GiorgosL2001 Νεοφερμένο μέλος Ο GiorgosL2001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:44 Ο GiorgosL2001: #1 25-09-24 20:44 Γεια σας παιδιά είμαι 24 και έχω τελειώσει Λογοθεραπεία.Από την αρχή είδα ότι δεν με γέμιζε αυτο το τμήμα αλλά έβαλα επιμονή και υπομονή και το τελείωσα.Τωρα με ενδιαφέρει παρά πολύ ο κλάδος της φυσικοθεραπείας.Και είμαι σε ένα δίλημμα στο να δώσω ξανά πανελλήνιες η να μπω με κατατακτήριες για το συγκεκριμένο τμήμα; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2024 στις 21:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 25-09-24 21:03 Αρχική Δημοσίευση από GiorgosL2001: Γεια σας παιδιά είμαι 24 και έχω τελειώσει Λογοθεραπεία.Από την αρχή είδα ότι δεν με γέμιζε αυτο το τμήμα αλλά έβαλα επιμονή και υπομονή και το τελείωσα.Τωρα με ενδιαφέρει παρά πολύ ο κλάδος της φυσικοθεραπείας.Και είμαι σε ένα δίλημμα στο να δώσω ξανά πανελλήνιες η να μπω με κατατακτήριες για το συγκεκριμένο τμήμα; Click για ανάπτυξη... Ε που να ξαναμπλεκεις τωρα με τις παλαβωμαρες της φυσικης και της χημειας .... τα εχεις ξεχασει ,εγω ηδη τα ξεχασα. Η φυσικοθεραπεια θελει και πολλα μορια ..14000 και πανω...δεν ειναι ευκολο. Εγω κατατακτηριες θα ελεγα ..αλλα πρεπει να τους ψαξεις και να τους ρωτησεις διοτι νομιζω ειναι στην κοσμαρα τους. GiorgosL2001 Νεοφερμένο μέλος Ο GiorgosL2001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2024 στις 21:34 Ο GiorgosL2001: #3 25-09-24 21:34 Γιάννη σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου,αυτό είναι το μόνο πράγμα που λίγο με αποθαρρύνει από της πανελλήνιες αν θα μπορεσω να ανταπεξέλθω στην Φυσική κυρίως που είναι το μεγαλύτερο μου πρόβλημα Τελευταία επεξεργασία: 25 Σεπτεμβρίου 2024 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2024 στις 00:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 26-09-24 00:33 Αρχική Δημοσίευση από GiorgosL2001: Γιάννη σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου,αυτό είναι το μόνο πράγμα που λίγο με αποθαρρύνει από της πανελλήνιες αν θα μπορεσω να ανταπεξέλθω στην Φυσική κυρίως που είναι το μεγαλύτερο μου πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Ρεαλιστικα μιλωντας η φυσικη και η χημεια ειναι μαθηματα στο χερι τους και τα παιζουν μπαλαντερ συμφωνα με τι θελουν να κανουν.. Εσυ επειδη εχεις την εμπειρια δεν δεχεσαι αυτη την ενοχη που ριχνουν στα νεα τα παιδια του οτι δεν εγραψαν γιατι διαβασαν πλημμελώς. Ο μεσος ορος που ζητας (14-15) δεν αφηνει περιθωρια να γραψεις φυσικη 9 και χημεια 20 .. ή το αναποδο....δεν γινεται αυτο. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eleni123- DetectiveAgg Ernikos Mapz GiorgosL2001 ch2006 AggelikiGr BatGuin tsiobieman Entropy24 suaimhneas jYanniss Leo komm Dr. Gl. Luminous Corfu kitty Obi-Wan Kenobi trifasikodiavasma AdonisV Nala constansn Praxis sakplat Ryuzaki FNC_Sophia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας παιδιά είμαι 24 και έχω τελειώσει Λογοθεραπεία.Από την αρχή είδα ότι δεν με γέμιζε αυτο το τμήμα αλλά έβαλα επιμονή και υπομονή και το τελείωσα.Τωρα με ενδιαφέρει παρά πολύ ο κλάδος της φυσικοθεραπείας.