UserGr2023
Νεοφερμένο μέλος
Ο UserGr2023 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.

17-05-23

18:48
Είναι όντως τόσο δύσκολα τα Νέα Ελληνικά στις πανελλαδικές εξετάσεις ? Έτσι όπως τα έχουν παρουσιάσει πιστεύω ότι δεν έχω ελπίδες ν πιάσω τα μόρια που θέλω επειδή έχω κενά στα νέα ελληνικά και θα ρίξει τον Μ.Ο. των μορίων...
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.087 μηνύματα.

17-05-23

19:00
Δύσκολα δεν τα λες, απλά με το νέο σύστημα είναι λίγο θέμα τύχης τι θα πάρεις.Είναι όντως τόσο δύσκολα τα Νέα Ελληνικά στις πανελλαδικές εξετάσεις ? Έτσι όπως τα έχουν παρουσιάσει πιστεύω ότι δεν έχω ελπίδες ν πιάσω τα μόρια που θέλω επειδή έχω κενά στα νέα ελληνικά και θα ρίξει τον Μ.Ο. των μορίων...
WindOfChange
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο WindOfChange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 159 μηνύματα.

17-05-23

21:13
Θέλει τύχη όντως -και εννοώ τύχη να πέσεις σε καλούς βαθμολογητές και να βάλουν θέμα που να σου έρθουν γρήγορα ιδέες στο μυαλό- αλλά και προσοχή στο νέο στιλ εκφωνήσεων
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

17-05-23

21:32
Τη βάση την πιάνει η συντριπτική πλειοψηφία και υπό φυσιολογικές συνθήκες το να πάρεις 12-14 δεν είναι δύσκολο. Από εκεί και πάνω, το χάος... Σίγουρα δεν πρέπει να ποντάρεις σε αυτό το μάθημα για βαθμό!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...