Katerinakikii
Νεοφερμένο μέλος
Η Katerinakikii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Μαθήτρια Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 8 μηνύματα.

Καλησπεριζω το φόρουμ! Παρακολουθώ τη σελίδα αυτή εδώ και κάνα χρόνο, οπότε αποφάσισα να ανοίξω κι εγώ λογαριασμό και να ρωτήσω κάποια πραγματακια. Εγώ φέτος τελείωσα την β λυκείου (πρώτη μου χρονιά σε επαλ) και πριν από κάποιες μέρες ολοκλήρωσα και τη θερινή προετοιμασία μου στα μαθηματικά και την έκθεση (ανατομία και υγιεινή δεν έχω βρει καθηγητή, αλλά ούτε πιστεύω πως χρειάζεται). Μέχρι στιγμής μπορώ να πω πως τα πάω πολύ καλά. Έχω ήδη βγάλει την ύλη στην ανατομία και στην υγιεινή μια φορά και έχω φτάσει περίπου μέχρι τη μέση στην δεύτερη φορά (δηλαδή έχω βγάλει την ύλη 1μιση φορά ουσιαστικά). μαθηματικά κάνω ιδιαίτερα, ολοκλήρωσα το πρώτο κεφάλαιο (διαφορικός λογισμός) και από Σεπτέμβρη θα αρχίσω το κεφάλαιο της στατιστικής. Έκθεση πηγαίνω φροντιστήριο και ενώ τα πάω πολύ καλά, είναι το μάθημα που με αγχώνει περισσότερο. Ο καθηγητής μου είπε ότι φέτος θα γράψουμε 5 διαγωνίσματα συνολικά και αυτό με άγχωσε ακόμα παραπάνω καθώς μου φαίνονται υπερβολικά λίγα. Όπως καταλαβαίνετε και από τον τίτλο ο στόχος είναι ιατρική και μάλιστα Αθηνων. Πιστεύετε πως είμαι καλά στην ύλη; Τα διαγωνίσματα στην έκθεση είναι αρκετά; Να κάνω κάτι τώρα τον Αύγουστο ή να μη διαβάσω τίποτα; Και αν κάποιος έχει οποιαδήποτε τιπς θα με βοηθήσει πολύ 

manozzz
Νεοφερμένο μέλος
Ο manozzz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 28 μηνύματα.

5 διαγωνισματα συνολικα εννοει προσομοιωσεις πανελλαδικων τυπου παω στο φροντ τις κυριακες για εξεταση?
Ασκησεις για το σπιτι σου βαζει?
Katerinakikii
Νεοφερμένο μέλος
Η Katerinakikii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Μαθήτρια Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 8 μηνύματα.

Ναι προσομοιώσεις! Ασκήσεις για το σπίτι βάζει κάθε φορά. Μπορεί να είναι τύπου μια περίληψη + μια έκθεση ή άσκηση γραμματικής + έκθεση ή άσκηση λογοτεχνίας + περίληψη. Τέτοια φάση5 διαγωνισματα συνολικα εννοει προσομοιωσεις πανελλαδικων τυπου παω στο φροντ τις κυριακες για εξεταση?
manozzz
Νεοφερμένο μέλος
Ο manozzz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 28 μηνύματα.

