Πανελλαδικές μετά από χρόνια

Μαβο

Νεοφερμένο μέλος

Η Μαβο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Καλησπέρα, απόφοιτος ΓΕΛ 2006. Σκέφτομαι τα 2 τελευταία χρόνια το ενδεχόμενο να δώσω ξανά πανελλήνιες. Δεν έχω καμία εικόνα για το σύστημα φέτος. Όπως καταλαβαίνετε θα ήθελα τις πολύτιμες συμβουλές σας καθώς και τις απαραίτητες πληροφορίες για την καλύτερη καθοδήγηση για σωστή προετοιμασία. Εδώ θα ήθελα να διευκρινίσω πως θα προσπαθήσω μόνη μου και εννοώ χωρίς κάποια βοήθεια από φροντιστήριο ή κάποια ιδιαίτερα μαθήματα. Ντρέπομαι,γιατί φοβάμαι την πιθανή αποτυχία, όμως θελω να τα καταφέρω και θα προσπαθήσω πολύ για αυτό.
Όταν εγώ έδινα πανελλαδικές εξετάσεις το σύστημα τότε ήταν με κατευθύνσεις. Τότε ήταν οι τα 4 μαθήματα κατεύθυνσης και δύο ακόμη από γενική, η έκθεση (βασικό) και ακόμα ένα ανάμεσα σε μαθηματικά, βιολογία και αν έπαιρνες και 7ο μάθημα την οικονομία σου άνοιγε και το 5ο Πεδίο

Εγώ ήμουν 4ο πεδίο με έξτρα έκθεση, μαθηματικά γενικής και οικονομία.

Τι πρέπει να κάνω? Θέλω για οικονομικα-λογιστικη ή πληροφορική. Τι πρέπει να επιλέξω? Ποιο το σύστημα τώρα? Πόσα μαθήματα δίνονται? Πότε δηλώνω? Πρέπει από τώρα να επικοινωνήσω με το σχολείο?
Παρακαλώ τα φώτα σας!!!!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.314 μηνύματα.
Καλησπέρα, απόφοιτος ΓΕΛ 2006. Σκέφτομαι τα 2 τελευταία χρόνια το ενδεχόμενο να δώσω ξανά πανελλήνιες. Δεν έχω καμία εικόνα για το σύστημα φέτος. Όπως καταλαβαίνετε θα ήθελα τις πολύτιμες συμβουλές σας καθώς και τις απαραίτητες πληροφορίες για την καλύτερη καθοδήγηση για σωστή προετοιμασία. Εδώ θα ήθελα να διευκρινίσω πως θα προσπαθήσω μόνη μου και εννοώ χωρίς κάποια βοήθεια από φροντιστήριο ή κάποια ιδιαίτερα μαθήματα. Ντρέπομαι,γιατί φοβάμαι την πιθανή αποτυχία, όμως θελω να τα καταφέρω και θα προσπαθήσω πολύ για αυτό.
Όταν εγώ έδινα πανελλαδικές εξετάσεις το σύστημα τότε ήταν με κατευθύνσεις. Τότε ήταν οι τα 4 μαθήματα κατεύθυνσης και δύο ακόμη από γενική, η έκθεση (βασικό) και ακόμα ένα ανάμεσα σε μαθηματικά, βιολογία και αν έπαιρνες και 7ο μάθημα την οικονομία σου άνοιγε και το 5ο Πεδίο

Εγώ ήμουν 4ο πεδίο με έξτρα έκθεση, μαθηματικά γενικής και οικονομία.

Τι πρέπει να κάνω? Θέλω για οικονομικα-λογιστικη ή πληροφορική. Τι πρέπει να επιλέξω? Ποιο το σύστημα τώρα? Πόσα μαθήματα δίνονται? Πότε δηλώνω? Πρέπει από τώρα να επικοινωνήσω με το σχολείο?
Παρακαλώ τα φώτα σας!!!!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Τωρα θα πρεπει να δωσεις τα μαθηματα του 4ου πεδιου
Μαθηματικα κατευθυνσης ( παλουκοπαλουκο)
Γωλωσσα λογοτεχνια
Οικονομια
Πληροφορικη

