lazaros13
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariosxania
Δραστήριο μέλος

παιδια πως τα βλεπετε τα πραγματα φετος??? η υλη ειναι η ιδια με την περσινη ας ελπιζουμε οτι θα πεσουνε ευκολα θεματα και φετος!!!
Ναι αφού πέρσι πιάσαμε το 1/3 των θέσεων που μας έδωσαν και ας ήταν μεσαίου επιπέδου τα θέματα φέτος λογικά θα είναι πιο εύκολα(γενικά σε όλους όχι μόνο στην πληροφορική) ...
P.S:welcome κιόλας Λάζαρε...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lazaros13
Νεοφερμένο μέλος

γεια σου μαριε παιχταρα μου απο οτι ειδα εσυ τα πηγες πολυ καλα και δικτυα και προγραμματισμο εγραψες 100 στα 100?αα και κατι αλλο πες μου ποσες ωρες διαβαζες ειδικοτητα και ποσες μαθηματα γενικης?Ναι αφού πέρσι πιάσαμε το 1/3 των θέσεων που μας έδωσαν και ας ήταν μεσαίου επιπέδου τα θέματα φέτος λογικά θα είναι πιο εύκολα(γενικά σε όλους όχι μόνο στην πληροφορική) ...
P.S:welcome κιόλας Λάζαρε...
Mariosxania
Δραστήριο μέλος

γεια σου μαριε παιχταρα μου απο οτι ειδα εσυ τα πηγες πολυ καλα και δικτυα και προγραμματισμο εγραψες 100 στα 100?αα και κατι αλλο πες μου ποσες ωρες διαβαζες ειδικοτητα και ποσες μαθηματα γενικης?
Λοιπόν γενικά μέχρι Δεκέμβρη γύρω στην μία ώρα την μέρα.Μετά στις διακοπές τα Χριστούγεννα έκανα επανάληψη την μέχρι τότε ύλη που είχαμε κάνει(στην ειδικότητα).Από Γενάρη και μετά διάβαζα 2-3 ώρες την μέρα προσπαθώντας τα σαββατοκύριακα να κάνω επαναλήψεις.Από Μάρτη και μετά διάβαζα πολύ οχτάωρα+(ειδικά το Πάσχα που δεν πήγα πουθενά)...Στο τέλος τώρα διάβασα πάρα πολύ.Αυτά για ειδικότητα,στα γενικής δεν διάβασα πολύ γιατί έπαιρναν μικρό ποσοστό σε σχέση με την ειδικότητα...
Για πες εσύ που θες να περάσεις ?
P.S:Δες αυτό https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=47811
xristososfp
Νεοφερμένο μέλος

lazaros13
Νεοφερμένο μέλος

μαριε εγω θελω να περασω στην ΣΜΥΝ σχολη μονιμων υπαξιωματικων ναυτικου.απο πρωτη δεκεμβριου ξεκινησα να διαβαζω και εγω τρεις ωριτσες ττην ημερα μιαμιση δικτυα και μιαμιση προγραμματισμο....!χρηστο εμεις την εχουμε τελειωσει την υλη στα δικτυα και στον προγραμματισμο εχουμε φτασει μεχρι το κεφαλαιο 8!!!!!Λοιπόν γενικά μέχρι Δεκέμβρη γύρω στην μία ώρα την μέρα.Μετά στις διακοπές τα Χριστούγεννα έκανα επανάληψη την μέχρι τότε ύλη που είχαμε κάνει(στην ειδικότητα).Από Γενάρη και μετά διάβαζα 2-3 ώρες την μέρα προσπαθώντας τα σαββατοκύριακα να κάνω επαναλήψεις.Από Μάρτη και μετά διάβαζα πολύ οχτάωρα+(ειδικά το Πάσχα που δεν πήγα πουθενά)...Στο τέλος τώρα διάβασα πάρα πολύ.Αυτά για ειδικότητα,στα γενικής δεν διάβασα πολύ γιατί έπαιρναν μικρό ποσοστό σε σχέση με την ειδικότητα...
-----------------------------------------
ευτυχως εχουμε super καθιγητη και ετσι δεν εχουμε μεγαλο προβλημα!!!
πολυ καλο το link που ανεβασες τα εχω κατεβασει καιρο τωρα γιατι τα ειχα δει οτι τα ειχες ανεβασειΛοιπόν γενικά μέχρι Δεκέμβρη γύρω στην μία ώρα την μέρα.Μετά στις διακοπές τα Χριστούγεννα έκανα επανάληψη την μέχρι τότε ύλη που είχαμε κάνει(στην ειδικότητα).Από Γενάρη και μετά διάβαζα 2-3 ώρες την μέρα προσπαθώντας τα σαββατοκύριακα να κάνω επαναλήψεις.Από Μάρτη και μετά διάβαζα πολύ οχτάωρα+(ειδικά το Πάσχα που δεν πήγα πουθενά)...Στο τέλος τώρα διάβασα πάρα πολύ.Αυτά για ειδικότητα,στα γενικής δεν διάβασα πολύ γιατί έπαιρναν μικρό ποσοστό σε σχέση με την ειδικότητα...

