Είμαι Φοιτητής στο τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής του πανεπιστημίου Πατρων (αντίστοιχο του τμήματος του ΠΑΔΑ που περιγράφεται εδώ). Έχω να πω ότι, αρχικά όποια από τις δυο σχολές και αν επιλέξεις (ειδικά αυτή του παδα) θα σε δυσκολέψει πολυ στην περίπτωση που είσαι από οικονομική κατεύθυνση, καθώς δεν θα έχεις τις γνώσεις της φυσικής που θα αποτελούσαν σημαντικό βοήθημα (ειδικά ο ηλεκτρομαγνητισμός). Στα δικά μας τώρα, δεν έχεις δει ακόμα τις πιο βαθειές περιοχές του hardware όπως η ψηφιακή σχεδίαση ή τα τρανζίστορ. Θεωρώ ότι το να λές ότι δεν σε ενδιαφέρει το hardware έτσι γενικά και αόριστα (όπως έλεγα και εγώ κάποτε αλλά μετά από το μάθημα της ψηφιακής σχεδίασης έχω αρχίσει να σκέφτομαι να ασχοληθώ με hardware) είναι μια τακτική όχι και τόσο σωστή. Και από εμάς (φαντάζομαι το ίδιο ισχύει για το ΠΑΔΑ) υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις και τελικά να εξειδικευτείς σε machine learning. Τέλος Μην κοιτάς τις βάσεις ή την φήμη στο μυαλό των υποψηφίων για να κρίνεις ην ποιότητα κάθε σχολής είναι άστοχο μέτρο σύγκρισης.