Και είμαι σε ένα δίλημμα στο να δώσω ξανά πανελλήνιες η να μπω με κατατακτήριες για το συγκεκριμένο τμήμα;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2024 στις 21:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 25-09-24 21:03 Αρχική Δημοσίευση από GiorgosL2001: Γεια σας παιδιά είμαι 24 και έχω τελειώσει Λογοθεραπεία.Από την αρχή είδα ότι δεν με γέμιζε αυτο το τμήμα αλλά έβαλα επιμονή και υπομονή και το τελείωσα.Τωρα με ενδιαφέρει παρά πολύ ο κλάδος της φυσικοθεραπείας.Και είμαι σε ένα δίλημμα στο να δώσω ξανά πανελλήνιες η να μπω με κατατακτήριες για το συγκεκριμένο τμήμα; Click για ανάπτυξη... Ε που να ξαναμπλεκεις τωρα με τις παλαβωμαρες της φυσικης και της χημειας .... τα εχεις ξεχασει ,εγω ηδη τα ξεχασα. Η φυσικοθεραπεια θελει και πολλα μορια ..14000 και πανω...δεν ειναι ευκολο. Εγω κατατακτηριες θα ελεγα ..αλλα πρεπει να τους ψαξεις και να τους ρωτησεις διοτι νομιζω ειναι στην κοσμαρα τους. GiorgosL2001 Νεοφερμένο μέλος Ο GiorgosL2001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2024 στις 21:34 Ο GiorgosL2001: #3 25-09-24 21:34 Γιάννη σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου,αυτό είναι το μόνο πράγμα που λίγο με αποθαρρύνει από της πανελλήνιες αν θα μπορεσω να ανταπεξέλθω στην Φυσική κυρίως που είναι το μεγαλύτερο μου πρόβλημα Τελευταία επεξεργασία: 25 Σεπτεμβρίου 2024 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2024 στις 00:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 26-09-24 00:33 Αρχική Δημοσίευση από GiorgosL2001: Γιάννη σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου,αυτό είναι το μόνο πράγμα που λίγο με αποθαρρύνει από της πανελλήνιες αν θα μπορεσω να ανταπεξέλθω στην Φυσική κυρίως που είναι το μεγαλύτερο μου πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Ρεαλιστικα μιλωντας η φυσικη και η χημεια ειναι μαθηματα στο χερι τους και τα παιζουν μπαλαντερ συμφωνα με τι θελουν να κανουν.. Εσυ επειδη εχεις την εμπειρια δεν δεχεσαι αυτη την ενοχη που ριχνουν στα νεα τα παιδια του οτι δεν εγραψαν γιατι διαβασαν πλημμελώς. Ο μεσος ορος που ζητας (14-15) δεν αφηνει περιθωρια να γραψεις φυσικη 9 και χημεια 20 .. ή το αναποδο....δεν γινεται αυτο. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eleni123- DetectiveAgg Ernikos Mapz GiorgosL2001 ch2006 AggelikiGr BatGuin tsiobieman Entropy24 suaimhneas jYanniss Leo komm Dr. Gl. Luminous Corfu kitty Obi-Wan Kenobi trifasikodiavasma AdonisV Nala constansn Praxis sakplat Ryuzaki FNC_Sophia Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από GiorgosL2001: Γεια σας παιδιά είμαι 24 και έχω τελειώσει Λογοθεραπεία.Από την αρχή είδα ότι δεν με γέμιζε αυτο το τμήμα αλλά έβαλα επιμονή και υπομονή και το τελείωσα.Τωρα με ενδιαφέρει παρά πολύ ο κλάδος της φυσικοθεραπείας.Και είμαι σε ένα δίλημμα στο να δώσω ξανά πανελλήνιες η να μπω με κατατακτήριες για το συγκεκριμένο τμήμα; Click για ανάπτυξη... Ε που να ξαναμπλεκεις τωρα με τις παλαβωμαρες της φυσικης και της χημειας .... τα εχεις ξεχασει ,εγω ηδη τα ξεχασα. Η φυσικοθεραπεια θελει και πολλα μορια ..14000 και πανω...δεν ειναι ευκολο. Εγω κατατακτηριες θα ελεγα ..αλλα πρεπει να τους ψαξεις και να τους ρωτησεις διοτι νομιζω ειναι στην κοσμαρα τους.