Mariosxania
Δραστήριο μέλος

Γύρω στον Φλεβάρη την βγάλαμε...μαριε στο σχολειο σου ποτε βγαλατε την υλη στα δικτυα???
Αυτό δεν είναι και τόσο καλό.Γιατί τόση βιασύνη?Εμείς τελειώσαμε Φλεβάρη και προλάβαμε μια χαρά και επαναλήψεις και όλα.Ειδικά το κεφάλαιο 7 πότε προλάβατε και το κάνατε?Καταλαβαίνετε τίποτα η απλά προχωράει και δεν λύνει απορίες κλπ...μαριε εγω θελω να περασω στην ΣΜΥΝ σχολη μονιμων υπαξιωματικων ναυτικου.απο πρωτη δεκεμβριου ξεκινησα να διαβαζω και εγω τρεις ωριτσες ττην ημερα μιαμιση δικτυα και μιαμιση προγραμματισμο....!χρηστο εμεις την εχουμε τελειωσει την υλη στα δικτυα και στον προγραμματισμο εχουμε φτασει μεχρι το κεφαλαιο 8!!!!!
ευτυχως εχουμε super καθιγητη και ετσι δεν εχουμε μεγαλο προβλημα!!!
lazaros13
Νεοφερμένο μέλος

kostas (agia)
Πολύ δραστήριο μέλος

Πρωτον εχω να σου πω:Πως προλαβατε και βγαλατε την υλη στα Δικτυα σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα,πες μου!? Εμεις ακομη ειμαστε στην μεση του 7! Και κλεισανε τα σχολεια λογο της γριπης και ασε.Προγραματισμο την τελειωσαμε εδω και 2 εβδομαδες ενταξει ειμαστε.
(και μια παρατηρηση θελω να κανω,στον προγραματισμο της ασκησεις-προγραματα ξερεις να τα λυνεις??? Γιατι πιστευω πως ειμαι ο μονος π δεν μπορει??????)
lazaros13
Νεοφερμένο μέλος

Mariosxania
Δραστήριο μέλος

Lazare καλοσορισες και απο εμενα ρε.Επιτελους θα μιλησουμε και για την πληροφορικη ποια σε αυτο το forum,να βρω και εγω βρε αδερφε ενα ατομο να "αληλοποστηριζομαι"!!! Λοιπον ειδα την συζητηση π ειχατε με τον Μαριο παραπανω......
Πρωτον εχω να σου πω:Πως προλαβατε και βγαλατε την υλη στα Δικτυα σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα,πες μου!? Εμεις ακομη ειμαστε στην μεση του 7! Και κλεισανε τα σχολεια λογο της γριπης και ασε.Προγραματισμο την τελειωσαμε εδω και 2 εβδομαδες ενταξει ειμαστε.
(και μια παρατηρηση θελω να κανω,στον προγραματισμο της ασκησεις-προγραματα ξερεις να τα λυνεις??? Γιατι πιστευω πως ειμαι ο μονος π δεν μπορει??????)
Πολύ γρήγορα τελειώσατε και εσείς τον προγραμματισμό.Γιατί τόση βιασύνη δεν μπορώ να καταλάβω!Όσο για αυτό που λες ότι δεν μπορείς να λύσεις δείτε εδώ https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?p=1823387#post1823387
ο καθηγητης ειναι καλος τις λυνουμε ολες τις αποριες απλα εχουμε πολλες ωρες ειδικοτητα και ειχαμε βαλει προγραμμα να τελειωσουμε γρηγορα τα δικτυα για να μας μεινει αρκετος χρονος για τον προγραμματισμο!!απλα εγω φοβαμαι φετος γιατι ειναι η πρωτη φορα που δεινω και ανχωνομαι ευκολα και επισης φοβαμαι αν θα ειναι καλα διατυπωμενες οι ερωτησεις..........για δωσε καμια συμβουλη!!!
Μην αγχώνεσαι(η τεσπα όσο μπορείς).Τα δίκτυα πάντως πέρυσι ήταν πιο δύσκολα από τα θέματα του προγραμματισμού οπότε δεν συμφωνώ με την λογική του καθηγητή σου...
sxetlant
Εκκολαπτόμενο μέλος

lazaros13
Νεοφερμένο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.