argiropateraki8@gmai
Νεοφερμένο μέλος
Η argiropateraki8@gmai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

19-11-22

15:48
Καλησπέρα έχω τελειώσει το Λύκειο και θα ήθελες φέτος να δώσω πανελληνιες του 2023 αλλά δεν ξέρω πώς κάνω την αίτηση για να μπορώ να δώσω μπορεί κάποιος να με βοηθησει;
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.209 μηνύματα.

19-11-22

15:55
Ξεκίνα με ένα τηλέφωνο στο σχολείο σου!
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.291 μηνύματα.

19-11-22

16:00
Περιμενεις μέχρι να βγει ανακοίνωση από το υπουργείο. Όταν βγει, πας σε κάποιο λύκειο και κανείς αίτηση. Έχε μαζί σου απολυτήριο. Παλιά αυτό ζητούσε, τώρα idk.Καλησπέρα έχω τελειώσει το Λύκειο και θα ήθελες φέτος να δώσω πανελληνιες του 2023 αλλά δεν ξέρω πώς κάνω την αίτηση για να μπορώ να δώσω μπορεί κάποιος να με βοηθησει;
atlantida
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η atlantida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα.

19-11-22

18:43
@argiropateraki8@gmai επιπλέον νομίζω πως θα σου ζητήσουν και φωτογραφία ταυτότητας.Περιμενεις μέχρι να βγει ανακοίνωση από το υπουργείο. Όταν βγει, πας σε κάποιο λύκειο και κανείς αίτηση. Έχε μαζί σου απολυτήριο. Παλιά αυτό ζητούσε, τώρα idk.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...