Ωραια, αρα κανεις ασκησεις στο μαθημα και στο σπιτι περιπου ενα κριτηριο ανα εβδομαδα. Βεβαια, το διαβασμα εξαρταται και απο την επιδοση σου, δλδ αν παιρνεις πχ στην περιληψη τις μισες μοναδες προφανως πρεπει να κανεις πιο πολλη εξασκηση. Παντως τουλαχιστον 1 κριτηριο/εβδομαδα + εξτρα ασκησουλες + διαβασμα θεωριας χρειαζονται γενικα. Απο το φθινοπωρο θα γραψετε και στο σχολειο ασκησεις και διαγωνισματα, θα γραψεις και τα 5 "επισημα" διαγωνισματα και θα εχεις κ ενα κριτηριο στο φροντ καθε βδομαδα (που ουσιαστικα ειναι σα να γραφεις 1 διαγωνισμα "ανεπισημο" τη βδομαδα), οποτε οκ.
Τωρα για το καλοκαιρι, μπορεις να δεις τα θεματα που εχουν πεσει στις πανελληνιες και τις προσομοιωσεις του οεφε και να λυνεις ενα απο αυτα καθε εβδομαδα μεχρι να ξαναπας φροντ (3-5 ωρες/εβδομαδα, παραμενεις σε φορμα και δεν κουραζεσαι πολυ). Απλα αν καποια θεματα δεν τα ξερεις καθως δεν εχετε ολοκληρωσει υποθετω την θεωρια ακομη (αφου ειναι νωρις) μπορει να αγχωθεις χωρις λογο, γτ δεν εχει ξεκινησει καν η χρονια της 3ης λυκειου.
Στην πορεια προσπαθησε να εισαι και οκ με το χρονο που παιρνει η καθε ασκηση. Και πολυ καλα τη θεωρια. Γενικα μη ντραπεις να ζητησεις βοηθεια ειτε στο φροντ σου ειτε αλλου. Ολα καλα θα πανε
Τωρα για το καλοκαιρι, μπορεις να δεις τα θεματα που εχουν πεσει στις πανελληνιες και τις προσομοιωσεις του οεφε και να λυνεις ενα απο αυτα καθε εβδομαδα μεχρι να ξαναπας φροντ (3-5 ωρες/εβδομαδα, παραμενεις σε φορμα και δεν κουραζεσαι πολυ). Απλα αν καποια θεματα δεν τα ξερεις καθως δεν εχετε ολοκληρωσει υποθετω την θεωρια ακομη (αφου ειναι νωρις) μπορει να αγχωθεις χωρις λογο, γτ δεν εχει ξεκινησει καν η χρονια της 3ης λυκειου.
Στην πορεια προσπαθησε να εισαι και οκ με το χρονο που παιρνει η καθε ασκηση. Και πολυ καλα τη θεωρια. Γενικα μη ντραπεις να ζητησεις βοηθεια ειτε στο φροντ σου ειτε αλλου. Ολα καλα θα πανε

gaidouri
Νεοφερμένο μέλος
Ο gaidouri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 50 μηνύματα.

Καλησπεριζω το φόρουμ! Παρακολουθώ τη σελίδα αυτή εδώ και κάνα χρόνο, οπότε αποφάσισα να ανοίξω κι εγώ λογαριασμό και να ρωτήσω κάποια πραγματακια. Εγώ φέτος τελείωσα την β λυκείου (πρώτη μου χρονιά σε επαλ) και πριν από κάποιες μέρες ολοκλήρωσα και τη θερινή προετοιμασία μου στα μαθηματικά και την έκθεση (ανατομία και υγιεινή δεν έχω βρει καθηγητή, αλλά ούτε πιστεύω πως χρειάζεται). Μέχρι στιγμής μπορώ να πω πως τα πάω πολύ καλά. Έχω ήδη βγάλει την ύλη στην ανατομία και στην υγιεινή μια φορά και έχω φτάσει περίπου μέχρι τη μέση στην δεύτερη φορά (δηλαδή έχω βγάλει την ύλη 1μιση φορά ουσιαστικά). μαθηματικά κάνω ιδιαίτερα, ολοκλήρωσα το πρώτο κεφάλαιο (διαφορικός λογισμός) και από Σεπτέμβρη θα αρχίσω το κεφάλαιο της στατιστικής. Έκθεση πηγαίνω φροντιστήριο και ενώ τα πάω πολύ καλά, είναι το μάθημα που με αγχώνει περισσότερο. Ο καθηγητής μου είπε ότι φέτος θα γράψουμε 5 διαγωνίσματα συνολικά και αυτό με άγχωσε ακόμα παραπάνω καθώς μου φαίνονται υπερβολικά λίγα. Όπως καταλαβαίνετε και από τον τίτλο ο στόχος είναι ιατρική και μάλιστα Αθηνων. Πιστεύετε πως είμαι καλά στην ύλη; Τα διαγωνίσματα στην έκθεση είναι αρκετά; Να κάνω κάτι τώρα τον Αύγουστο ή να μη διαβάσω τίποτα; Και αν κάποιος έχει οποιαδήποτε τιπς θα με βοηθήσει πολύ![]()
στα διαγωνίσματα της έκθεσης δες κυρίως από θέμα χρόνου πως είσαι και μετά πως λειτουργεί ο εγκέφαλος σου με την πίεση και με το να γράφεις για 3 ώρες, ώστε να δεις αν χρειάζεται πχ να γράφεις το λογοτεχνικό τελευταίο ή την περίληψη μετα το β θέμα ή οτιδήποτε τέτοιο. Από την στιγμή που σου βάζει ασκήσεις να τις κάνεις σαν να είναι θέματα διαγωνίσματος. Θα γράψετε (ελπίζω) και στο σχολείο διαγωνίσματα και αν στο κάτω κάτω δεις ότι νιώθεις ανασφάλεια αφού έχεις περάσει και τις διακοπές των χριστουγέννων, πες το στον καθηγητή σου.
Εύχομαι καλή τύχη, κουράγιο και υγεία!
Katerinakikii
Νεοφερμένο μέλος

Ωραια, αρα κανεις ασκησεις στο μαθημα και στο σπιτι περιπου ενα κριτηριο ανα εβδομαδα. Βεβαια, το διαβασμα εξαρταται και απο την επιδοση σου, δλδ αν παιρνεις πχ στην περιληψη τις μισες μοναδες προφανως πρεπει να κανεις πιο πολλη εξασκηση. Παντως τουλαχιστον 1 κριτηριο/εβδομαδα + εξτρα ασκησουλες + διαβασμα θεωριας χρειαζονται γενικα. Απο το φθινοπωρο θα γραψετε και στο σχολειο ασκησεις και διαγωνισματα, θα γραψεις και τα 5 "επισημα" διαγωνισματα και θα εχεις κ ενα κριτηριο στο φροντ καθε βδομαδα (που ουσιαστικα ειναι σα να γραφεις 1 διαγωνισμα "ανεπισημο" τη βδομαδα), οποτε οκ.
Στην πορεια προσπαθησε να εισαι και οκ με το χρονο που παιρνει η καθε ασκηση. Και πολυ καλα τη θεωρια. Γενικα μη ντραπεις να ζητησεις βοηθεια ειτε στο φροντ σου ειτε αλλου. Ολα
Ευχαριστώ πολύ! Πάντως για το σπίτι δεν μας βάζει ποτέ ολόκληρο το κριτήριο αλλά μόνο ορισμένες ασκήσεις από αυτό και μετά προχωράει στο επόμενο. Επίσης αν κάτσω να λύσω διαγωνίσματα του οεφε μόνη μου είναι αποτελεσματικό ακόμα κι αν δεν έχω κάποιον να μου τα διορθώνει; Δεδομένου ότι είναι έκθεση και οι απαντήσεις δεν είναι στάνταρ
Huener
Νεοφερμένο μέλος
Η Huener αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 116 μηνύματα.

Εύχομαι καλή επιτυχία στο εγχείρημά σου! Και από του χρόνου, συνάδελφοι! Μια ερώτηση μόνο: αν δεν περάσεις ιατρική στην Αθήνα, είσαι διατεθειμένη να πας σε κάποια πόλη της επαρχίας;
Katerinakikii
Νεοφερμένο μέλος

