Κωνσταντίνα Νεοφερμένο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2020 στις 16:40 Η Κωνσταντίνα: #1 27-02-20 16:40 Γνωρίζει κάποιος τι θα γίνει με την κατηγορία των τρίτεκνων φέτος;Θα ισχύσει όπως τα προηγούμενα χρόνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2020 στις 17:58 Η Κλημεντίνη: #2 27-02-20 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Κωνσταντίνα: Γνωρίζει κάποιος τι θα γίνει με την κατηγορία των τρίτεκνων φέτος;Θα ισχύσει όπως τα προηγούμενα χρόνια; Click για ανάπτυξη... Απο το 13' δεν ισχύουν οι βασεις Τριτεκνων/ πολυτέκνων περα απο καποιες στρατιωτικές σχολές νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Γνωρίζει κάποιος τι θα γίνει με την κατηγορία των τρίτεκνων φέτος;Θα ισχύσει όπως τα προηγούμενα χρόνια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2020 στις 17:58 Η Κλημεντίνη: #2 27-02-20 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Κωνσταντίνα: Γνωρίζει κάποιος τι θα γίνει με την κατηγορία των τρίτεκνων φέτος;Θα ισχύσει όπως τα προηγούμενα χρόνια; Click για ανάπτυξη... Απο το 13' δεν ισχύουν οι βασεις Τριτεκνων/ πολυτέκνων περα απο καποιες στρατιωτικές σχολές νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Κωνσταντίνα: Γνωρίζει κάποιος τι θα γίνει με την κατηγορία των τρίτεκνων φέτος;Θα ισχύσει όπως τα προηγούμενα χρόνια; Click για ανάπτυξη... Απο το 13' δεν ισχύουν οι βασεις Τριτεκνων/ πολυτέκνων περα απο καποιες στρατιωτικές σχολές νομίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.