RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Με ενότητες εννούσα.Αλλά από ότι βλέπω κανείς δεν ασχολείται με τέτοια:emm:δεν ειναι πληροφορικη αυτα
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

Είναι σιχαμένα αυτά τα πτυχία, μην ασχολείστε (τουλάχιστον όχι όσο δεν τα χρειάζεστε)
RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

Για κανέναν δεν είναι γλοιωδέστατες αυτές οι ασκήσεις.Έφτυσα αίμα για να τις πάρω και με τόσο καλό βαθμό.3 χρόνια κόπος και να σου λένε οτι δεν αξίζει.
Ρε κοπέλα μου, τόση ώρα προσπαθούμε να σου πούμε κάτι, κι εσύ δεν λες να καταλάβεις, και σαν να μην φτάνει αυτό, παρερμηνεύεις κι ότι λέμε.
Και πραγματικά... Έκανες 3 ΧΡΟΝΙΑ! (#@!#&*^!@(*) και προφανώς και πλήρωνες μαθήματα για 3 ΧΡΟΝΙΑ ! , για να κάνεις κάτι που αν το έκανες μεγαλύτερη θα σου έπαιρνε ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ 3 ΜΗΝΕΣ.
Ναι, συγγνώμη που χαλάμε αυτό το ροζ συννεφάκι ότι άξιζε αυτό που έκανες, αλλά ΟΧΙ, δεν άξιζε ούτε ο ΚΟΠΟΣ ούτε τα ΓΚΑ-ΦΡΑ.
Πήρες πτυχία, με ημερομηνία ΛΗΞΗΣ. Θα βγεις στην αγορά εργασίας το λιγότερο σε 8 χρόνια.. Office 2017 θα χρησιμοποιούμε τότε.. Και εσύ τι? Τι ήξερες μια φορά κι έναν καιρό? office 2003? ....
Μην πιστεύεις ότι σου λέει η "δασκάλα" που λογικό είναι να θέλει να συνεχίσει να στα παίρνει και για το ECDL... (Έλεος?!) Ναι είναι άχρηστα για εσένα αυτά τα πτυχία.
Αλήθεια πόσα ΕΕΕΕ??? έχετε πετάξει... (αχέμ... δώσει εννοούσα) αυτά τα 3 χρόνια για την... πληροφορική... ?

RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Alessandra
Διάσημο μέλος

Τα λεφτά είναι τα μισά περίπου για τις 7 ενότητες+τις εξετάσεις.
Μου κάνει τρελή εντύπωση το παραμύθιασμα, όμως. Την έχουν βρει μικρή και της πιπιλίζουν το μυαλό για αριστεία και ιστορίες! Το να πάρεις καλό βαθμό σε αυτές τις ενότητες είναι σαν να πρέπει να πεις την προπαίδεια και πιο εύκολο. Εξάσκηση θέλει και τίποτα άλλο. Εντάξει, βοηθάνε τα μαθήματα , μόνο , όμως, αν είσαι παντελώς άσχετος από υπολογιστές όπως εγώ που είχα πελαγώσει. 'Οταν αγόρασα ομως τον υπολογιστή καταλαβα οτι έδωσα ΤΣΑΜΠΑ λεφτά. Τι άλλο να πω;
Αυτό που χρειάζεται είναι μόνο οι εξετάσεις αν καποιος θέλει να προσληφθει στο Δημόσιο. Αφού, όμως, κάνουν πληροφορική στο σχολείο. Θα μάθουν τα περισσότερα εκεί. Οι εξετάσεις του ECDL θέλουν εξάσκηση, τίποτα περισσότερο.
Πώς βγάζουνε λεφτά κάποιοι! Αμάν πια αυτό το παρακράτος.
alchemia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και τωρα ειναι και σε 8 χρονια θα ειναι.
Μονο για το δημοσιο οπως ειπε η Alessandra.
Κ αν δεις οτι σου χρειαζεται τοτε πανε παρτο.
RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Falcon
Εκκολαπτόμενο μέλος

RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Falcon
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ειναι αχρηστα κατα την ταπεινη μου αποψη.
Και τωρα ειναι και σε 8 χρονια θα ειναι.
Μονο για το δημοσιο οπως ειπε η Alessandra.
Κ αν δεις οτι σου χρειαζεται τοτε πανε παρτο.
Από Βόρεια Ελλάδα να φανταστώ ε?

Ραφαέλα εμένα οι Η/Υ είναι το αντικείμενο σπουδών μου... Προσωπικά δεν έχω κανένα πτυχίο του ECDL.. Μην αναλώνεσαι χωρίς λόγο σε τέτοια ανούσια πράγματα.. Καλύτερα να μάθεις κάποια γλώσσα ή μουσική ή να κάνεις κάποιο χόμπυ που σ'αρέσει.

markip
Εκκολαπτόμενο μέλος

Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

Anarki
Διάσημο μέλος

Τα άλλα που λέει η Ραφαέλα δεν ξέρω πόσο ισχύουν, αλλά φαντάζομαι οτι θα είναι πάνω κάτω ίδια η κατάσταση.
Να ξαναπω κι εγώ οτι είναι άχρηστα, ειδικά σε τόσο μικρή ηλικία; Ας το πω κι εγώ, είναι άχρηστα. Μικρή κοπέλα είσαι Ραφαέλα, δε νομίζω να έχεις πρόβλημα στη σχέση σου με την τεχνολογία, μπορείς ανετότατα να κάτσεις να ασχοληθείς μόνη σου και να τα μάθεις όλα.
RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Μουσική δεν μου αρέσει.Ήδη έχω ξεκινήσει μια γλώσσα τα Ισπανικά του χρόνου θα γραυτώ Πορτογαλλικά.Δεν θέλω άλλη.Από Βόρεια Ελλάδα να φανταστώ ε?
Ραφαέλα εμένα οι Η/Υ είναι το αντικείμενο σπουδών μου... Προσωπικά δεν έχω κανένα πτυχίο του ECDL.. Μην αναλώνεσαι χωρίς λόγο σε τέτοια ανούσια πράγματα.. Καλύτερα να μάθεις κάποια γλώσσα ή μουσική ή να κάνεις κάποιο χόμπυ που σ'αρέσει.![]()

-----------------------------------------
Τα άλλα πτυχία (από ότι μου είπε η κυρία δεν είναι λυξιπρόθεσμα).Έχουν απεριόριστο χρόνο.Δεν ξέρω άμα λέει αλήθεια ή ψέματα:!:Η αρχή που τα εκδίδει λέει οτι ισχύουν εφ'όρου ζωής, αλλά στο δημόσιο το δέχονται μόνο αν το πήρες τα τελευταία 2 ή 3 χρόνια νομίζω, τα λέει όλα αναλυτικά στο www.ecdl.gr
Τα άλλα που λέει η Ραφαέλα δεν ξέρω πόσο ισχύουν, αλλά φαντάζομαι οτι θα είναι πάνω κάτω ίδια η κατάσταση.
Να ξαναπω κι εγώ οτι είναι άχρηστα, ειδικά σε τόσο μικρή ηλικία; Ας το πω κι εγώ, είναι άχρηστα. Μικρή κοπέλα είσαι Ραφαέλα, δε νομίζω να έχεις πρόβλημα στη σχέση σου με την τεχνολογία, μπορείς ανετότατα να κάτσεις να ασχοληθείς μόνη σου και να τα μάθεις όλα.
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.