nPb
Επιφανές μέλος
... σε όλους τους αποφοίτους του με έτος εισαγωγής 2015-2016 και μετέπειτα. Εκδίδεται αυτομάτως από τη Γραμματεία χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα. (Η ημερομηνία έκδοσής του μπορεί να συμπίπτει ή να έπεται της ημερομηνίας χορήγησης του τίτλου σπουδών, αλλά δεν μπορεί να είναι προγενέστερη από αυτή).
Γνωρίζετε τι γίνεται σε εισακτέους πριν το 2015-16;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855
Επισκέπτης
Το Τμήμα που αποφοίτησα γράφει ότι Παράρτημα Διπλώματος δικαιούνται οι εισακτέοι του 2015-16 και μετά. Πιο συγκεκριμένα:
Γνωρίζετε τι γίνεται σε εισακτέους πριν το 2015-16;
Το Παράρτημα Διπλώματος υιοθετήθηκε από την ελληνική νομοθεσία μετά από ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με το άρθρο 15 του Νόμου 3374/2005 και δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 189 τ.Α΄/2-8-2005.
΄Οπως αναφέρεται, εφαρμόζεται από την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους 2005-2006.
(https://www.e-nomothesia.gr/kat-ekpaideuse/tritobathmia-ekpaideuse/n-3374-2005.html)
Τώρα ή έγινε λάθος και αντί να γράψουν 2005-2006 έγραψαν 2015-2016 ή κάθε Πανεπιστήμιο κάνει αντίσταση στον Νόμο και τον εφαρμόζει όποτε αποφασίσει. Τι να σου πω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Slytherin
Πολύ δραστήριο μέλος
Αργότερα είχα ζητήσει αποδεικτικό γνώσης υπολογιστή (αν και τελικά το ECDL ήταν απαραίτητο) και είχα λάβει αναλυτική βαθμολογία.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Slytherin
Πολύ δραστήριο μέλος
Το παράρτημα είναι ουσιαστικά μια εκτύπωση όλων των βαθμών απ' το σύστημα,
Τότε το έχω αλλά δεν έχει τον τίτλο "Παράρτημα Διπλώματος" αλλά "Πιστοποιητικό"
Το είχα λάβει όταν είχα ζητήσει Βεβαίωση Γνώσης Υπολογιστών.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Τότε το έχω αλλά δεν έχει τον τίτλο "Παράρτημα Διπλώματος" αλλά "Πιστοποιητικό"
Το είχα λάβει όταν είχα ζητήσει Βεβαίωση Γνώσης Υπολογιστών.
Α δεν ξέρω, εμένα Παράρτημα Διπλώματος γράφει. Χωρίζεται στα εξής τμήματα:
1. Πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα του κατόχου του τίτλου σπουδών
2. Πληροφορίες σχετικά με το είδος του τίτλου σπουδών
3. Πληροφορίες σχετικά με το επίπεδο του τίτλου
4. Πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο και τα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν (εδώ έχει όλη την αναλυτική βαθμολογία, τα ECTS κτλ)
5. Πληροφορίες σχετικά με τις περαιτέρω δυνατότητες που προσφέρει ο τίτλος
6. Συμπληρωματικές πληροφορίες (δεν έχει)
7. Πιστοποίηση του παραρτήματος, όπου έχει σφραγίδα του τμήματος και υπογραφή της προϊσταμένης της γραμματείας.
Slytherin
Πολύ δραστήριο μέλος
Α δεν ξέρω, εμένα Παράρτημα Διπλώματος γράφει. Χωρίζεται στα εξής τμήματα:
1. Πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα του κατόχου του τίτλου σπουδών
2. Πληροφορίες σχετικά με το είδος του τίτλου σπουδών
3. Πληροφορίες σχετικά με το επίπεδο του τίτλου
4. Πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο και τα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν (εδώ έχει όλη την αναλυτική βαθμολογία, τα ECTS κτλ)
5. Πληροφορίες σχετικά με τις περαιτέρω δυνατότητες που προσφέρει ο τίτλος
6. Συμπληρωματικές πληροφορίες (δεν έχει)
7. Πιστοποίηση του παραρτήματος, όπου έχει σφραγίδα του τμήματος και υπογραφή της προϊσταμένης της γραμματείας.
Δεν μου έχει χρειαστεί κάπου μέχρις στιγμής.Εαν μου χρειαστεί θα απευθυνθώ στην Γραμματεία του τμήματος του Πανεπιστημίου που αντιστοιχεί το καταργηθέν τμήμα ΤΕΙ.
Guest 699855
Επισκέπτης
και κάποιες μικροδιορθώσεις βρίσκονται στο ΦΕΚ 2161 τ.Β΄/8-11-2007.
΄Οποιος ενδιαφέρεται να το δει, ας το ψάξει στην "Αναζήτηση ΦΕΚ".
nPb
Επιφανές μέλος
Slytherin
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki