se_by Νεοφερμένο μέλος Ο se_by αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2019 στις 18:29 Ο se_by έγραψε: #1 04-02-19 18:29 Καλησπερα Ειμαι πρωτοετης στο παπει 18 χρονων και θα ηθελα να μπω σε ομαδα Ποδοσφαιρου. Υπαρχει κανενας συλλογος στην Αθηνα που να ψαχνει φοιτητες ή αν γινονται δοκιμαστικα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Φεβρουαρίου 2019 gsmara Νεοφερμένο μέλος Ο gsmara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2019 στις 18:09 Ο gsmara έγραψε: #2 05-02-19 18:09 Κοιτα δεν ξερω αν σε ενδιαφερει αλλα εδω στο χατζηκυριακειο η τοπικη ομαδα δεχεται γενικα στο αντρικο αρκετα ευκολα.Χαιρω πολυ btw και εγω 18 και παπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλησπερα Ειμαι πρωτοετης στο παπει 18 χρονων και θα ηθελα να μπω σε ομαδα Ποδοσφαιρου. Υπαρχει κανενας συλλογος στην Αθηνα που να ψαχνει φοιτητες ή αν γινονται δοκιμαστικα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gsmara Νεοφερμένο μέλος Ο gsmara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 22 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2019 στις 18:09 Ο gsmara έγραψε: #2 05-02-19 18:09 Κοιτα δεν ξερω αν σε ενδιαφερει αλλα εδω στο χατζηκυριακειο η τοπικη ομαδα δεχεται γενικα στο αντρικο αρκετα ευκολα.Χαιρω πολυ btw και εγω 18 και παπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κοιτα δεν ξερω αν σε ενδιαφερει αλλα εδω στο χατζηκυριακειο η τοπικη ομαδα δεχεται γενικα στο αντρικο αρκετα ευκολα.Χαιρω πολυ btw και εγω 18 και παπει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.