κανουν και κατι απο οχηματα γιατι εχουν δασκαλους και εργαστηρια.
 
Τελευταία επεξεργασία:

GiorgosAsi

Δραστήριο μέλος

Ο GiorgosAsi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 781 μηνύματα.
Τωρα που τα αυτοκινητα θα γινουν ηλεκτρικα καλυτερα να συνδιασει το ηλεκτρολογος μηχανικος.ΤΕ η Πε.Απο εκει παιρνει και αδεια εργοδηγου δηλαδη ανοιγει δικο του συνεργειο
 

calliope

Νεοφερμένος

Η calliope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης. Έχει γράψει 67 μηνύματα.
θα μπορούσε να δει το μηχανικών παραγωγής και διοίκησης στην ξανθη που ειναι από οικονομικα
 

Nala

Δραστήριο μέλος

Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 759 μηνύματα.
Από ΑΕΙ δεν υπάρχει μηχανικός αυτοκινήτων,μπορεί να δει το πρόγραμμα σπουδών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, σχολή μηχανικών σχεδίασης προϊόντων και συστημάτων, έχει κατεύθυνση σχεδιασμός αυτοκινήτων
 
Top