Madclocker
Νεοφερμένο μέλος

αρχικά βέβαια θέλω στρατό, και πιο συγκεκριμένα την Σ.Μ.Α.
αλλά επειδή πρέπει να έχω και εναλλάκτηκες θέλω την γνώμη σας!
ποιά η γνώμη σας για τις Σ.Τ.Υ.Α., ευελπίδων(σώματα-όπλα), ναυτικών δοκίμων (μηχανικοί κ μάχιμοι) ;
ποια η διαφορά μεταξύ ευελπίδων σώμματα και όπλα;
ποιό είναι το όριο μυοπείας στην ναυτικών δοκίμων;
και κάτι ακόμα! είμαι θετική, αξίζει να "φορτοθώ" το α.ο.θ. για να έχω και την εναλλακτηκή της αστυνομίας; (είναι κάτι που θα μου δώσει σιγουριά ότι αν βγάλω γύρω στο 15 θα μπω κάπου)
αυτά τα λίγα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
angεlo
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gaspar
Περιβόητο μέλος

μετα, το καλοκαίρι που θα κάνεις το κανονικό μηχανογραφικό μπορείς να τις βάλεις με ότι σειρά θέλεις.
για την διαφορά σώματα-όπλα έχω γράψει εδώ
https://ischool.e-steki.gr/%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%AD%CF%82-%CF%84%CE%BC%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%AD%CF%82-39229/38/#post2704919
Madclocker
Νεοφερμένο μέλος

για το αοθ σκέφτομαι οτι θα μου φαει χρονο (λιγο μεν) που μπορώ να τον διαθέσω σε άλλα μαθήματα! τι λέτε;
φιίλε gaspar από αθήνα είμαι και πρώτη έτσι κ αλλιώς θα βάλω την σμα που είναι στην αθήνα. Αξίζει αν πας ευελπίδων να φας όλες τις μεταθέσεις αλλά να είσαι αξιωματικός στον στρατό; θα σε "αποζημειώσει" η δουλειά αυτη; (με την προυπόθεση βέβαια ότι γουστράρεις τον στρατό)
ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Kostas-10-
Νεοφερμένο μέλος

angεlo
Νεοφερμένο μέλος

Madclocker
Νεοφερμένο μέλος

angelo θα το συζητήσω κ με καθηγητή απλά θέλω να έχω μια γενική άποψη πρώτα
παρακαλω δείτε και το πρώτο post γιατί υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα!

ένα απ γιατι χάθηκε

Gaspar
Περιβόητο μέλος

το οικονομικό δεν είναι τόσο ασήμαντο. 20 χρονών θα παίρνεις πάνω απο 1000 και με τα χρόνια ο μισθός θα ανεβαίνει.
το πιο σημαντικό όμως είναι η ασφάλεια που νιώθεις. είναι μεγάλη υπόθεση να μήν σε νοιάζει το οικονομικό.
για έναν 20-22χρονο χωρίς οικογένεια 1200 ευρώ είναι πολλά χρήματα.
βέβαια η φοίτηση δέν είναι εύκολη υπόθεση.ούτε και μετα.
αν γουστάρεις τον στρατό και την στρατιωτική ζωή τότε ευελπιδων όπλα είναι η καλλίτερη επιλογή, και η πιο ζόρικη.
στη σμυ είχα φίλο που ήταν τόσο καμένος που ακόμα και στο σπίτι του έστρωνε το κρεβάτι του όπως στην σχολή(φάκελος, υποφάκελος

και για ξυπνητήρι είχε το πρωινό εγερτήριο της σχολής σε mp3 στο κινητό!
[FONT="]το αόθ πάρε το, για να έχεις επιλογές και στο 5ο πεδίο. η αστυνομία παρα το οτι έχει δυσφημιστεί πολύ, είναι πολύ καλλίτερη επιλογή απο άποψη συνθηκών εργασίας και συναδελφικότητας σε σχέση με τον στρατό.(και θα είσαι στάνταρ αθήνα)[/FONT]
[FONT="]αν βγάλεις 15 και δέν πιάσεις σμα, ευελπίδων η ναυτικών δοκίμων, απο σμυ, καλλίτερα αστυνομία. [/FONT]
Madclocker
Νεοφερμένο μέλος

η φοίτηση είναι το τελευταίο που με απασχολεί! πιστεύω ότι την έχω την φιλοσοφία (όσο μπορώ να την έχω απ' την θέση που 'με τώρα) και το γουστάρω!
απλά δεν ξέρω αν το γουστάρω τόσο πολύ ώστε να στερηθώ άλλα πράγματα (μεταθέσεις κτλ)!
ποιές είναι οι συνθήκες τις ευελπίδων; πιστεύεται αξίζει; (δείτε και τα παραπάνω αναπάντητα ερωτήματα μου

OLSon-X
Εκκολαπτόμενο μέλος

Madclocker
Νεοφερμένο μέλος

OLSon-X
Εκκολαπτόμενο μέλος

angεlo
Νεοφερμένο μέλος

OLSon-X
Εκκολαπτόμενο μέλος

αξιωματικων ειναι μια χαρα!! αστυφυλακων ειναι μαλ@κια,ενας φιλος μου μου ελεγε οτι ολο σκοπια τους βαζουν οι αξιωματικοι και γενικα εισαι πολυ υπο στην αστυφυλακων..με χιλια για αξιωματικωναστυνομια ειναι ΧΑΛΑΡΑ!!! ειδικα αξιωματικων.. και 800 ευρω ειναι τ χρηματα στην πρακτικη.. μετα την αποφοιτηση προφανως και ειναι παραπανω!
angεlo
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.