violence7
Νεοφερμένο μέλος
Εάν πάω και δώσω πανελλήνιες και δεν περάσω μετά δεν θέλω να δώσω δεύτερη φορά και έτσι σκέφτηκα να πάω σε ιεκ ιδιωτικό.
Κάποιοι μου λένε ότι το χαρτί που παίρνεις από το ιδιωτικό ιεκ δεν είναι κρατικό και δεν μπορείς με λίγα λόγια να δουλέψεις στο δημόσιο. πρέπει να δώσεις κάτι εξετάσεις λένε για να μπορείς. όμως κάποιοι άλλοι μου λένε ότι το χαρτί είναι κρατικό και ότι όταν τελειώσεις δίνεις απλά μια πιστοποίηση(εξετάσεις) όπως κάνεις σε όλα. δηλ. και στα τει,αει κλπ μου είπαν ότι και εκεί δίνεις εξετάσεις. η μόνη διαφορά είναι το ότι πληρώνεις. τίποτα άλλο. τι ισχύει ρε παιδιά?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
violence7
Νεοφερμένο μέλος
Απλά εγώ λέω ότι δεν παίζει να ξαναδώσω δεύτερη φορά εάν δεν περάσω. οπότε εάν δεν περάσω σκέφτομαι το ιεκ..αλλά δεν ξέρω αν είναι όντως καλό για να βρεις δουλειά και στο δημόσιο.
marios88
Νεοφερμένο μέλος
οτι δηλ αμα εχεις βαθμο απολυτηριου 11 κ γραψεις πιστοποιηση 15 θα μπορεις να δειχνεις αυτο επειδη
ειναι δευτεροβαθμιας εκπεδευσης...αληθευει;;;(ρωταω σχετικα με προκυρηξεις)
voοdoο
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδια ηθελα να ρωτησω εαν αληθευει πως ο βαθμος της πιστοποιησης απο ιεκ μπορει να αντικαταστησει τον βαθμο του απολυτηριου..τουλαχιστον ετσι μας ειχαν πει
οτι δηλ αμα εχεις βαθμο απολυτηριου 11 κ γραψεις πιστοποιηση 15 θα μπορεις να δειχνεις αυτο επειδη
ειναι δευτεροβαθμιας εκπεδευσης...αληθευει;;;(ρωταω σχετικα με προκυρηξεις)
Ναι, ισχύει και αν είναι πάντα σχετικό με την προκηρυσσόμενη θέση! Βασικά και τα δύο "δείχνεις" και έχεις τα μόρια από το ΙΕΚ βάσει του βαθμού πιστοποίησης και, επίσης, συν 150 μόρια από το απολυτήριο/πτυχίο Λυκείου (ασχέτως βαθμού) ως δεύτερο χαρτί/πτυχίο της ίδιας βαθμίδας.
Βασικά το ΙΕΚ δεν είναι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (εκπαιδευτικά), αλλά λογίζεται έτσι από το Ελληνικό Δημόσιο/ΑΣΕΠ (εργασιακά).
VaggelisVAG
Νεοφερμένο μέλος
Έχουν τα ίδια δικαιώματα; Ποιες οι διαφορές;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alxbks
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hirasawayui
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki