azzuro
Νεοφερμένο μέλος

Κάθε χρόνο παρατηρώ πόσα παιδιά όταν είναι να δωσουν το μηχανογραφικο τους, δηλωνουν μετα τις πρωτες προτιμησεις τους, σχολες "εφεδρικες" οι οποιες φυσικα ουτε τους αρεσουν ουτε και πανε. Και δε μιλαω για περιπτωσεις του τυπου, "θα παω στη σχολη, αν μαρεσει καλως, αλλιως θα ξαναδωσω". Αυτο οκ, λογικο και δεκτο. Αλλα αν εξαρχης ξερεις οτι δε θα πας στη σχολη γιατι τη δηλωνεις; :S Εχεις σκεφτει το οτι καποια παιδια οντως θελουν να πανε σε αυτη τη σχολη, και τους παιρνεις τις θεσεις, οι οποιες μενουν και τζαμπα αδειες..; Ειναι που ειναι σκατα το συστημα, ο,τι μπορουμε να σωσουμε εμεις ας το κανουμε, λιγη ωριμη σκεψη θελει :/
Ακουω και τις γνωμες σας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
3leni
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ανοιγω αυτό το θρεντ λίγο για κράξιμο, λίγο για εκτόνωση, λίγο μπας και νιώσει κανείς, λίγο μπας και και κάνω λάθος και μου το πειτε εσεις!
Κάθε χρόνο παρατηρώ πόσα παιδιά όταν είναι να δωσουν το μηχανογραφικο τους, δηλωνουν μετα τις πρωτες προτιμησεις τους, σχολες "εφεδρικες" οι οποιες φυσικα ουτε τους αρεσουν ουτε και πανε. Και δε μιλαω για περιπτωσεις του τυπου, "θα παω στη σχολη, αν μαρεσει καλως, αλλιως θα ξαναδωσω". Αυτο οκ, λογικο και δεκτο. Αλλα αν εξαρχης ξερεις οτι δε θα πας στη σχολη γιατι τη δηλωνεις; :S Εχεις σκεφτει το οτι καποια παιδια οντως θελουν να πανε σε αυτη τη σχολη, και τους παιρνεις τις θεσεις, οι οποιες μενουν και τζαμπα αδειες..; Ειναι που ειναι σκατα το συστημα, ο,τι μπορουμε να σωσουμε εμεις ας το κανουμε, λιγη ωριμη σκεψη θελει :/
Ακουω και τις γνωμες σας.
εχεις δικιο.........κ εγω εβαλα πολλεσ αλλα αν περνουσα θα πηγαινα....μονο που δε καταλαβα κατι....αν δηλωσω την σχολη,κ περασω σε καποια που εχω πιο πριν,αλλαζει κατι για καποιο αλλο παιδι?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kotsos
Εκκολαπτόμενο μέλος

εχεις δικιο.........κ εγω εβαλα πολλεσ αλλα αν περνουσα θα πηγαινα....μονο που δε καταλαβα κατι....αν δηλωσω την σχολη,κ περασω σε καποια που εχω πιο πριν,αλλαζει κατι για καποιο αλλο παιδι?
κι αν γινει καμια στραβη και χασουμε τις πρωτες προτιμησεις να μεινουμε απ'εξω???σε βρισκω λαθος....
azzuro
Νεοφερμένο μέλος

Και δε μιλαω για περιπτωσεις του τυπου, "θα παω στη σχολη, αν μαρεσει καλως, αλλιως θα ξαναδωσω". Αυτο οκ, λογικο και δεκτο.
κι αν γινει καμια στραβη και χασουμε τις πρωτες προτιμησεις να μεινουμε απ'εξω???σε βρισκω λαθος....
.....
3leni
Εκκολαπτόμενο μέλος

οχι,δεν ειπα οτι υποστηριζω αυτο...ρωτησα αν αλλαζει κατι......σχεδον ολες οι σχολες που εβαλα(τουλαχιστον μεχρι την 10η θεση) ηταν οσεσ ηθελα κ θα πηγαινα....
azzuro
Νεοφερμένο μέλος

3leni
Εκκολαπτόμενο μέλος

Eλενη, αν περασεις σε σχολη της επιλογης σου και πας, δεν επηρεαζεις τιποτα απο εκει και περα, αν αυτο ρωτησες..
αυτο ρωτησα.....

kotsos
Εκκολαπτόμενο μέλος

azzuro
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.