sxetlant
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Απόστολος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα.

03-07-11

20:50
Τις 5 πρώτες επιλογές και αν θέλετε και τα μόριά σας
1.ΣΤΥΑ
2.ΣΥΔ
3.Αστυφυλάκων
4.Πληροφορική Αθήνας
5.Αυτοματισμού Πειραιά
μόρια: 1730
1.ΣΤΥΑ
2.ΣΥΔ
3.Αστυφυλάκων
4.Πληροφορική Αθήνας
5.Αυτοματισμού Πειραιά
μόρια: 1730
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΜαθητήςΕΠΑΛ
Νεοφερμένο μέλος
Ο ΜαθητήςΕΠΑΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 72 μηνύματα.

03-07-11

21:04
1.Πληροφορική Αθήνας
2.Πληροφορική Θεσσαλονίκης
3.Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων ΤΕΙ Πείραια
4.Εφαρμοσμένης Πληροφορικής Και Πολυμέσων.
αυτες είναι οι πρώτες 4 επιλογές.
Μόρια:1815.
Εσυ πως και ξαναέδωσες;δεν παλεύετε το TEI αυτοματισμού?
2.Πληροφορική Θεσσαλονίκης
3.Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων ΤΕΙ Πείραια
4.Εφαρμοσμένης Πληροφορικής Και Πολυμέσων.
αυτες είναι οι πρώτες 4 επιλογές.
Μόρια:1815.
Εσυ πως και ξαναέδωσες;δεν παλεύετε το TEI αυτοματισμού?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Roronoa-chan
Νεοφερμένο μέλος
Ο Roronoa-chan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.

01-09-11

15:05
γεια ειμαι νεος στο φορουμ και εχω μια απορια(δεν ηξερα σε ποια κατηγορια να γραψω )......απο τομεα υγειας και προνοιας μπορω να δηλωσω στρατιωτικες σχολες?
elnionio
Νεοφερμένο μέλος
Ο elnionio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 102 μηνύματα.

01-09-11

15:24
ναι μπορεις να δηλωσης.............γεια ειμαι νεος στο φορουμ και εχω μια απορια(δεν ηξερα σε ποια κατηγορια να γραψω )......απο τομεα υγειας και προνοιας μπορω να δηλωσω στρατιωτικες σχολες?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...