Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.661 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2021 στις 23:33 Ο Scandal έγραψε: #1 08-10-21 23:33 Που έχετε φτάσει στην ύλη, μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε; Είναι κλασικό θέμα συζήτησης μεταξύ υποψηφίων για να έχουν μέτρο σύγκρισης, αν και στη πραγματικότητα η χροιά του είναι χαλαρή - κουβέντα να γίνεται evelina23 Νεοφερμένο μέλος Η evelina23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2022 στις 14:51 Η evelina23: #2 21-01-22 14:51 Εγώ δίνω δεύτερη φορά… υγείας… τελειώνω φυσική, βιολογία μ έχουν μείνει 3 κεφ θεωρητικά, έκθεση τελείωσα κ χημεία έχω μπει ιοντισμο και έχω ακόμα οργανική και οξειδοαναγωγη Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Που έχετε φτάσει στην ύλη, μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε; Είναι κλασικό θέμα συζήτησης μεταξύ υποψηφίων για να έχουν μέτρο σύγκρισης, αν και στη πραγματικότητα η χροιά του είναι χαλαρή - κουβέντα να γίνεται
evelina23 Νεοφερμένο μέλος Η evelina23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2022 στις 14:51 Η evelina23: #2 21-01-22 14:51 Εγώ δίνω δεύτερη φορά… υγείας… τελειώνω φυσική, βιολογία μ έχουν μείνει 3 κεφ θεωρητικά, έκθεση τελείωσα κ χημεία έχω μπει ιοντισμο και έχω ακόμα οργανική και οξειδοαναγωγη
Εγώ δίνω δεύτερη φορά… υγείας… τελειώνω φυσική, βιολογία μ έχουν μείνει 3 κεφ θεωρητικά, έκθεση τελείωσα κ χημεία έχω μπει ιοντισμο και έχω ακόμα οργανική και οξειδοαναγωγη