Ποια είναι η καλύτερη σχολή φυσικοθεραπείας;

Ποια είναι η καλύτερη σχολή φυσικοθεραπείας;
Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 9)
  • Σπάρτη

  • Λαμία

  • Αίγιο

  • Αθήνα

  • Θεσσαλονίκη

  • ΔΞ/ΔΑ

  • Όλες είναι εξίσου καλές


Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Ασαπ

Νεοφερμένος

Ο Ασαπ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Ποια είναι η καλύτερη σχολή φυσικοθεραπείας;
 

allall1

Δραστήριο μέλος

Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 716 μηνύματα.
Ολες καλες ειναι μη κολλας.Κ εγω καποτε εψαχνα μεχρι κ την παραμικρή λεπτομερεια και την πατησα. Αθηνα ή θεσσαλονικη πηγαινε και δε θα το μετανιωσεις πιστεψε με(εκτοσ κ αν εισαι του χωριου).
 

jim24

Νεοφερμένος

Ο jim24 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Γεια σας! Είμαι φοιτητής στο τμήμα φυσικής του πανεπιστημίου πατρών και ανακάλυψα πως η φυσική δεν είναι για μένα. Σκεφτόμουν να κάνω του χρόνου 10% για κάποιο άλλο τμήμα ή να ξανά δώσω πανελλήνιες. Είχα δώσει και βιολογία και μαθηματικά οπότε έχω πρόσβαση στο 3ο πεδίο σε περίπτωση που κάνω 10%. Με ενδιαφέρουν αρκετά τα παραιατρικά επαγγέλματα και κυρίως η φυσικοθεραπεία. Θα ήθελα να ρωτήσω:
1) Η φυσικοθεραπεία προσφέρει επαγγελματική αποκατάσταση; Γενικά έχω ακούσει πως προσφέρει αλλά πρόσφατα είχα διαβάσει ένα άρθρο στο οποίο ο πανελλήνιος σύλλογος φυσικοθεραπευτών έλεγε ότι το 35% περίπου των φυσικοθεραπευτών είναι άνεργοι οπότε μάλλον ο σύλλογος έχει δίκιο και τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά όσο πίστευα;
2) Έχει σημασία από ποιο πανεπιστήμιο θα βγεις φυσικοθεραπευτής; Για παράδειγμα μετά από έρευνά μου ανακάλυψα ότι το τμήμα Φυσικοθεραπείας στη Σπάρτη έχει ελλείψεις σε εξοπλισμό ενώ για το τμήμα της Θεσσαλονίκης (και ίσως της Αθήνας) έχω ακούσει ότι δεν είναι καλά λόγω ελλείψεων στις υποδομές και του μεγάλου αριθμού φοιτητών, κακής οργάνωσης και κακών καθηγητών. Για τα τμήματα του Αιγίου και της Λαμίας έχω ακούσει πολύ θετικά λόγια.
3) Αν γνωρίζετε, εσείς ποιο τμήμα θεωρείτε καλύτερο;
 

maria20

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η maria20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 183 μηνύματα.
Από φίλους μου που έχουν σπουδάσει φυσικοθεραπεια αιγιο και παδα ξέρω ότι έχουν πολύ καλό επίπεδο σπουδών και καθηγητών και ως προς την επαγγελματική αποκατάσταση αποτελεί μια εξαιρετική επιλογη.Επίσης, δες και το τμήμα μηχανικών βιοιατρικης που έχει καλές προοπτικές καθώς και την νοσηλευτική όπου υπάρχει ζητηση!
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top