Πανελλήνιες μετά από χρόνια

Pulsar

Νεοφερμένος

Ο Pulsar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Καλησπέρα! Σκοπεύω να ξαναδώσω πανελλήνιες σε δυο χρόνια. 13 χρόνια μετά απ' όταν έδωσα για πρώτη φορά. Έχω διαβάσει και άλλα ποστ στο φόρουμ, αλλά επειδή τότε είχα δώσει στο 5ο πεδίο (Οικονομία και ΑΕΠΠ), ενώ τώρα θέλω να δώσω στο 2ο πεδίο, δεν έχω ιδέα απο που να αρχίσω να ψάχνω για ύλη-βιβλία, online βοηθήματα, ασκήσεις, τεστ κλπ (προφανώς απο α' λυκείου, γιατί δεν έχω καμία επαφή με φυσική και χημεία). Αν έχετε κάτι στο νου σας και ακόμα καλύτερα αν είναι free source, θα με βοηθούσε αφάνταστα, γιατί είναι λίγο χάος να ψάχνω ύλη 4 μαθημάτων, για 3 τάξεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 

Kate1914

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1,742 μηνύματα.
Καλησπέρα και καλωσόρισες στο φόρουμ.
Η αλήθεια είναι ότι το εγχείρημά σου είναι δύσκολο, και είναι απολύτως φυσικό να τα βλέπεις χαοτικά όλα. Όμως έχεις όρεξη και αυτό είναι το σημαντικό.
Λοιπόν, καταρχάς πρέπει να ξεκινήσεις από τα σχολικά βιβλία. Ό,τι άλλο και να διαβάσεις, τα θέματα των εξετάσεων από αυτό βγαίνουν. Οπότε, μάθε τη θεωρία, δες τις λυμένες ασκήσεις, λύσε όλες τις ασκήσεις που έχει, γενικά ξέσκισέ τα, ιδιαίτερα σε φυσική και χημεία.
Δωρεάν ξέρω ότι είναι το study4exams, απλά δε θυμάμαι αν έχει για όλες τις τάξεις υλικό. Έχω την εντύπωση πάντως πως έχει. Αλλά και γενικά έχει πάρα πολύ δωρεάν υλικό στο ίντερνετ αν το ψάξεις λίγο (askisopolis, ylikonet που εμένα μου άρεσε πολύ κλπ).
Από βοηθήματα αν έχεις σκοπό να πάρεις, για φυσική εγώ προσωπικά θα πρότεινα Σαββάλα, και χημεία Σαλτερή. Μαθηματικά δεν πιστεύω να χρειάζεσαι ιδιαίτερα πράγματα μιας και είπες ότι ήσουν στο 5ο πεδίο, αλλά αν χρειάζεσαι εγώ προτείνω τον Μπάρλα. Βέβαια εντάξει, ως βοηθήματα τα υπεραναλύουν ορισμένα πράγματα, αλλά όσο να 'ναι χρειάζονται. Τώρα έκθεση, είναι μια κατηγορία από μόνη της.
Την ύλη δε τη θυμάμαι τώρα για να σου πω ποια κεφάλαια είναι εκτός για να σου απαντήσω και σε αυτό. Αλλά και αυτό στο ίντερνετ είναι.
Περιηγήσου και εδώ μέσα, θα βρεις αρκετά πράγματα πιστεύω. Και φυσικά αν ποτέ δυσκολευτείς με ασκήσεις ή οτιδήποτε μη διστάσεις να ρωτήσεις.
Αυτά από εμένα. Καλή σου αρχή και καλή επιτυχία σου εύχομαι!

ΥΓ. Θα ήθελες να μας πεις σε ποια σχολή στοχεύεις;
 

Pulsar

Νεοφερμένος

Ο Pulsar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Αρχικά Kate σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση. Στοχεύω σε κάποιο τμήμα ηλεκτρολογίας. Πιθανότατα στο ΠΑΔΑ. Για ΕΜΠ δε το συζητάω. Δε νομίζω οτι ταυτόχρονα με δουλειά βγαίνει, καθότι είναι περισσότερο απαιτητικό σε εργασίες κλπ.
 

HelloWorld

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ψηφιακών Τεχνών & Κινηματογράφου ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 210 μηνύματα.
Καλή σου επιτυχία!
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top