Πανελλήνιες στα 27

marousaki_2

Νεοφερμένο μέλος

Η marousaki_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Γεια σαςςς, έκλεισα φέτος αισίως τα 27 ακόμα , όμως, με απασχολει το επαγγελματικό κομμάτι! Έχω τελειώσει παιδαγωγικά, εργαστηκα κάποια χρόνια ως δασκαλα αλλά στη πορεία είδα ότι είναι κάτι το οποίο δεν με γεμίζει, ούτε μου ταιριάζει. Έτσι αποφάσισαν βρω μια δουλειά τελείως διαφορετική, έκανα κάποιες πιστοποιήσεις και πλέον ασχολούμαι σαν τεχνικός υπολογιστών κάτι το οποίο πραγματικά με κάνει να θέλω να ξυπνάω για δουλειά! Έχω αρχίσει ερασιτεχνικά να μαθαίνω και προγραμματισμό και η αλήθεια είναι πως τον έχω ερωτευτεί. Ξέρω ότι μπορείς να δουλέψεις σαν προγραμματιστής και χωρίς το πτυχίο αλλαααα, ετσι για το γαμωτο θέλω να πάρω και το πτυχίο, για να έχω περισσότερες πιθανότητες να μπορέσω να βρω μια καλύτερη θέση, αλλά και να μπορέσω να φύγω κάποια στιγμή στο εξωτερικό. Πιστεύετε αξίζει;

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.388 μηνύματα.
Γεια σαςςς, έκλεισα φέτος αισίως τα 27 ακόμα , όμως, με απασχολει το επαγγελματικό κομμάτι! Έχω τελειώσει παιδαγωγικά, εργαστηκα κάποια χρόνια ως δασκαλα αλλά στη πορεία είδα ότι είναι κάτι το οποίο δεν με γεμίζει, ούτε μου ταιριάζει. Έτσι αποφάσισαν βρω μια δουλειά τελείως διαφορετική, έκανα κάποιες πιστοποιήσεις και πλέον ασχολούμαι σαν τεχνικός υπολογιστών κάτι το οποίο πραγματικά με κάνει να θέλω να ξυπνάω για δουλειά! Έχω αρχίσει ερασιτεχνικά να μαθαίνω και προγραμματισμό και η αλήθεια είναι πως τον έχω ερωτευτεί. Ξέρω ότι μπορείς να δουλέψεις σαν προγραμματιστής και χωρίς το πτυχίο αλλαααα, ετσι για το γαμωτο θέλω να πάρω και το πτυχίο, για να έχω περισσότερες πιθανότητες να μπορέσω να βρω μια καλύτερη θέση, αλλά και να μπορέσω να φύγω κάποια στιγμή στο εξωτερικό. Πιστεύετε αξίζει;
ε αφου σε τραβαει να το κανεις.
υπαρχουν δρομοι απλοι και πολυπλοκοι

Ilias__

Νεοφερμένο μέλος

Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φυσικής Ιωαννίνων. Έχει γράψει 49 μηνύματα.

Dr. Gl. Luminous

Δραστήριο μέλος

Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 626 μηνύματα.
Αντι για πανελλήνιες κοίταξε και το προπτυχιακό του ΕΑΠ

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.858 μηνύματα.
Πιστεύετε αξίζει;
Ουδείς μπορεί να γνωρίζει, σίγουρα δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις. Αλλά υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξεις εδώ :

Άλλο το μαθαίνω ερασιτεχνικά προγραμματισμό στο σπίτι μου, και άλλο το σπουδάζω πληροφορική.
Η δυσκολία που έχει το μεν με το δε είναι εντελώς μέρα με νύχτα.

marousaki_2

Νεοφερμένο μέλος

Η marousaki_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Ουδείς μπορεί να γνωρίζει, σίγουρα δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις. Αλλά υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξεις εδώ :

Άλλο το μαθαίνω ερασιτεχνικά προγραμματισμό στο σπίτι μου, και άλλο το σπουδάζω πληροφορική.
Η δυσκολία που έχει το μεν με το δε είναι εντελώς μέρα με νύχτα.
Προφανώς το γνωρίζω αυτό. Το ανέφερα σαν ένδειξη ότι μου αρέσει το διάβασμα του πεδίου της πληροφορικής, ποτέ δεν σύγκρινα το διάβασμα της σχολής με το διάβασμα που κάνεις μόνος σου εννοείται!

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.858 μηνύματα.
Προφανώς το γνωρίζω αυτό. Το ανέφερα σαν ένδειξη ότι μου αρέσει το διάβασμα του πεδίου της πληροφορικής, ποτέ δεν σύγκρινα το διάβασμα της σχολής με το διάβασμα που κάνεις μόνος σου εννοείται!
Εντάξει τότε, όπως είπαμε ξεκίνα σιγά σιγά και βλέπεις πως εξελίσσεται.
Στο είπα για να ξέρεις τι να περιμένεις.

redpointer

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 346 μηνύματα.
καλυτερα καποια ιδιωτικη σχολη η καποιο coding bootcamp του οπα πχ

Huener

Νεοφερμένο μέλος

Η Huener αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 116 μηνύματα.
Αν και τελείως άσχετη με το πεδίο της πληροφορικής (φοιτήτρια ιατρικής γαρ), θα σου πρότεινα, δεδομένου ότι βρήκες επιτέλους το αντικείμενο που σε κάνει ευτυχισμένη, να δώσεις πανελλήνιες, ακόμη και τώρα. Ποτέ δεν είναι αργά να ακολουθούμε τα όνειρά μας (κλισέ). Από όσο γνωρίζω, οι σχολές πληροφορικής είναι 4ετούς φοίτησης, άρα μέχρι τα 32-33 θα έχεις ξεμπερδέψει (στα 34-35 αν θέλεις ενδεχομένως να κυνηγήσεις κάποιο μεταπτυχιακό). Στα 34 έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου, μην εγκαταλείπεις το πάθος σου τώρα που το βρήκες. Άλλωστε, όλοι μας αξίζουμε δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες στη ζωή.

dimitrios_mark

Νεοφερμένο μέλος

Ο dimitrios_mark αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Φυσικά και αξιζει εγώ είμαι 32 χρονών και ξανά έδωσα πανελλήνιες μετά από τόσα χρόνια και πριν από ένα μήνα έμαθα ότι πέρασα εκεί που ήθελα από μικρός!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Αν και τελείως άσχετη με το πεδίο της πληροφορικής (φοιτήτρια ιατρικής γαρ), θα σου πρότεινα, δεδομένου ότι βρήκες επιτέλους το αντικείμενο που σε κάνει ευτυχισμένη, να δώσεις πανελλήνιες, ακόμη και τώρα. Ποτέ δεν είναι αργά να ακολουθούμε τα όνειρά μας (κλισέ). Από όσο γνωρίζω, οι σχολές πληροφορικής είναι 4ετούς φοίτησης, άρα μέχρι τα 32-33 θα έχεις ξεμπερδέψει (στα 34-35 αν θέλεις ενδεχομένως να κυνηγήσεις κάποιο μεταπτυχιακό). Στα 34 έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου, μην εγκαταλείπεις το πάθος σου τώρα που το βρήκες. Άλλωστε, όλοι μας αξίζουμε δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες στη ζωή.
Φυσικά και αξιζει εγώ είμαι 32 χρονών και ξανά έδωσα πανελλήνιες μετά από τόσα χρόνια και πριν από ένα μήνα έμαθα ότι πέρασα εκεί που ήθελα μικρός!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια