nfk
Εκκολαπτόμενο μέλος

Υπάρχουν άλλα τέτοια παραρτήματα στην Ελλάδα?? Πχ παραρτήματα του Oxford???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fotini22589
Νεοφερμένο μέλος

σχετικά με αυτό που αναφέρει ο nfk, να αποσαφηνίσω ότι δεν είναι παράρτημα του carnegie mellon απλά υπάρχει ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα που διοργανώνουν απο κοινού εδω στην ελλάδα - https://www.ait.gr/acadPrograms/#phd
πρόσφατα έχω διαβάσει και αυτό https://www.naftemporiki.gr/t+z/story.asp?id=1530369 για παράρτημα του Harvard στο ναύπλιο αλλά όπως αναφέρεται και στο σχετικό άρθρο:
"Διευκρινίζεται ότι το Κέντρο Ναυπλίου δεν απονέμει τίτλους σπουδών ούτε επιβάλλει δίδακτρα"
τα μόνα ξένα πανεπιστήμια που έχουν πραγματικά παραρτήματα στην ελλαδά είναι από όσο γνωρίζω κάποια αγγλικά όπως του sheffield στο CITY, του Kingston στο ICBS και μερικά ακόμη...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nfk
Εκκολαπτόμενο μέλος

fotini22589
Νεοφερμένο μέλος

932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος

Anarki
Διάσημο μέλος

Εκτός αυτού, δεν ξέρω πόσο αξιόπιστα είναι αυτά τα παραρτήματα. Δεν μου γεμίζουν και πολύ το μάτι, χωρίς να έχω κανένα συγκεκριμένο στοιχείο βέβαια.
932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος

miv
Επιφανές μέλος

Επίσης προσοχή θέλει γιατί κανένα από αυτά τα πτυχία στην Ελλάδα δεν εξισώνεται με τα δημόσια. Κι εκτός ότι αυτόματα αποκλείεσαι από το δημόσιο τομέα, στην πλειοψηφία των ελληνικών επιχειρήσεων, με εξαίρεση ελάχιστες, μεγάλες, που δουλεύουν με πιο φιλελεύθερα συστήματα, υπάγεσαι σε άλλη μισθολογική κλίμακα από τους απόφοιτους δημοσίων ΑΕΙ. Και φυσικά αυτό συνδέεται άμεσα και με τις συντάξιμες αποδοχές, όταν έρθει εκείνη η ώρα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...