Fani93
Εκκολαπτόμενο μέλος

ps. έβγαλα 14 πέρσι και θελω να ξερω τι "ονειρα" να κανω για του χρονου (γι'αυτο και η ερωτηση :Ρ )
ps2. υπολογιστε πως θα γραψω μαθηματικα γενικης, αοθ και αγγλικα απο επιλογης κ ειμαι τεχνολογικη.
ευχαριστω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν υπάρχει κάποια εξίσωση ή κάτι τέλος πάντων που να μπορούμε να υπολογίσουμε.
ΑΟΔΕ,ΑΕΠΠ,ΑΟΘ,αγγλικά δεν παίζουν ρόλο από την Β'.
Μαθηματικά, φυσική θέλουν κάποιες γνώσεις από πριν αλλά αν έχεις κενά καλύπτονται.
Μην αναλώνεσαι σε τέτοιες σκέψεις γιατί δε θα κάνεις τίποτα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lowbaper92
Πολύ δραστήριο μέλος

Fani93
Εκκολαπτόμενο μέλος

φυσικη ημουν αρκετα καλη αν και δεν διαβαζα ιδιαιαιτερα αλλα μαθηματικα πολυ χαλια..
το μεγαλυτερο που εγραψα ηταν 10

petran_r21
Δραστήριο μέλος

Πόσες πιθανότητες έχει κάποιος με μέσο όρο 14 στη Β Λυκείου να γράψει πάνω απο 15 στις πανελλαδικές?
ps. έβγαλα 14 πέρσι και θελω να ξερω τι "ονειρα" να κανω για του χρονου (γι'αυτο και η ερωτηση :Ρ )
ps2. υπολογιστε πως θα γραψω μαθηματικα γενικης, αοθ και αγγλικα απο επιλογης κ ειμαι τεχνολογικη.
ευχαριστω![]()
Εχεις πολλες πιθανοτητες.Η υλη της Β λυκειου ειναι διαφορετικη οποτε μην το σκεφτεσαι.Και εγω β λυκειου δεν διαβαζα πολυ ,και πανελληνιες πηγα καλυτερα απο οσο περιμενα.Βεβαια οπως ειπε η Θεοδωρα χρειαζεσαι καλες γνωσεις -βασεις στα μαθηματικα πρωτα και μετα στην φυσικη.Α και στα Αγγλικα αφου το δινεις.Στα αλλα μαθηματα ειναι πιο ευκολο να γραψεις υψηλο βαθμο και δεν εχουν σχεση με αλλες χρονιες.Αν ελεγες για μορια πανω απο 17-18 θα ηταν προβλημα.Τωρα το μονο που πρεπει να κανεις ειναι διαβασμα και πολλη δουλεια μονη σου και να αλλαξεις εντελως μαθητικο προσωπο.Ενας αξιοπρεπες βαθμος σε μαθηματικα,φυσικη δεν θα σου ριξει τον γενικο,ειδικα σε 5ο πεδιο
Fani93
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εχεις πολλες πιθανοτητες.Η υλη της Β λυκειου ειναι διαφορετικη οποτε μην το σκεφτεσαι.Και εγω β λυκειου δεν διαβαζα πολυ ,και πανελληνιες πηγα καλυτερα απο οσο περιμενα.Βεβαια οπως ειπε η Θεοδωρα χρειαζεσαι καλες γνωσεις -βασεις στα μαθηματικα πρωτα και μετα στην φυσικη.Α και στα Αγγλικα αφου το δινεις.Στα αλλα μαθηματα ειναι πιο ευκολο να γραψεις υψηλο βαθμο και δεν εχουν σχεση με αλλες χρονιες.Αν ελεγες για μορια πανω απο 17-18 θα ηταν προβλημα.Τωρα το μονο που πρεπει να κανεις ειναι διαβασμα και πολλη δουλεια μονη σου και να αλλαξεις εντελως μαθητικο προσωπο.Ενας αξιοπρεπες βαθμος σε μαθηματικα,φυσικη δεν θα σου ριξει τον γενικο,ειδικα σε 5ο πεδιο
πιθανοτητες για να γραψω καλα στα υπολοιπα εχω αλλα για μαθηματικα κατευθυνσης εχω απογοητευτει πληρως

και 10 να εγραφα θα μου φαινοταν πολυ!
ελπιζω τουλαχιστον να γραψω καλα στα υπολοιπα

petran_r21
Δραστήριο μέλος

Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλη τυχη
lowbaper92
Πολύ δραστήριο μέλος

Μην κάνεις το λάθος να βάλεις ταβάνι στο βαθμό σου για κάποιο μάθημα...και ειδικά έναν τόσο χαμηλό βαθμό όπως το 10..όσοι το κάναν αυτό βρεθήκαν πολύ πιο κάτω από την βάση..πιθανοτητες για να γραψω καλα στα υπολοιπα εχω αλλα για μαθηματικα κατευθυνσης εχω απογοητευτει πληρως
και 10 να εγραφα θα μου φαινοταν πολυ!
ελπιζω τουλαχιστον να γραψω καλα στα υπολοιπα![]()
Fani93
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μην κάνεις το λάθος να βάλεις ταβάνι στο βαθμό σου για κάποιο μάθημα...και ειδικά έναν τόσο χαμηλό βαθμό όπως το 10..όσοι το κάναν αυτό βρεθήκαν πολύ πιο κάτω από την βάση..
εγω θα προσπαθησω οσο μπορω αλλα δν νομιζω να καταφερω και πολλα στα μαθηματικα.
τελος παντων. σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.
ο χρονος θα δειξει...

gianniszante
Νεοφερμένο μέλος

Στην 1 και 2 Λυκειου εβγαζα χαλια μεσους ορους γιατι ακολουθουσα την δικια μου στρατιγικη
Ενδιαφερομουν μονο για τα θετικα μαθηματα και την εκθεση, στα αλλα μονο να τα περναω ηθελα και τιποτε αλλο.
Μετα απο 11 κ 12 μεσο ορο στο γυμνασιο και 12-13 μεσο ορο 1 κ 2 λυκειου, εβγαλα 16,533 μορια και 17,9 μ.ο ταξης και ειμαι πολυ ευχαρηστιμενος γιατι περασα και στην δευτερη μου επιλογη που στην ουσια ειναι πρωτη γιατι μονο η πολη αλλαζε.
ΑΡΑ βαλε στοχο και προσπαθησε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.