Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Το iSchool είναι η μεγαλύτερη μαθητική διαδικτυακή κοινότητα με 68.420 εγγεγραμμένα μέλη και 3.561.359 μηνύματα σε 105.914 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το iSchool άλλα 380 άτομα.
Καταρχιν ουτε εγω περιμενα να βγαλω τοσο λιγα περιμενα γυρω στα 14χιλιαδες αλλα πηγα με αγχος και τα εκανα σαλαταδεν ξερω αν τρολαρεις αλλα μου φαινεται αδιανοητο απο 10.000 μορια να βγαλεις 19.000 μορια.για να βγαλεις 10 σημαινει οτι ησουν πολυ κακος μαθητης ολα τα χρονια στο σχολειο.ο καθενας βεβαια μπορει να ονειρευεται.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γεια σας!Φετος εδινα παννληνιες και ειασα γυρω στα 10χιλιαδες και κατι αλλα σκοπευω να ξαναδωσω παννεληνιες.Εχω ελπιδες για Ημμυ εμπ η πατρας η ceid η μαθηματικο αν ξαναδωσω του χρονου παννεληνιες?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.