Ποια μέρη στον κόσμο (Ελλάδα και μη) θέλετε να επισκεφθείτε;

alexd99

Νεοφερμένος

Ο alexd99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 63 μηνύματα.
Από Ευρώπη:Ελβετία(για τις Άλπεις και την φάση με τα πανάκριβα αντικείμενα κυρίως),Ισπανία(προσωπικά τα πάντα μου αρέσουν εκεί)
Από Λατινική Αμερική:Βραζιλία, Αργεντινη(διότι latin vibes)
Από Βόρεια Αμερική και Καραϊβική:Δομινικανή Δημοκρατία(όχι για το Survivor😛),ΗΠΑ(Βοστώνη και Χαβάη κυρίως),Καναδάς(από περιέργεια και μόνο),Κόστα Ρίκα(ωραίο και εξωτικό νησί)
Από Ασία:Ιαπωνία(μου φαίνεται ενδιαφέρουσα χώρα), Ινδονησία(λόγω Μπαλί)

Από Ελλάδα:Πήλιο,Σκιάθος,Αλόννησος, Σύρος, Σαντορίνη(απλά μου αρέσουν σαν προορισμοί)
 
Τελευταία επεξεργασία:

Obi-Wan Kenobi

Δραστήριο μέλος

Ο Obi-Wan Kenobi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Γεωπονίας Πελοποννήσου και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 403 μηνύματα.
Ισλανδια,Γαλλια
 

Guest 874541

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Επίσης ίσως από τέρμα δύση μεριά να πήγαινα Χαβάη και Μεξικό/Κούβα (ΗΠΑ δεν θα πήγαινα ούτε βόλτα).. από τα εσωτερικά θέλω πολύ να πάω Σαντορίνη, Πάρο και Λειψούς
 

Arvacon

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει απο Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 835 μηνύματα.
Έχω και την υπηκοότητα εγώ, ε αυτοί ολόκληρο διαβατήριο μου δίνουν κρίμα είναι να μην πατήσω ποτέ στη χώρα :lol:
Έχω κ εγώ από φτουνο που λες, αλλά δεν αξιώθηκα ακόμα να την επισκεφτώ... Να πας μόλις τελειώσεις τις σπουδές σου και γιατί όχι, να μείνεις εκεί, θα έχεις μια άνετη ζωή και θα έρχεσαι μετά εδώ διακοπές με ντολαρς στην τσεπη.

Από Ασιατικές χώρες, μη βγάζετε την Κίνα απ' τη λίστα σας, θα σας εκπλήξει ευχάριστα! Είναι μαγικό μέρος, σαν να είσαι σε έναν εντελώς διαφορετικό πλανήτη.

Και το Hong Kong είναι πανέμορφο και η Shanghai και η Xi'an, το Guangzhou, η Shenzhen ειναι έρωτας επίσης, το Πεκίνο είναι πολύ πιο όμορφο το χειμώνα με τα χιόνια του... Γενικά η Κίνα έχει απίστευτα μερη, που αξίζει να ζήσεις αυτή την εμπειρία. Μάλιστα είναι κάποια σημεία που νιώθεις τρομερή γαλήνη, όπως πχ το summer palace, όπου νομίζεις πως σταματα ο χρόνος εκει.

Επίσης τα κορεατικά φαγητά και ειδικά το Korean barbecue, τα σπάει! Υπάρχουν πολλά κορεατικά εστιατόρια στο Πεκίνο, αλλά και γιαπωνέζικα για αυθεντικό σούσι. Η κινεζική κουζίνα είναι πολύ καλή, αν όμως έχεις κάποιο κινεζακι μαζί σου για να παραγγείλει για σένα, κάτι που δε θα είναι καυτερό σαν λάβα ηφαιστείου, γιατί αλλιώς θα ψάχνεις για νερό δροσερό, αλλά θα σου σερβίρουν μόνο καυτό για τσάι, οπότε μην πεις οτι δε σε προειδοποίησα! :dizzy2::bomb: :heat:

Χρόνο και χρήμα να έχετε, να τα γυρίσετε όλα εύχομαι.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top