Παράδειγμα πράξης αναγνώρισης ΔΟΑΤΑΠ 2022

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 19,785 μηνύματα.
Έχω να σας ανακοινώσω ότι με το νέο σύστημα του αναβαθμισμένου ΔΟΑΤΑΠ μέσω taxisnet, μετα από περίπου 8 μήνες, εκδόθηκε πράξη αναγνώρισης του μεταπτυχιακού μου που σημαίνει ότι προσμετράται σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία ως ισοδύναμος μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών αλλά και με ειδικές παραγράφους ως αποδεικτικό γλωσσομάθειας Γ2 για τη μητρική γλώσσα της χώρας σπουδών στο εξωτερικό, όταν το πρόγραμμα σπουδών στο εξωτερικό έχει ως κύρια γλώσσα διδασκαλίας τη μητρική γλώσσα σπουδών και όχι την Αγγλική.

:thumbsup::thumbsup:

Όποιος θέλει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την διαδικασία αναγνώρισης τίτλων σπουδών από το ΔΟΑΤΑΠ μπορεί να μου στείλει πμ.
 
Έχετε απορία πάνω στο θέμα;

Το μήνυμα αυτό ξεχώρισε από το θέμα Τα πάντα για τον ΔΟΑΤΑΠ ως ουσιαστικό και χρήσιμο.

Θέλετε να ρωτήσετε κάτι / έχετε απορία στο θέμα; Μα φυσικά! Κάντε click εδώ για να συντάξετε την απορία σας.

Αυτό το thread είναι καθαρά για δική σας πληροφόρηση στο θέμα που πραγματεύεται. Το ischool.gr και η Ομάδα Διαχείρισης δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα όποια γραφόμενα των μελών. Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναπαραγωγή της σελίδας και/ή των περιεχομένων της χωρίς την σαφή αναφορά του ischool.gr σαν πηγή.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top