Σε ευχαριστώ! Όσον αφορά το θέμα χρόνου τα καταφέρνω μια χαρά (πήγαινα και πέρσι στο ίδιο φροντ)στα διαγωνίσματα της έκθεσης δες κυρίως από θέμα χρόνου πως είσαι και μετά πως λειτουργεί ο εγκέφαλος σου με την πίεση και με το να γράφεις για 3 ώρες, ώστε να δεις αν χρειάζεται πχ να γράφεις το λογοτεχνικό τελευταίο ή την περίληψη μετα το β θέμα ή οτιδήποτε τέτοιο. Από την στιγμή που σου βάζει ασκήσεις να τις κάνεις σαν να είναι θέματα διαγωνίσματος. Θα γράψετε (ελπίζω) και στο σχολείο διαγωνίσματα και αν στο κάτω κάτω δεις ότι νιώθεις ανασφάλεια αφού έχεις περάσει και τις διακοπές των χριστουγέννων, πες το στον καθηγητή σου.
Εύχομαι καλή τύχη, κουράγιο και υγεία!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αααα ευχαριστώ πολυυυυ, μακάρι! Εννοείται αν δεν περάσω Αθήνα θα πάω σε κάποια άλλη πόλη. Είμαι οπεν σε όλες τις πόλεις εκτός από Αλεξανδρούπολη και Λάρισα!Εύχομαι καλή επιτυχία στο εγχείρημά σου! Και από του χρόνου, συνάδελφοι! Μια ερώτηση μόνο: αν δεν περάσεις ιατρική στην Αθήνα, είσαι διατεθειμένη να πας σε κάποια πόλη της επαρχίας;
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.376 μηνύματα.

Υπαρχει κανεις να μου εξηγησει αυτη την απαραμιλη δικαιοσύνη της εισαγωγης ιατρικων μεσω επαλ-γελ με ιδιου επιπεδου μορια?
Αντε γιατι τωρα εγω ειμαι απασχολημενος να βαζω μπαμπακια με μπεταντιν στα ματωμενα παιδια με 17.900 μορια γελ να γιάνουν.
Κατα τα αλλα λεμε ''αδιαβλητες'' πανελληνιες.
Αντε γιατι τωρα εγω ειμαι απασχολημενος να βαζω μπαμπακια με μπεταντιν στα ματωμενα παιδια με 17.900 μορια γελ να γιάνουν.
Katerinakikii
Νεοφερμένο μέλος

Τα ίδιου επιπέδου μόρια που ακριβώς τα είδες; Μήπως να ενημερωνόμαστε λίγο πριν μιλήσουμε ;Υπαρχει κανεις να μου εξηγησει αυτη την απαραμιλη δικαιοσύνη της εισαγωγης ιατρικων μεσω επαλ-γελ με ιδιου επιπεδου μορια?
Αντε γιατι τωρα εγω ειμαι απασχολημενος να βαζω μπαμπακια με μπεταντιν στα ματωμενα παιδια με 17.500 μορια γελ να γιάνουν.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.376 μηνύματα.

ευχαριστωΤα ίδιου επιπέδου μόρια που ακριβώς τα είδες; Μήπως να ενημερωνόμαστε λίγο πριν μιλήσουμε ;
οκ ...θα ενημερωθώ.
Riaaaa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Riaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 208 μηνύματα.

Κ πάλι στα επαλ οι βάσεις είναι λίγο πιο υψηλές από τα γελ έχουν διαφορά μικρή. Ο αλλος έχει διαβάσει όλη την χρονια μπορεί κ αποφοίτος κ μπαίνει με 17,500 φαρμακευτικη κ τα παιδιά από επαλ μαθαίνουν ανατομια - υγιεινή νορμάλ κ μαθηματικα τα οποία είναι τα μαθηματικα γενικης των Γ Β Λυκειου , στο πανεπιστημιο θα υπαρχουν κενά όμως σε βασικά μαθήματα όπως φυσικη κ χημεια κ ένα προβάδισμα στην ανατομια μόνο. Γιατί γίνεται αυτο ?ευχαριστω
οκ ...θα ενημερωθώ.
((( Προσωπική άποψη )))
Kougami
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Kougami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 226 μηνύματα.

