Popita Νεοφερμένο μέλος Η Popita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2020 στις 22:40 Η Popita έγραψε: #1 05-03-20 22:40 Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος μπορείς να δώσεις εξετάσεις κ με απόλυτηριο ΓΕΛ κ με ΕΠΑΛ την ίδια χρονιά ταυτόχρονα ?δύο φορές . όταν γράφει το ΓΕΛ να γράφεις μαζί τους κ όταν γράφει το ΕΠΑΛ να γράφεις με αυτούς.αφου είναι διαφορετικές μέρες. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2020 στις 10:02 Ο Guest 699855: #2 10-03-20 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Popita: Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος μπορείς να δώσεις εξετάσεις κ με απόλυτηριο ΓΕΛ κ με ΕΠΑΛ την ίδια χρονιά ταυτόχρονα ?δύο φορές . όταν γράφει το ΓΕΛ να γράφεις μαζί τους κ όταν γράφει το ΕΠΑΛ να γράφεις με αυτούς.αφου είναι διαφορετικές μέρες. Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... ΄Οχι απαγορεύεται! Θα πρέπει να επιλέξεις! ΄Οσοι υποβάλουν αίτηση για συμμετοχή στις πανελλαδικές των ΓΕΛ, δεν μπορούν το ίδιο έτος να υποβάλουν αίτηση για συμμετοχή στις πανελλαδικές των ΕΠΑΛ. Διά του λόγου το αληθές, δες εδώ στην αρχή της 3ης σελίδας: https://www.minedu.gov.gr/publications/docs2018/%CE%95%CE%93%CE%9A%CE%A5%CE%9A%CE%9B%CE%99%CE%9F%CE%A3_%CE%91%CE%99%CE%A4%CE%97%CE%A3%CE%97-%CE%94%CE%97%CE%9B%CE%A9%CE%A3%CE%97_%CE%93%CE%95%CE%9B_2019_%CE%BC%CE%B5_%CE%91%CE%94%CE%91_signed.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Popita Νεοφερμένο μέλος Η Popita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2020 στις 14:17 Η Popita έγραψε: #3 10-03-20 14:17 Σ ευχαριστώ πολύ ! Το διάβασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Stoyo Dr. Gl. Luminous barkos igeorgeoikonomo Iknowyou Phoenix_Foxx Διασωστης Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος μπορείς να δώσεις εξετάσεις κ με απόλυτηριο ΓΕΛ κ με ΕΠΑΛ την ίδια χρονιά ταυτόχρονα ?δύο φορές . όταν γράφει το ΓΕΛ να γράφεις μαζί τους κ όταν γράφει το ΕΠΑΛ να γράφεις με αυτούς.αφου είναι διαφορετικές μέρες. Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2020 στις 10:02 Ο Guest 699855: #2 10-03-20 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Popita: Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος μπορείς να δώσεις εξετάσεις κ με απόλυτηριο ΓΕΛ κ με ΕΠΑΛ την ίδια χρονιά ταυτόχρονα ?δύο φορές . όταν γράφει το ΓΕΛ να γράφεις μαζί τους κ όταν γράφει το ΕΠΑΛ να γράφεις με αυτούς.αφου είναι διαφορετικές μέρες. Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... ΄Οχι απαγορεύεται! Θα πρέπει να επιλέξεις! ΄Οσοι υποβάλουν αίτηση για συμμετοχή στις πανελλαδικές των ΓΕΛ, δεν μπορούν το ίδιο έτος να υποβάλουν αίτηση για συμμετοχή στις πανελλαδικές των ΕΠΑΛ. Διά του λόγου το αληθές, δες εδώ στην αρχή της 3ης σελίδας: https://www.minedu.gov.gr/publications/docs2018/%CE%95%CE%93%CE%9A%CE%A5%CE%9A%CE%9B%CE%99%CE%9F%CE%A3_%CE%91%CE%99%CE%A4%CE%97%CE%A3%CE%97-%CE%94%CE%97%CE%9B%CE%A9%CE%A3%CE%97_%CE%93%CE%95%CE%9B_2019_%CE%BC%CE%B5_%CE%91%CE%94%CE%91_signed.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Popita Νεοφερμένο μέλος Η Popita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2020 στις 14:17 Η Popita έγραψε: #3 10-03-20 14:17 Σ ευχαριστώ πολύ ! Το διάβασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Popita: Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος μπορείς να δώσεις εξετάσεις κ με απόλυτηριο ΓΕΛ κ με ΕΠΑΛ την ίδια χρονιά ταυτόχρονα ?δύο φορές . όταν γράφει το ΓΕΛ να γράφεις μαζί τους κ όταν γράφει το ΕΠΑΛ να γράφεις με αυτούς.αφου είναι διαφορετικές μέρες. Ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... ΄Οχι απαγορεύεται! Θα πρέπει να επιλέξεις! ΄Οσοι υποβάλουν αίτηση για συμμετοχή στις πανελλαδικές των ΓΕΛ, δεν μπορούν το ίδιο έτος να υποβάλουν αίτηση για συμμετοχή στις πανελλαδικές των ΕΠΑΛ. Διά του λόγου το αληθές, δες εδώ στην αρχή της 3ης σελίδας: https://www.minedu.gov.gr/publications/docs2018/%CE%95%CE%93%CE%9A%CE%A5%CE%9A%CE%9B%CE%99%CE%9F%CE%A3_%CE%91%CE%99%CE%A4%CE%97%CE%A3%CE%97-%CE%94%CE%97%CE%9B%CE%A9%CE%A3%CE%97_%CE%93%CE%95%CE%9B_2019_%CE%BC%CE%B5_%CE%91%CE%94%CE%91_signed.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Popita Νεοφερμένο μέλος Η Popita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2020 στις 14:17 Η Popita έγραψε: #3 10-03-20 14:17 Σ ευχαριστώ πολύ ! Το διάβασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σ ευχαριστώ πολύ ! Το διάβασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.