Italian dream...
Διάσημο μέλος

Χτες μου εστειλε email αλλη μια γυναικα απο καπου αφρικη, μια peace bengazi, μου ελεγε για τον εαυτο της κλπ, και συνειδητοποιησα πως μου ελεγε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια πραγματα! Ο τροπος που εγραφε (συναισθηματικος, λες και σε ξερει απο ωαριο), το οτι σπουδαζε, η βοηθεια που ειχε, το πως ενιωθε, το ποσο χαιροταν που μου εγραφε, μεχρι και ο τροπος που περιεγραφε το μερος ηταν ιδιος! Της απαντησα με καποια επιφυλαξη, την ρωτησα σε ποιο σιτε με βρηκε και αν ξερει ποσο χρονων ειμαι. Στο επομενο της email, οχι μονο δεν μου απαντησε σε αυτα, αλλα ειχε ενα κατεβατο με την ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ιστορια με την τραπεζα!

Φρικαρα λιγο... Η ιδια αποκλειεται να είνια. Μου εστειλε κι αυτη φωτο της και, αν και μοιαζει λιγο με την αλλη δεν μπορω να το εξακριβωσω γιατι ειχα διαγραψει τα μαιλ της.
Τι λετε εσεις?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream...
Διάσημο μέλος

Να προσεχεις Βιβη. ολη αυτη η ιστορια προσωπικα δεν μου αρεσει. Ισως χρειαστει να κλεισεις τον λογαριασμο σου. Μην παιζεις με την φωτια σε παρακαλω.
Ποιο λογαριασμο? Το email μου να κλεισω???
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Ποιο λογαριασμο? Το email μου να κλεισω???
και το μειλ σου αλλα και τον λογαριασμο σου σε εκεινο το σιτε

Italian dream...
Διάσημο μέλος

Και τι λετε ρε που θα απενεργοποιήσω το μειλ μου, παντου με αυτο ειμαι...

Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Πάντως καλό θα είναι να κάνεις άλλο μέιλ..
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

Sourotiri
Πολύ δραστήριο μέλος

cha0s
Περιβόητο μέλος

Είχα βάλει αγγελία να πουλήσω ενα κινητό στο ίντερνετ.
Μου στέλνει ενας μήνυμα οτι ενδιαφέρεται να αγοράσει το κινητό για κάποιον στην εταιρία του και ενα κατεβατό με μια ιστορία. Οκ λεω βρήκα πελάτη.

Μου ζητάει τον αριθμό μου στην τράπεζα για να βάλει τα λεφτα και του το έδωσα. Μετά απο μια μέρα μου απάντησε οτι έχει στείλει τα λεφτά, οτι θα έρθουν στον λογαριασμό μου 1 εβδομάδα μετά γιατί η χώρα του δεν είναι στην ΕΕ, και οτι μπορώ εγώ να στείλω κανονικά το κινητό.
Πάω μια βόλτα απ' την τράπεζα, ρωτάω αν κάποιος έκανε κίνηση για να μου βάλει λεφτά και μου είπε οτι δε βλέπει κάτι τέτοιο.
Το έψαξα στο ίντερνετ, βρήκα οτι στέλνει την ίδια ιστορία και σε άλλους, και απο τότε δεν ασχολήθηκα ξανά
Γι' αυτό προσέχετε σε ποια emails θα απαντάτε.

Guest 712911
Επισκέπτης

timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος

Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και σε μενα πριν κάτι χρόνια. Μου είχε έρθει ένα friend request σ' ενα e-mail Που ούτε καν χρησιμοποιούσα, απο μια γυναίκα που δεν ήξερα. Ηταν απο την Αφρική, Κένυα νομίζω. Μετά, αφότου μου συστήθηκε,μου είπε το πρόβλημα της, ότι έψαχνε απεγνωσμένα ένα ποσό για σώσει την επιχείρηση που διατήρουσε, κι αν μπορούσα να της δάνειζα 2 χιλ. ευρώ και θα μου τα επέστρεφε με την πρώτη ευκαιρίαΜου εστειλε κι αυτη φωτο της και, αν και μοιαζει λιγο με την αλλη δεν μπορω να το εξακριβωσω γιατι ειχα διαγραψει τα μαιλ της.
Τι λετε εσεις?

JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

Πριν λίγο καιρό αν έμπαινες σε κάποιες πορνόσελίδες, σου μπλόκαρε ο υπολογιστής και έβγαινε ένα μήνυμα τάχα από τη γενική ασφάλεια που επειδή (λέει) μπήκες σε παιδεραστική σελίδα πρέπει να πληρώσεις πρόστιμο 100€ με προπληρωμένη κάρτα που αγοράζεις από το περίπτερο. Το πρόβλημα λυνόταν απλά με μια επαναφορά συστήματος. Πάντως, πρέπει να την έπαθαν πολλοί, καθώς και στην προπληρωμένη κάρτα και στη σελίδα της αστυνομίας, περιγραφόταν η απάτη και ο τρόπος αντιμετώπισης.
Σε όλες τις περιπτώσεις ισχύουν τα εξής:
1) Δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να έχετε κερδίσει οτιδήποτε.
2) Για κανένα λόγο ποτέ δεν πληκτρολογούμε κωδικούς τραπεζικών λογαριασμών ή καρτών.
3) Δεν στέλνουμε χρήματα σε κανέναν, ας λέει ότι είναι οποιοσδήποτε.
4) Δεν απαντάμε ποτέ σε τέτοια μηνύματα.
5) Χαρακτηρίζουμε τον αποστολέα ανεπιθύμητο, τα email πάνε στα spam τα οποία και δεν ξανανοίγουμε.
(Βάλτε στον Γκούγκλη "ίντερνετ απάτη" και θα διαβάσετε περισσότερα)
cha0s
Περιβόητο μέλος

Η προσπάθεια των απατεώνων είναι είτε να τους στείλεις κάποια χρήματα, είτα να μάθουν κωδικούς τραπεζικών λογαριασμών ή πιστωτικών καρτών.
Μου θύμισες τις «πυραμίδες» που κυκλοφορούσαν παλιά, οτι αν δώσεις λεφτά και καλέσεις κόσμο θα πάρεις ποσοστά και θα αγοράσεις αμαξάρες και πλοία

giorgos_pao
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.