Το πεδιο αυτο μπορει να ειναι ευκολοτερο απο τα αλλα 3 αλλα δεν ειναι και ευκολο.
Υπαρχει μαγαλη γκαμα μοριων εισαγωγης που αρχιζει απο 7500 μορια στην επαρχια.
Δεν θα μπορεσεις μονη σου ,,θες δασκαλο.
Η αιτηση γινεται σε ενα λυκειο νοεμβριο ή μαρτιο αναλογα τι θα ανακοινωσουν , με ταυτοτητα και αντιγραφο απολυτηριου λυκειου

Αμμα δεν θες να μπεις στην μπουρδα των πανελληνιων υπαρχει και το εαπ με διοικηση επιχειρησεων και πληροφορικη....παλουκακι μεν αλλα βολευει.

Μαβο

Νεοφερμένο μέλος

Η Μαβο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Τι ξέρουμε για ΕΑΠ? Το κόστος του είναι μεγάλο?

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.314 μηνύματα.
Τι ξέρουμε για ΕΑΠ? Το κόστος του είναι μεγάλο?
1500 τον χρονο για φουλ παρακολουθηση χ 4 χρονια και αμα βαριεσε να τα διαβαζει απο χαρτι και τα θες οπτικοποιημενα αλλα 500.
ε κανουν και δωσεις, δινουν και υποτροφιες

Μαβο

Νεοφερμένο μέλος

Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου!!!!!!
Θα προσπαθήσω με τις πανελλαδικές σε πρώτη φάση και βασικά σκέφτομαι να δω αν υπάρχουν στην περιοχή μου τύπου κοινωνικά φροντιστήρια. Το ξέρω για τα μαθηματικά θα είναι πολύ δύσκολο σαν κινέζικα έμοιαζαν τότε. τώρα θα είναι κάτι σαν γλώσσα από άλλο πλανήτη.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Θα προσπαθήσω με τις πανελλαδικές σε πρώτη φάση και βασικά σκέφτομαι να δω αν υπάρχουν στην περιοχή μου τύπου κοινωνικά φροντιστήρια. Το ξέρω για τα μαθηματικά θα είναι πολύ δύσκολο σαν κινέζικα έμοιαζαν τότε. τώρα θα είναι κάτι σαν γλώσσα από άλλο πλανήτη.
ε ναι θελεις φροντιστηριο
τα τοτε μαθηματικα γενικης μπροστα σε αυτα της κατευθυνσης ειναι πολυ διαφορετικα
αυτα τωρα κατι σαν κορεατικα του βορεοκορεατη κιμ μοιαζουν.
ε μην νομιζεις τα παιδια του 4ου πεδιου δεν γραφουν και καλα μαθηματικα οποτε δεν υπαρχει και πολυ ανταγωνισμος λογω αυτων

Citylights

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα.
Θα προσπαθήσω με τις πανελλαδικές

να συμπληρώσω σε οσα ειπώθηκαν.. οτι αν επιλέξεις την βοήθεια ενός φροντιστηρίου,
θα πρέπει να κάνεις προσεκτική επιλογή αλλιώς αν δεν χάσεις χρήματα, θα
χάσεις το χρόνο σου, όπως επίσης μπορεί να σε αποσυντονίσει τελείως απο την
προσπάθεια σου.

το διάβασμα που πρέπει να κάνεις μόνη σου δεν μπορεί να αντικατασταθεί απο κανένα
φροντιστήριο.

θα έλεγα να δώσεις.. και ολο σε κάποια σχολή απο την πληθώρα των οικονομικών
ίσως μπορέσεις να μπεις ακόμη και με σχετικά χαμηλά μόρια, αλλά και πάλι δεν είναι τα
πράγματα ρόδινα, πέρα από διάβασμα και φροντιστήρια, ΕΒΕ, συντελεστές βαρύτητας
που αλλάζουν από σχολή σε σχολή ενδεχομένως να έρθεις αντιμέτωπη και με κομπλεξικούς
βαθμολογητές που ο ένας θα σε "λατρέψει" και ο άλλος θα σε "φτύσει στην μούρη" έτσι..
γιατί μπορεί.. :shifty:

Τελευταία επεξεργασία:

xakounaamatata

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η xakounaamatata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 343 μηνύματα.

Arvacon

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 969 μηνύματα.

SlimShady

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 913 μηνύματα.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια