Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής ΟΠΑ και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.286 μηνύματα.

23-09-25

15:38
Αυτό το θέμα προσφέρεται για συζήτηση, αναζήτηση, παροχή βοήθειας για τις μετεγγραφές όσων αφορά το ακαδημαϊκό έτος 2025 - 2026 (Πανελλήνιες 2026).
Ο,τιδήποτε σχετικό σας απασχολεί, το γράφετε σε αυτό το θέμα!
ΥΓ: Για τις μετεγγραφές του ακαδημαϊκού έτους 2024 - 2025, απευθυνθείτε σε αυτό το θέμα.

ΥΓ: Για τις μετεγγραφές του ακαδημαϊκού έτους 2024 - 2025, απευθυνθείτε σε αυτό το θέμα.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.081 μηνύματα.

23-09-25

16:43
για πες γιατι εκανες τριπλαΑυτό το θέμα προσφέρεται για συζήτηση, αναζήτηση, παροχή βοήθειας για τις μετεγγραφές όσων αφορά το ακαδημαϊκό έτος 2025 - 2026 (Πανελλήνιες 2026).
οτι ειναι για τωρα τωρα θα το λεμε στο κοκκινο ? και οτι ειναι για του χρονου στο μπλε..ε σωστα?
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής ΟΠΑ και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.286 μηνύματα.

23-09-25

16:45
Ναι!για πες γιατι εκανες τριπλα
οτι ειναι για τωρα τωρα θα το λεμε στο κοκκινο ? και οτι ειναι για του χρονου στο μπλε..ε σωστα?
View attachment 153059

yungorestina
Νεοφερμένο μέλος
Η yungorestina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα.

29-09-25

02:34
Καλησπέρα σε όλους ! είμαι τρίτη λυκείου μαθήτρια, θεωρητική κατεύθυνση και στοχεύω για νομική. Σε γενικές γραμμές με θεωρώ πολύ καλή μαθήτρια, ωστόσο ορισμένες φορές δεν πιστεύω στις ικανότητες μου και έτσι θεωρώ πως δεν θα κατεφέρω να επιτεύξω αυτόν τον μεγάλο στόχο. η ερώτηση μυο είναι η εξής : αν περάσω πυο λέει ο λόγος κομοτηνή ή θεσσαλονίκη πως έρχομαι αθήνα?. να σημειωθεί πωσ δεν θέλω καθόλου να φύγω από την αθήνα , εκτός και αν δεν βρω άκρη να έρθω , τότε αναγκαστικά θα ανέβω πάνω. Υπάρχει λοιπόν κάποιος έστω και "παράνομος" σε εισαγωγικά τρόπος να πετύχω την μεταγγραφή?. να ενηεμρώσω σε αυτό το σημείο ότι : δεν είμαι τρίτεκνη , το ετήσιο εισόδημα τησ οικογενειάς μου είναι υψηλό και δοξα το θεο δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός ιατρικός λόγος. βέβαια μπορείς να βρεις παραθυράκι με το τελυεταίο αλλά δεν ξέρω πως . μήπως ξέρει κανένας τι να κάνω αμα δεν περάσω αθήνα ?
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.081 μηνύματα.

29-09-25

07:40
ΚαλημεραΚαλησπέρα σε όλους ! είμαι τρίτη λυκείου μαθήτρια, θεωρητική κατεύθυνση και στοχεύω για νομική. Σε γενικές γραμμές με θεωρώ πολύ καλή μαθήτρια, ωστόσο ορισμένες φορές δεν πιστεύω στις ικανότητες μου και έτσι θεωρώ πως δεν θα κατεφέρω να επιτεύξω αυτόν τον μεγάλο στόχο. η ερώτηση μυο είναι η εξής : αν περάσω πυο λέει ο λόγος κομοτηνή ή θεσσαλονίκη πως έρχομαι αθήνα?. να σημειωθεί πωσ δεν θέλω καθόλου να φύγω από την αθήνα , εκτός και αν δεν βρω άκρη να έρθω , τότε αναγκαστικά θα ανέβω πάνω. Υπάρχει λοιπόν κάποιος έστω και "παράνομος" σε εισαγωγικά τρόπος να πετύχω την μεταγγραφή?. να ενηεμρώσω σε αυτό το σημείο ότι : δεν είμαι τρίτεκνη , το ετήσιο εισόδημα τησ οικογενειάς μου είναι υψηλό και δοξα το θεο δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός ιατρικός λόγος. βέβαια μπορείς να βρεις παραθυράκι με το τελυεταίο αλλά δεν ξέρω πως . μήπως ξέρει κανένας τι να κάνω αμα δεν περάσω αθήνα ?
Συμφωνα με τα στοιχεια που λες εχεις 0 οικονομικα μορια μετεγγραφης ( η νομικη εκπα θελει 6 και για σιγουρια καλους βαθμους), Οι γονεις σου ειναι αθηνα , αδελφι δεν εχεις σε ΑΕΙ επαρχιας...οποτε δεν εχεις προφανη λογο να παρεις μετεγγραφη...οποτε θα μεινεις ΔΠΘ,ΑΠΘ
Για πορτες και παραθυμα σε Pm.
Εικονα μοριων μετεγγραφης νομικης αθηνας
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.655 μηνύματα.

29-09-25

15:58
Υπάρχουν τρόποι:αν περάσω πυο λέει ο λόγος κομοτηνή ή θεσσαλονίκη πως έρχομαι αθήνα?. να σημειωθεί πωσ δεν θέλω καθόλου να φύγω από την αθήνα , εκτός και αν δεν βρω άκρη να έρθω , τότε αναγκαστικά θα ανέβω πάνω. Υπάρχει λοιπόν κάποιος έστω και "παράνομος" σε εισαγωγικά τρόπος να πετύχω την μεταγγραφή?. να ενηεμρώσω σε αυτό το σημείο ότι : δεν είμαι τρίτεκνη , το ετήσιο εισόδημα τησ οικογενειάς μου είναι υψηλό και δοξα το θεο δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός ιατρικός λόγος. βέβαια μπορείς να βρεις παραθυράκι με το τελυεταίο αλλά δεν ξέρω πως . μήπως ξέρει κανένας τι να κάνω αμα δεν περάσω αθήνα ?
1) Να σκοτώσεις τους γονείς σου και να μείνεις ορφανή.
2) Να κάνεις εξώγαμο παιδί και να είσαι μονογονεϊκή οικογένεια.
3) Να μολυνθείς με ραδιενέργεια και να αποκτήσεις καρκίνο.
4) Να αγοράσεις μια πανελλαδική αθλητική νίκη στο τραμπολίνο.
Για να σοβαρευτούμε: ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
Ερώτηση: Γιατί όμως δεν θέλεις να φύγεις από την Αθήνα;
1) Είναι εδώ το "αίσθημα"; (Είσαι σίγουρη ότι θα είναι για πάντα; )
2) Οικονομικοί λόγοι; (Είπες ότι έχετε υψηλό εισόδημα).
3) Δεν μπορείς χωρίς τους γονείς; (Κάποτε θα τους αφήσεις οπωσδήποτε).
4) Αισθάνεσαι ανασφαλής να φύγεις; (Ευκαιρία να το ξεπεράσεις)
ΣΚΕΨΟΥ: Θα είναι πολύ καλύτερα για σένα αν πετύχεις μακριά από τους γονείς σου. Θα είσαι πραγματικά ανεξάρτητη, θα ζεις τη ζωή που επιθυμείς, θα έχεις το δικό σου σπίτι, θα μεγαλώσεις πραγματικά, θα είσαι άλλος άνθρωπος. Πέρασα Αθήνα που μένανε οι δικοί μου, όμως ζήλευα τα παιδιά που είχαν έρθει από άλλη πόλη.
Καλή τύχη όπου και αν πας...
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

29-09-25

18:06
ναι ..σαν τα μακαρονιαμε κιμα της μαμα πουθενα και ακοπα.
σαν τα μοσχομυρωδατα Τ σερτς της μαμας πουθενα
σαν τα σιδερομενα σεντονια με λεβαντα της μαμας πουθενα
σαν την γκρινια και την ανακριση της μαμας πουθενα.
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.655 μηνύματα.

29-09-25

21:12
Να γυρίζεις το βράδυ ότι ώρα θέλεις ή να μη γυρίζεις καθόλου.ναι ..σαν τα μακαρονιαμε κιμα της μαμα πουθενα και ακοπα.
Να έρχονται σπίτι σου όποιοι θέλεις όλες τις ώρες.
Να τρως ότι θέλεις δηλαδή σουβλάκια και πίτσες και να πίνεις μπύρα.
Να λείπει εντελώς η γκρίνια και η ανάκριση της μαμάς.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

01-10-25

12:06
Ναι ειναι μια λογικη τοποθετησηΝα γυρίζεις το βράδυ ότι ώρα θέλεις ή να μη γυρίζεις καθόλου.
Να έρχονται σπίτι σου όποιοι θέλεις όλες τις ώρες.
Να τρως ότι θέλεις δηλαδή σουβλάκια και πίτσες και να πίνεις μπύρα.
Να λείπει εντελώς η γκρίνια και η ανάκριση της μαμάς.
Δηλαδη εγω που κανω τα 3 πρωτα και ειμαι και σπιτι ? τι ειμαι εξαίρεση ?
Τιποτα αλλο δεν ειμαι.
Οι μανες ( για το 4) δεν εκπαιδευοντε με τιποτα.
AnAn
Νεοφερμένο μέλος
Ο AnAn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

01-10-25

16:52
Καλησπέρα.
Θα ήθελα την συμβουλή σας για μια ακόμη φορά σε ο,τι αφορά στις μετεγγραφές φοιτητών.
Ο γιός μου πέρασε στο ΗΜΜΥ του ΔΠΘ και έχει αιτηθεί μετεγγραφή στο ΗΜΤΥ της Πάτρας.
Πιάνει την διαφορά των 2750 μορίων, αλλά έχουμε μόνο 2 μόρια μετεγγραφής.
Πέρσυ ο τελευταίος μπήκε με 0 αλλά κανείς δεν μας εγγυάται πως θα συμβεί το ίδιο και φέτος.
Περιμέναμε μάταια, την υπόσχεση της υπουργού πως οι μετεγγραφές θα ολοκληρωθούν φέτος πριν την έναρξη του ακαδ. έτους. Και τελικά δεν ξέραμε πως να κινηθούμε. Επικοινωνήσαμε και με το υπουργείο αλλά δεν υπήρξε καμία διευκρίνιση.
Ανεβήκαμε λοιπόν Ξάνθη ώστε το παιδί να παρακολουθεί τα μαθήματα και να μην χάνει τα εργαστήριά του και εκεί ανακαλύψαμε πως έχουν δημιουργηθεί ομάδες off the record για τους υπο μετεγγραφή φοιτητές (υπάρχουν παιδιά που έχουν περάσει σε άλλες αντίστοιχες σχολές και λόγω πολλών μορίων είναι σίγουροι πως θα την πάρουν)
Δεν γνωρίζαμε πως μπορεί κάποιος φοιτητής να παρακολουθήσει μαθήματα σαν επισκέπτης.
Και αναρωτιόμαστε, έπρεπε τελικά να πάει στην Πάτρα???
Γιατί στο εκεί τμήμα υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις από καθηγητές εργαστηριακών μαθημάτων που έχουν αντίστοιχες ομάδες.
Η μετακίνηση Ξάνθη Πάτρα δεν είναι καθόλου εύκολη και μάλιστα αυτή την στιγμή το παιδί βρίσκεται σε Airbnb με αρκετά υψηλό κόστος.
Τι γίνεται συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις???
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη που σας κούρασα αλλά είμαστε σε αδιέξοδο.....
Θα ήθελα την συμβουλή σας για μια ακόμη φορά σε ο,τι αφορά στις μετεγγραφές φοιτητών.
Ο γιός μου πέρασε στο ΗΜΜΥ του ΔΠΘ και έχει αιτηθεί μετεγγραφή στο ΗΜΤΥ της Πάτρας.
Πιάνει την διαφορά των 2750 μορίων, αλλά έχουμε μόνο 2 μόρια μετεγγραφής.
Πέρσυ ο τελευταίος μπήκε με 0 αλλά κανείς δεν μας εγγυάται πως θα συμβεί το ίδιο και φέτος.
Περιμέναμε μάταια, την υπόσχεση της υπουργού πως οι μετεγγραφές θα ολοκληρωθούν φέτος πριν την έναρξη του ακαδ. έτους. Και τελικά δεν ξέραμε πως να κινηθούμε. Επικοινωνήσαμε και με το υπουργείο αλλά δεν υπήρξε καμία διευκρίνιση.
Ανεβήκαμε λοιπόν Ξάνθη ώστε το παιδί να παρακολουθεί τα μαθήματα και να μην χάνει τα εργαστήριά του και εκεί ανακαλύψαμε πως έχουν δημιουργηθεί ομάδες off the record για τους υπο μετεγγραφή φοιτητές (υπάρχουν παιδιά που έχουν περάσει σε άλλες αντίστοιχες σχολές και λόγω πολλών μορίων είναι σίγουροι πως θα την πάρουν)
Δεν γνωρίζαμε πως μπορεί κάποιος φοιτητής να παρακολουθήσει μαθήματα σαν επισκέπτης.
Και αναρωτιόμαστε, έπρεπε τελικά να πάει στην Πάτρα???
Γιατί στο εκεί τμήμα υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις από καθηγητές εργαστηριακών μαθημάτων που έχουν αντίστοιχες ομάδες.
Η μετακίνηση Ξάνθη Πάτρα δεν είναι καθόλου εύκολη και μάλιστα αυτή την στιγμή το παιδί βρίσκεται σε Airbnb με αρκετά υψηλό κόστος.
Τι γίνεται συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις???
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη που σας κούρασα αλλά είμαστε σε αδιέξοδο.....
yungorestina
Νεοφερμένο μέλος
Η yungorestina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα.

01-10-25

20:06
Καλησπέρα και πάλι. Αρχικά εγώ με την ερώτηση μου δεν είχα σκοπό ούτε να κάνω πλάκα ούτε να ειρωνευτώ. όποτε θεωρώ την ειρωνία περιττή στο σχολιό σου. Δεύτερον οι λόγοι που θέλω να παραμείνω στην Αθήνα δεν αφορούν κανέναν γιαυτό δεν μπαίνω άλλωστε σε περεταίρω λεπτομέρειες. και τέλος πιστεύω πωσ ο καθένας έχει την εικόνα τησ φοιτητικήσ ζωής αλλιωσ στο μυαλό του. Άλλοι θέλουν του γονείς τους, άλλοι θέλουν να φύγουν όπωσ και εσύ απότι καταλαβαίνω, άλλοι δεν θέλουν την επαρχία και ούτω καθεξής...επομένως ευχαριστώ για το σχόλιο αν και το βρήκα ειρωνικό άνευ λόγου, πάντως θεωρώ πωσ δεν πρέπει να κρίνουμε τισ επιλογέσ , τισ ανάγκεσ και τισ προτιμήσεισ των άλλων . ένα σχόλιο ήταν αρκετο....Υπάρχουν τρόποι:
1) Να σκοτώσεις τους γονείς σου και να μείνεις ορφανή.
2) Να κάνεις εξώγαμο παιδί και να είσαι μονογονεϊκή οικογένεια.
3) Να μολυνθείς με ραδιενέργεια και να αποκτήσεις καρκίνο.
4) Να αγοράσεις μια πανελλαδική αθλητική νίκη στο τραμπολίνο.
Για να σοβαρευτούμε: ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
Ερώτηση: Γιατί όμως δεν θέλεις να φύγεις από την Αθήνα;
1) Είναι εδώ το "αίσθημα"; (Είσαι σίγουρη ότι θα είναι για πάντα; )
2) Οικονομικοί λόγοι; (Είπες ότι έχετε υψηλό εισόδημα).
3) Δεν μπορείς χωρίς τους γονείς; (Κάποτε θα τους αφήσεις οπωσδήποτε).
4) Αισθάνεσαι ανασφαλής να φύγεις; (Ευκαιρία να το ξεπεράσεις)
ΣΚΕΨΟΥ: Θα είναι πολύ καλύτερα για σένα αν πετύχεις μακριά από τους γονείς σου. Θα είσαι πραγματικά ανεξάρτητη, θα ζεις τη ζωή που επιθυμείς, θα έχεις το δικό σου σπίτι, θα μεγαλώσεις πραγματικά, θα είσαι άλλος άνθρωπος. Πέρασα Αθήνα που μένανε οι δικοί μου, όμως ζήλευα τα παιδιά που είχαν έρθει από άλλη πόλη.
Καλή τύχη όπου και αν πας...
όσο αναφορά για το άλλο σχόλιο, επειδή δνε έχω ιδέα πωσ παίρνεις και τι ειναι τα μόρια κριτηρίων. μπορείς να τα εξηγήσεις ? επιπλέον βαθμούς θα έχω ούτωσ ιάλλως καλούς καθώς φοιτώ σε ιδιωτικό σχολείο και είναι ήδη προσυμφωνημένο το απολυτήριο μου να είναι με άριστα 20. Μετράει κάπου ? γιατι είδα ότι έγραψεσ για βαθμολογία. όσα ανφορά για το δεύτερο. έχω έναν αδερφό του 2001 έδωσε πανελλήνιες το 2019 και πέρασε σε μια σχολή στην λάρισα ζωικής παραγωγής..? κάτι τέτοιο. έχει γίνει η εγγραφή του κανονικά στο δημόσιο πανεπιστήμιο ωστόσο δεν φοίτησε ποτέ καθώς μετακόμισε στο εξωτερικό για σπουδές. Είναι ακόμη εγγεγραμμένος στο ελληνικό πανεπιστήμιο με όλα τα φοιτητικά δικαιώματα . αυτό βοηθάει κάπως ? ευχαριστώ για το σχόλιοΚαλημερα
Συμφωνα με τα στοιχεια που λες εχεις 0 οικονομικα μορια μετεγγραφης ( η νομικη εκπα θελει 6 και για σιγουρια καλους βαθμους), Οι γονεις σου ειναι αθηνα , αδελφι δεν εχεις σε ΑΕΙ επαρχιας...οποτε δεν εχεις προφανη λογο να παρεις μετεγγραφη...οποτε θα μεινεις ΔΠΘ,ΑΠΘ
Για πορτες και παραθυμα σε Pm.
Εικονα μοριων μετεγγραφης νομικης αθηνας
View attachment 153268
View attachment 153267
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

01-10-25

21:10
Ωχ παναγια μου ...το αδελφι ειναι το κλειδι. μετεγγραφη λογω σπουδαζοντος αδελφουΚαλησπέρα και πάλι. Αρχικά εγώ με την ερώτηση μου δεν είχα σκοπό ούτε να κάνω πλάκα ούτε να ειρωνευτώ. όποτε θεωρώ την ειρωνία περιττή στο σχολιό σου. Δεύτερον οι λόγοι που θέλω να παραμείνω στην Αθήνα δεν αφορούν κανέναν γιαυτό δεν μπαίνω άλλωστε σε περεταίρω λεπτομέρειες. και τέλος πιστεύω πωσ ο καθένας έχει την εικόνα τησ φοιτητικήσ ζωής αλλιωσ στο μυαλό του. Άλλοι θέλουν του γονείς τους, άλλοι θέλουν να φύγουν όπωσ και εσύ απότι καταλαβαίνω, άλλοι δεν θέλουν την επαρχία και ούτω καθεξής...επομένως ευχαριστώ για το σχόλιο αν και το βρήκα ειρωνικό άνευ λόγου, πάντως θεωρώ πωσ δεν πρέπει να κρίνουμε τισ επιλογέσ , τισ ανάγκεσ και τισ προτιμήσεισ των άλλων . ένα σχόλιο ήταν αρκετο....
όσο αναφορά για το άλλο σχόλιο, επειδή δνε έχω ιδέα πωσ παίρνεις και τι ειναι τα μόρια κριτηρίων. μπορείς να τα εξηγήσεις ? επιπλέον βαθμούς θα έχω ούτωσ ιάλλως καλούς καθώς φοιτώ σε ιδιωτικό σχολείο και είναι ήδη προσυμφωνημένο το απολυτήριο μου να είναι με άριστα 20. Μετράει κάπου ? γιατι είδα ότι έγραψεσ για βαθμολογία. όσα ανφορά για το δεύτερο. έχω έναν αδερφό του 2001 έδωσε πανελλήνιες το 2019 και πέρασε σε μια σχολή στην λάρισα ζωικής παραγωγής..? κάτι τέτοιο. έχει γίνει η εγγραφή του κανονικά στο δημόσιο πανεπιστήμιο ωστόσο δεν φοίτησε ποτέ καθώς μετακόμισε στο εξωτερικό για σπουδές. Είναι ακόμη εγγεγραμμένος στο ελληνικό πανεπιστήμιο με όλα τα φοιτητικά δικαιώματα . αυτό βοηθάει κάπως ? ευχαριστώ για το σχόλιο
Αλλα οταν εσυ θα ζητησεις μετεγγραφη αυτο θα ειναι 13 εξαμηνο και δεν μετρα.
Πεισε τον να κανει παυση σπουδων τωρα ... να κερδισει 2 εξαμηνα χρονο.
Για να δεσει αυτο το σεναριο θα πρεπει το μεσο εισοδημα σας 3ετιας στην εφορια να ειναι 70.000 € με 2 παιδια προστατευομενα.
Υποθετω οτι εισαι αθηναια?
Οι βαθμοι στο σχολειο δεν μετρανε... ξερεις ποσα παιδια εχουν 20αρια? απειρα... μετρανε μονο στα παιδια αμεα του 5% που μπαινουν με απολυτηριο.
Κοιτα ...για να σου πω τον μηχανισμο μοριων μετεγγραφης πρεπει να γραψω βιβλιο.
Ειναι ομως γραμμενο στο βαζω εδω και δες το.
Σελιδα 6-7 και μετα ρωτα στοχευμενα
yungorestina
Νεοφερμένο μέλος

01-10-25

22:10
ευχαριστώ πάρα πολυ θα το ψάξω . σχέτικά με τον αδερφό μου . μπήκε το 2019 οπωσ είπα ΔΝΕ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ και η σχολή του ειναι 4 χρόνια ενώ ο αδερφός μου σπουδάζει 6 χρόνια έξω που είναι σαν να χρωσταει τώρα εδω στην ελλάδα 4 χρόνια σχολή και άλλα 2 αρα αυτό με την παύση που λεσ πιάνει τον αδερφό μυο ? εννοώ πωσ δεν σπουδάζει καν εκει δεν εχει παρακολυοθήσει ποτέ δεν έχει πάει ούτε απέξω αποτην λάρισα τίπτοα. οσο αναφορα για το εισοδημα πρπει να έχουν οι γονεισ μου μαζι για τα τελευταια τρια χρόνια ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ 70.000 ? γιατι εμενα και οι δυο μαζι οριακα εχουν ΕΤΗΣΙΩΣ τοσαΩχ παναγια μου ...το αδελφι ειναι το κλειδι. μετεγγραφη λογω σπουδαζοντος αδελφου
Αλλα οταν εσυ θα ζητησεις μετεγγραφη αυτο θα ειναι 13 εξαμηνο και δεν μετρα.
Πεισε τον να κανει παυση σπουδων τωρα ... να κερδισει 2 εξαμηνα χρονο.
Για να δεσει αυτο το σεναριο θα πρεπει το μεσο εισοδημα σας 3ετιας στην εφορια να ειναι 70.000 € με 2 παιδια προστατευομενα.
Υποθετω οτι εισαι αθηναια?
Οι βαθμοι στο σχολειο δεν μετρανε... ξερεις ποσα παιδια εχουν 20αρια? απειρα... μετρανε μονο στα παιδια αμεα του 5% που μπαινουν με απολυτηριο.
Κοιτα ...για να σου πω τον μηχανισμο μοριων μετεγγραφης πρεπει να γραψω βιβλιο.
Ειναι ομως γραμμενο στο βαζω εδω και δες το.
Σελιδα 6-7 και μετα ρωτα στοχευμενα
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
ναι το έψαξα για τα οικονομικα κριτηρια ξεφευγωωω πάρα πολυυυυυ . τώρα κατάλαβα πωσ πάει το σύστημα το διάβασα , και δυστηχωσ ουτε με ταμααα . θα προσπαθησω να βρω ακρη τοτε με ιατρικό λόγοοευχαριστώ πάρα πολυ θα το ψάξω . σχέτικά με τον αδερφό μου . μπήκε το 2019 οπωσ είπα ΔΝΕ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ και η σχολή του ειναι 4 χρόνια ενώ ο αδερφός μου σπουδάζει 6 χρόνια έξω που είναι σαν να χρωσταει τώρα εδω στην ελλάδα 4 χρόνια σχολή και άλλα 2 αρα αυτό με την παύση που λεσ πιάνει τον αδερφό μυο ? εννοώ πωσ δεν σπουδάζει καν εκει δεν εχει παρακολυοθήσει ποτέ δεν έχει πάει ούτε απέξω αποτην λάρισα τίπτοα. οσο αναφορα για το εισοδημα πρπει να έχουν οι γονεισ μου μαζι για τα τελευταια τρια χρόνια ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ 70.000 ? γιατι εμενα και οι δυο μαζι οριακα εχουν ΕΤΗΣΙΩΣ τοσα
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

01-10-25

23:01
Τωρα δεν καταλαβα και πολλα για τα οικονομικα...καταλαβα οτι ετησιως ξεπερνατε τα 70Κ€ ....το χρονο ετσι?... στα 3 χρονια γινονται 210.000€ευχαριστώ πάρα πολυ θα το ψάξω . σχέτικά με τον αδερφό μου . μπήκε το 2019 οπωσ είπα ΔΝΕ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ και η σχολή του ειναι 4 χρόνια ενώ ο αδερφός μου σπουδάζει 6 χρόνια έξω που είναι σαν να χρωσταει τώρα εδω στην ελλάδα 4 χρόνια σχολή και άλλα 2 αρα αυτό με την παύση που λεσ πιάνει τον αδερφό μυο ? εννοώ πωσ δεν σπουδάζει καν εκει δεν εχει παρακολυοθήσει ποτέ δεν έχει πάει ούτε απέξω αποτην λάρισα τίπτοα. οσο αναφορα για το εισοδημα πρπει να έχουν οι γονεισ μου μαζι για τα τελευταια τρια χρόνια ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ 70.000 ? γιατι εμενα και οι δυο μαζι οριακα εχουν ΕΤΗΣΙΩΣ τοσα
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
ναι το έψαξα για τα οικονομικα κριτηρια ξεφευγωωω πάρα πολυυυυυ . τώρα κατάλαβα πωσ πάει το σύστημα το διάβασα , και δυστηχωσ ουτε με ταμααα . θα προσπαθησω να βρω ακρη τοτε με ιατρικό λόγοο
Αν ξεπερνατε τα 70Κ€ το χρονο δεν εχει νοημα το αδελφι να κανει κινηση..
Ε δεν πατησε οκ..θα το κανουμε να πατησει τωρα... τι αγαπη σε εχει?
Ναι οι ιατρικοι λογοι αν τους εχεις ειναι λυση αλλα οχι ευκολοι.
yungorestina
Νεοφερμένο μέλος

02-10-25

00:22
θα το κοιταξω καιγια ιατρικυοσ λόγους βεβαια ειναι δυσκολο οπως είπεσ. οικονομικα δνε γινεται . αλλα ποτε δνε εξρεις μπορει να πεσουν ευκολα θεματα και να περασω γιατι να πεσουν οι βασεισ δυσκολο . ευχαριστω παντωσ για ολη την βοηθεια το εκτιμωω ιδιαιτεραΤωρα δεν καταλαβα και πολλα για τα οικονομικα...καταλαβα οτι ετησιως ξεπερνατε τα 70Κ€ ....το χρονο ετσι?... στα 3 χρονια γινονται 210.000€
Αν ξεπερνατε τα 70Κ€ το χρονο δεν εχει νοημα το αδελφι να κανει κινηση..
Ε δεν πατησε οκ..θα το κανουμε να πατησει τωρα... τι αγαπη σε εχει?
Ναι οι ιατρικοι λογοι αν τους εχεις ειναι λυση αλλα οχι ευκολοι.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

02-10-25

00:29
Παρακαλωθα το κοιταξω καιγια ιατρικυοσ λόγους βεβαια ειναι δυσκολο οπως είπεσ. οικονομικα δνε γινεται . αλλα ποτε δνε εξρεις μπορει να πεσουν ευκολα θεματα και να περασω γιατι να πεσουν οι βασεισ δυσκολο . ευχαριστω παντωσ για ολη την βοηθεια το εκτιμωω ιδιαιτερα
Η εισαγωγη στην νομικη ειναι πολυ δυσκολη
Η φήμη της στο 1ο πεδιο καλα κρατει και στα ~18000 μορια και ετσι θα ειναι και του χρονου
Ευκολα μεν ..αλλα ευκολα και για τους αλλους..και ειναι και το πεδιο τεραστιο.. 21.000+ παιδια
Οκ ...για ιατρικα σε pm ειναι προσωπικα θεματα αυτα.
yungorestina
Νεοφερμένο μέλος

02-10-25

00:31
κατεβηκε φετος 250 μορια αλλα δεν παιζει να κατβεει κι αλλο . δηαλδη μπαινουν 300+ ατομα καθε χρονο δεν εχουν πυο να τουσ βαλυον εκει θα μεινει και ισωσ ανεβει λογο ζητησησ . η δε κομοτηνη ανεβηκε τραγικο!!!Παρακαλω
Η εισαγωγη στην νομικη ειναι πολυ δυσκολη
Η φήμη της στο 1ο πεδιο καλα κρατει και στα ~18000 μορια και ετσι θα ειναι και του χρονου
Ευκολα μεν ..αλλα ευκολα και για τους αλλους..και ειναι και το πεδιο τεραστιο.. 21.000+ παιδια
Οκ ...για ιατρικα σε pm ειναι προσωπικα θεματα αυτα.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

Υπαρχουν διακυμανσεις λογω της απόδοσης στο γραψιμο..οχι ομως διακυμανσεις ενδιαφεροντος.κατεβηκε φετος 250 μορια αλλα δεν παιζει να κατβεει κι αλλο . δηαλδη μπαινουν 300+ ατομα καθε χρονο δεν εχουν πυο να τουσ βαλυον εκει θα μεινει και ισωσ ανεβει λογο ζητησησ . η δε κομοτηνη ανεβηκε τραγικο!!!
Πραγματι η νομικη αθηνας δεν εχει που αν τους βαλει.. και εχει μεγαλο κτηριο...ειναι τεραστιοτατη μαζευει 600 παιδια ( 400 + μετεγγραφες+ αδελφια +5% + αλλοδαπα + κυπρια+ ++)
Κοιτα εδω στην σταθεροτητα προτιμησεων
Προτιμησεις υποψηφιων 2025 Νομικης ΕΚΠΑ
Προτιμησεις υποψηφιων 2024 Νομικης ΕΚΠΑ
Προτιμησεις υποψηφιων 2023 Νομικης ΕΚΠΑ
Drscientist
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Drscientist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 190 μηνύματα.

Υπαρχει και η δωρεά μυελού των οστών ως ειδική κατηγορία των μεταγραφών.Καλησπέρα σε όλους ! είμαι τρίτη λυκείου μαθήτρια, θεωρητική κατεύθυνση και στοχεύω για νομική. Σε γενικές γραμμές με θεωρώ πολύ καλή μαθήτρια, ωστόσο ορισμένες φορές δεν πιστεύω στις ικανότητες μου και έτσι θεωρώ πως δεν θα κατεφέρω να επιτεύξω αυτόν τον μεγάλο στόχο. η ερώτηση μυο είναι η εξής : αν περάσω πυο λέει ο λόγος κομοτηνή ή θεσσαλονίκη πως έρχομαι αθήνα?. να σημειωθεί πωσ δεν θέλω καθόλου να φύγω από την αθήνα , εκτός και αν δεν βρω άκρη να έρθω , τότε αναγκαστικά θα ανέβω πάνω. Υπάρχει λοιπόν κάποιος έστω και "παράνομος" σε εισαγωγικά τρόπος να πετύχω την μεταγγραφή?. να ενηεμρώσω σε αυτό το σημείο ότι : δεν είμαι τρίτεκνη , το ετήσιο εισόδημα τησ οικογενειάς μου είναι υψηλό και δοξα το θεο δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός ιατρικός λόγος. βέβαια μπορείς να βρεις παραθυράκι με το τελυεταίο αλλά δεν ξέρω πως . μήπως ξέρει κανένας τι να κάνω αμα δεν περάσω αθήνα ?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- MariaApo
- Tery07
- AnnaV
- Dina
- yungorestina
- Xryssa
- fortheloveofshizaya
- katerina1980
- sophieee
- Libertus
- gianikit
- GIANCHRIS
- sakplat
- Jauahahwiwisjs
- ang12_012
- Nek21
- Corfu kitty
- Kafkinos
- andreouk
- Anna1974.
- Drscientist
- aneiko
- Dkate
- Martheos
- Elvi
- FNC_Sophia
- kostis76
- Papisok
- aris65
- deloulou
- Leo21
- geneticist
- AnAn
- user110908
- Vera
- acc/fin04
- bobbos188
- Panatha mono
- Entropy24
- Sotiris 12
- Hased Babis
- Scandal
- psychoticwaltz
- PANSOFOS
- Alin22
- trifasikodiavasma
- Lora2211
- mathithsgr
- LINOULA2608
- jellojina
- Lennie
- Geo20
- panosT436
- XarisAdamo2008
- gaidouri
- MARI1
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.