Τα ΕΠΑΛ θα πρέπει να είναι πρωτίστως σχολεία που παρέχουν τεχνική εκπαίδευση και δευτερευόντως να δίνουν θέσεις σε ΑΕΙ. Ιδανικά στις πανελληνιές τους θα έπρεπε να έχουν μεγαλύτερη ποσόστωση για πιο "τεχνικές" σχολές και αρκετά μικρότερη για πιο "επιστημονικές". Σε κάτι τέτοιο θα βόλευε η διάκριση ΑΕΙ-TEI αλλά τώρα όπως τα έκαναν...
Βέβαια εντάξει, άμα φανεί πως δίδονται πολλές θέσεις σε ΑΕΙ από εκεί, υποθέτω απλά θα αυξηθεί πολύ το ποσοστό των παιδιών που θα φοιτούν σε ΕΠΑΛ για να εκμεταλευτούν την πολύ μεγαλύτερη ευκολία των μαθημάτων και θεμάτων με αποτέλεσμα να εκτοξευτούν οι βάσεις τους.
Το tricky part βέβαια θα είναι να ανταπεξέλθει ένας μαθητής, με στόχο να σπουδάσει σε πανεπιστήμιο, στο όλο κλίμα αλητείας που θα καλέστει να αντιμετωπίσει εκεί.
Βέβαια εντάξει, άμα φανεί πως δίδονται πολλές θέσεις σε ΑΕΙ από εκεί, υποθέτω απλά θα αυξηθεί πολύ το ποσοστό των παιδιών που θα φοιτούν σε ΕΠΑΛ για να εκμεταλευτούν την πολύ μεγαλύτερη ευκολία των μαθημάτων και θεμάτων με αποτέλεσμα να εκτοξευτούν οι βάσεις τους.
Το tricky part βέβαια θα είναι να ανταπεξέλθει ένας μαθητής, με στόχο να σπουδάσει σε πανεπιστήμιο, στο όλο κλίμα αλητείας που θα καλέστει να αντιμετωπίσει εκεί.
Katerinakikii
Νεοφερμένο μέλος

Κ έλεγα δεν θα βρεθεί ένας να ανοίξει αυτό το θέμα και να αποπροσανατολίσει τελείως τη συζήτηση;Κ πάλι στα επαλ οι βάσεις είναι λίγο πιο υψηλές από τα γελ έχουν διαφορά μικρή. Ο αλλος έχει διαβάσει όλη την χρονια μπορεί κ αποφοίτος κ μπαίνει με 17,500 φαρμακευτικη κ τα παιδιά από επαλ μαθαίνουν ανατομια - υγιεινή νορμάλ κ μαθηματικα τα οποία είναι τα μαθηματικα γενικης των Γ Β Λυκειου , στο πανεπιστημιο θα υπαρχουν κενά όμως σε βασικά μαθήματα όπως φυσικη κ χημεια κ ένα προβάδισμα στην ανατομια μόνο. Γιατί γίνεται αυτο ?
((( Προσωπική άποψη )))

Θα τα πω μια φορά έτσι ώστε να λήξει αυτό το θεμα.
Από επαλ δεν έχεις κυριολεκτικά κανένα περιθώριο λάθους εκτός από το μάθημα της έκθεσης. Χρειάζεσαι 3 καθαρά 20ρια(στην περίπτωση της ιατρικής Αθηνών, όμως και οι υπόλοιπες ιατρικές δεν έχουν μεγάλη διαφορά). Εννοείται πως τα μαθήματα είναι πιο εύκολα. 3 καθαρά 20ρια όμως απαιτούν πολύ διάβασμα, ακριβώς όπως και στο γενικό. Απλά το διάβασμα στο επαλ είναι διαφορετικής φύσεως από του γενικού, όχι όμως απαραίτητα λιγότερο. Ο καθένας είναι ελεύθερος να επιλέξει το σχολείο που επιθυμεί και δεν υπάρχει καμία απολύτως αδικία
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

Ρια ..καλή μου ΡιαΚ πάλι στα επαλ οι βάσεις είναι λίγο πιο υψηλές από τα γελ έχουν διαφορά μικρή. Ο αλλος έχει διαβάσει όλη την χρονια μπορεί κ αποφοίτος κ μπαίνει με 17,500 φαρμακευτικη κ τα παιδιά από επαλ μαθαίνουν ανατομια - υγιεινή νορμάλ κ μαθηματικα τα οποία είναι τα μαθηματικα γενικης των Γ Β Λυκειου , στο πανεπιστημιο θα υπαρχουν κενά όμως σε βασικά μαθήματα όπως φυσικη κ χημεια κ ένα προβάδισμα στην ανατομια μόνο. Γιατί γίνεται αυτο ?
((( Προσωπική άποψη )))
Τα μαθηματιακα ειναι Γ' γυμασιου με κατι σε παραγωγους.
Τα μαθηματικα γενικης Β λυκειου ειναι αγγουρακια. οχι τα μεγαλλα ..τα αλλα τα μικρα με το κιλο.
Θεμα αντομιας το 2021... ποσα χειλάκια εχει το τριανταφυλακι? ε δυσκολο ειναι ? ποιος εχει τριανταφυλακι? κανεις.
Katerinakikii
Νεοφερμένο μέλος

Κυριολεκτικά αυτό γίνεταιΤα ΕΠΑΛ θα πρέπει να είναι πρωτίστως σχολεία που παρέχουν τεχνική εκπαίδευση και δευτερευόντως να δίνουν θέσεις σε ΑΕΙ. Ιδανικά στις πανελληνιές τους θα έπρεπε να έχουν μεγαλύτερη ποσόστωση για πιο "τεχνικές" σχολές και αρκετά μικρότερη για πιο "επιστημονικές". Σε κάτι τέτοιο θα βόλευε η διάκριση ΑΕΙ-TEI αλλά τώρα όπως τα έκαναν...
Βέβαια εντάξει άμα φανεί πως δίδονται πολλές θέσεις σε ΑΕΙ από εκεί υποθέτω απλά θα αυξηθεί πολύ το ποσοστό των παιδιών που θα φοιτούν σε ΕΠΑΛ για να εκμεταλευτούν την πολύ μεγαλύτερη ευκολία των θεμάτων με αποτέλεσμα να εκτοξευτούν οι βάσεις τους.
Το tricky part βέβαια θα είναι να ανταπεξέλθει ένας μαθητής με στόχο να σπουδάσει σε πανεπιστήμιο στο όλο κλίμα αλητείας που θα καλέστει να αντιμετωπίσει εκεί.

Οι θέσεις σε επιστημονικές σχολές είναι στο 5%
Riaaaa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Riaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 208 μηνύματα.

Εμανα
Εμένα τα Μαθηματικά γενικης Β λυκείου καλά ήταν ειδικά η Τριγωνομετρια , η κατεύθυνση οκ δεν με απασχολούσε. Αλλά δεν συγκρίνονται τα Μαθηματικά κατεύθυνσης της Γ .Ρια ..καλή μου Ρια
Τα μαθηματιακα ειναι Γ' γυμασιου με κατι σε παραγωγους.
Τα μαθηματικα γενικης Β λυκειου ειναι αγγουρακια. οχι τα μεγαλλα ..τα αλλα τα μικρα με το κιλο.
Θεμα αντομιας το 2021... ποσα χειλάκια εχει το τριανταφυλακι? ε δυσκολο ειναι ? ποιος εχει τριανταφυλακι? κανεις.
manozzz
Νεοφερμένο μέλος

Στη σελιδα του οεφε εχει τα διαγωνισματα με τις λυσεις τους. Τσεκαρε τα, οπως επισης και τα θεματα των πανελληνιων με τις λυσεις τους. Αλλα γενικα καντο για να μπαινεις στο κλιμα, να εξασκεισαι με το χρονο και την κατανοηση των κειμενων. Διαβαζε παρα πολυ καλα τα κειμενα, τοσο ωστε να τα καταλαβαινεις εντελως, για να μπορεις να κανεις επειτα περιληψεις/ασκησεις/αναλυσεις κλπ
Katerinakikii
Νεοφερμένο μέλος

Εντάξει θα το κάνω ευχαριστώ!Στη σελιδα του οεφε εχει τα διαγωνισματα με τις λυσεις τους. Τσεκαρε τα, οπως επισης και τα θεματα των πανελληνιων με τις λυσεις τους. Αλλα γενικα καντο για να μπαινεις στο κλιμα, να εξασκεισαι με το χρονο και την κατανοηση των κειμενων. Διαβαζε παρα πολυ καλα τα κειμενα, τοσο ωστε να τα καταλαβαινεις εντελως, για να μπορεις να κανεις επειτα περιληψεις/ασκησεις/αναλυσεις κλπ

Kougami
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Kougami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 226 μηνύματα.

Κυριολεκτικά αυτό γίνεται
Οι θέσεις σε επιστημονικές σχολές είναι στο 5%
Άρα δίνεται μεγαλύτερο ποσοστό σε παιδιά που από ΕΠΑΛ θέλουν να πάνε σε πιο "τεχνικές" σχολές; Aν είναι έτσι τότε βγάζει μια λογική.
Υπαρχει κανεις να μου εξηγησει αυτη την απαραμιλη δικαιοσύνη της εισαγωγης ιατρικων μεσω επαλ-γελ με ιδιου επιπεδου μορια?
Για να είμαστε δίκαιοι έχει δίκιο η κοπέλα που λέει πως δεν υπάρχει αδικία, ούτε και τίθεται κάποιο θέμα αδιαβλητότητας από την άποψη πως όλα τα παιδιά έχουν το δικαίωμα να γραφτούν σε ΕΠΑΛ και να συμμετέχουν στις πανελλήνιες με τα συγκεκριμένα ποσοστά. Απλά αν τα ποσοστά αυτά είναι μεγάλα κάπου αρχίζει να χολώνει ο ουσιαστικός λόγος ύπαρξης των ΕΠΑΛ.
Από την εμπειρία μου θέματα αδικίας και αδιαβλητότητας σίγουρα προκύπτουν σε κατηγορίες υποψηφίων όπως παιδία που πήγαιναν σε διεθνή σχολεία, Έλληνες του εξωτερικού κτλ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Aris_PaP09
- Tzam
- katia.m
- Mixalis!
- Glorious12
- Katerinakikii
- Huener
- andromaxh07
- globglogabgalab
- etzoni
- elenitren
- sophieee
- elinamav
- Nala
- korydallos
- malexandr
- Corfu kitty
- jellojina
- D.L
- korlef
- vps
- geneticist
- abyssiniancat
- AggelikiGr
- Dr. Gl. Luminous
- testusernameyes
- engineer?
- ck_chrysiis
- Kzaro
- anna_6
- elefther1ou_
- gaidouri
- st.krf
- ang12_012
- Hased Babis
- burningfire
- sakplat
- Drscientist
- tzoulio
- waakaq
- manozzz
- Ilias__
- P.Dam.
- vtsou1
- Κλημεντίνη
- str07
- FNC_Sophia
- BatGuin
- EFAKIT
- Anna1974
- Kostpapas
- elef
- Dion G.
- nikosm72
- Leo komm
- andyklad
- Martheos
- aris65
- Scandal
- confused???
- Bonaparte
- Pyotr_Krasnov
- anagnostou1
- bigguy
- Startx0
- charmander
- Giannismsn
- Hmmytheos
- E.Z
- thewitcher
- Mammy Nun
- gegeorgiou90
- johnny20
- MariaApo
- Argyrisar
- shuuu
- giannis06
- Polymnia
- Frozensun
- Xryssa
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.