GiorgosL2001 Νεοφερμένο μέλος Ο GiorgosL2001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2024 στις 21:34 Ο GiorgosL2001: #3 25-09-24 21:34 Γιάννη σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου,αυτό είναι το μόνο πράγμα που λίγο με αποθαρρύνει από της πανελλήνιες αν θα μπορεσω να ανταπεξέλθω στην Φυσική κυρίως που είναι το μεγαλύτερο μου πρόβλημα Τελευταία επεξεργασία: 25 Σεπτεμβρίου 2024 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2024 στις 00:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 26-09-24 00:33 Αρχική Δημοσίευση από GiorgosL2001: Γιάννη σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου,αυτό είναι το μόνο πράγμα που λίγο με αποθαρρύνει από της πανελλήνιες αν θα μπορεσω να ανταπεξέλθω στην Φυσική κυρίως που είναι το μεγαλύτερο μου πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Ρεαλιστικα μιλωντας η φυσικη και η χημεια ειναι μαθηματα στο χερι τους και τα παιζουν μπαλαντερ συμφωνα με τι θελουν να κανουν.. Εσυ επειδη εχεις την εμπειρια δεν δεχεσαι αυτη την ενοχη που ριχνουν στα νεα τα παιδια του οτι δεν εγραψαν γιατι διαβασαν πλημμελώς. Ο μεσος ορος που ζητας (14-15) δεν αφηνει περιθωρια να γραψεις φυσικη 9 και χημεια 20 .. ή το αναποδο....δεν γινεται αυτο. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Γιάννη σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου,αυτό είναι το μόνο πράγμα που λίγο με αποθαρρύνει από της πανελλήνιες αν θα μπορεσω να ανταπεξέλθω στην Φυσική κυρίως που είναι το μεγαλύτερο μου πρόβλημα
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.461 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2024 στις 00:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 26-09-24 00:33 Αρχική Δημοσίευση από GiorgosL2001: Γιάννη σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου,αυτό είναι το μόνο πράγμα που λίγο με αποθαρρύνει από της πανελλήνιες αν θα μπορεσω να ανταπεξέλθω στην Φυσική κυρίως που είναι το μεγαλύτερο μου πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Ρεαλιστικα μιλωντας η φυσικη και η χημεια ειναι μαθηματα στο χερι τους και τα παιζουν μπαλαντερ συμφωνα με τι θελουν να κανουν.. Εσυ επειδη εχεις την εμπειρια δεν δεχεσαι αυτη την ενοχη που ριχνουν στα νεα τα παιδια του οτι δεν εγραψαν γιατι διαβασαν πλημμελώς. Ο μεσος ορος που ζητας (14-15) δεν αφηνει περιθωρια να γραψεις φυσικη 9 και χημεια 20 .. ή το αναποδο....δεν γινεται αυτο.
Αρχική Δημοσίευση από GiorgosL2001: Γιάννη σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου,αυτό είναι το μόνο πράγμα που λίγο με αποθαρρύνει από της πανελλήνιες αν θα μπορεσω να ανταπεξέλθω στην Φυσική κυρίως που είναι το μεγαλύτερο μου πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Ρεαλιστικα μιλωντας η φυσικη και η χημεια ειναι μαθηματα στο χερι τους και τα παιζουν μπαλαντερ συμφωνα με τι θελουν να κανουν.. Εσυ επειδη εχεις την εμπειρια δεν δεχεσαι αυτη την ενοχη που ριχνουν στα νεα τα παιδια του οτι δεν εγραψαν γιατι διαβασαν πλημμελώς. Ο μεσος ορος που ζητας (14-15) δεν αφηνει περιθωρια να γραψεις φυσικη 9 και χημεια 20 .. ή το αναποδο....δεν γινεται αυτο.