PSYCHO.10
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος

juste un instant
Επιφανές μέλος

harry akritas
Διάσημο μέλος

Ναι οι πανελλήνιες φταίνε που κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να τρώνε σαν ... άνθρωποι.
Το θέμα βασικά είναι η έλλειψη σωματικής άσκησης.
Και το άγχος σε μερικούς ανοίγει την όρεξη.

Gate4
Επιφανές μέλος

Έχει διαφορά να μην έχεις προσέξει ποτέ στη ζωή σου πόσο τρως και τι από το να παχύνεις στις πανελλήνιες. Αν είσαι συνέχεια σχολείο σπίτι και φαΐ (γιατί κάποιοι το ρίχνουν στο φαγητό τρίτη λυκείου) ε θα βάλεις κιλά. Ξέρω άτομα που έβαλαν πάνω από 10 κιλά στις πανελλήνιες και μια χαρά τα έχασαν.Ναι οι πανελλήνιες φταίνε που κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να τρώνε σαν ... άνθρωποι.

Εγώ θυμάμαι είχα πάρει 20 κιλά γιατί έτρωγα πολύ. Βέβαια ήταν και ορμονικό το πρόβλημα, μόλις το ρύθμισα ρυθμίστηκε και η όρεξή μου και τα έχασα όλα κατά τη διάρκεια του 1ου έτους και από τότε είμαι σταθερή. Από την άλλη το ορμονικό μάλλον επιδεινώθηκε από το άγχος, οπότε καλύτερα βρες έναν τρόπο να χαλαρώνεις!
juste un instant
Επιφανές μέλος

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

μόνο 10? εγώ ξέρω άτομο που έβαλε και 25 κιλά, ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται αυτό.Έχει διαφορά να μην έχεις προσέξει ποτέ στη ζωή σου πόσο τρως και τι από το να παχύνεις στις πανελλήνιες. Αν είσαι συνέχεια σχολείο σπίτι και φαΐ (γιατί κάποιοι το ρίχνουν στο φαγητό τρίτη λυκείου) ε θα βάλεις κιλά. Ξέρω άτομα που έβαλαν πάνω από 10 κιλά στις πανελλήνιες και μια χαρά τα έχασαν.
Gate4
Επιφανές μέλος

Εντάξει είναι πολλά αλλά το ρίχνουν στο φαγητό μερικοί. Να μπορέσεις να τα χάσεις είναι το θέμα. Ο γείτονάς μου ξέρω γω από στιλάκι παίζει να έβαλε 20 κιλά και πάλι στιλάκι είναι τώρα. Αν δεν μπορέσεις να επανέλθεις είναι θέμα. Άλλοι (και εγώ μαζί) έχασαν κιλά. Ο καθένας είναι αλλιώς.μόνο 10? εγώ ξέρω άτομο που έβαλε και 25 κιλά, ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται αυτό.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Μετά επειδή στο 5ο και στο 6ο έτος το άγχος είναι υπερπολλαπλάσιο, ξαναπήρα κάποια. Το θέμα είναι ότι το σωματικό βάρος είναι απλά ένα νούμερο και αν δεν ξεφεύγεις τραγικά στο ΒΜΙ (δείκτης μάζας σώματος) οπότε μιλάμε για παθολογική κατάσταση, ακολουθείς μία ισορροπημένη διατροφή (με την έννοια του να τρως απ όλα), και προσπαθείς να ασκείσαι, το να τρως και μια σοκολάτα ή ένα πιτόγυρο παραπάνω δεν είναι για κρίση πανικού.
Τώρα η άσκηση είναι κάτι σχεδόν απαγορευτικό λόγω Γ' λυκείου, αλλά μην ανησυχείς θα τα χάσεις το καλοκαίρι, 5 μήνες έμειναν. Πρόσεχε το ωράριο που τρως, καλό είναι να μην μασαμπουκώνεις μετά τις 8 το βράδυ γιατί όπως περνάνε από τον οισοφάγο πάνε και κάθονται κατευθείαν στα ψωμάκια και χμ, στον κώλο.

American Economist
Επιφανές μέλος

Πρόσεχε το ωράριο που τρως, καλό είναι να μην μασαμπουκώνεις μετά τις 8 το βράδυ γιατί όπως περνάνε από τον οισοφάγο πάνε και κάθονται κατευθείαν στα ψωμάκια και χμ, στον κώλο.![]()
Το 8 νομίζω ότι δεν είναι απόλυτο. Ο γενικός κανόνας λέει να αφήνεις χρόνο για την πέψη πριν πέσεις για ύπνο και αυτός ο χρόνος ποικίλει ανάλογα με το τι έχεις φάει. Εγώ επίσης που κοιμάμαι γύρω στις 2 και το βασικό βραδινό μου είναι κάπου στις 7 (ώρες λέσχης γαρ), εννοείται ότι κατά τις 10-11 θα τσιμπήσω κάτι ελαφρύ, αλλιώς θα φτάσει 1.30 θα μπουκωθώ στα κλαμπ σάντουιτς από την πείνα.

Για το ωράριο από όσο ξέρω είναι σημαντικό να τρως περίπου ανά 3-4 ώρες εναλλάσοντας τα βασικά γεύματα με μικρά/φρούτα.
Αγγελος Κοκ
Τιμώμενο Μέλος

Εγω ακριβως το αντιθετο ημουν λιγο γεματουλης και φετος με τις πανελληνιες εχω χασει αρκετα κιλαΣκεφτομουν φετος που δινω πανελληνιες να μην ειμαι ακομη μια που επεσε στην παγιδα του ασκοπου φαγητου και πηρε κιλα...ελα μου ομως που το θελω το ατιμο και ηδη εχω αρχισει και ανεβαινω στον αριθμο της ζυγαριας? εχετε βρεθει στην ιδια κατασταση? πώς το αντιμετωπισατε ? αν συνεχισω ετσι μεχρι τον Ιουνιο δε θα με αναγνωριζω. Πανελληνιες και διαιτα ομως δε συνδυαζονται;/ ή μηπως συνδυαζονται??
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.