βιλλαρασ
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος

το θεμα μιλαει απο μονο του
κατ αρχάς πρέπει να δεις τι σε ενδιαφέρει περισσότερο (γιατί από ότι ξέρω έχεις μεγάλη γκάμα

βιλλαρασ
Εκκολαπτόμενο μέλος

βιλλαρασ
Εκκολαπτόμενο μέλος

μηχανολογων μηχανικων
ΣΜΑ
ικαρων
αυτα τα ολιγα

miv
Επιφανές μέλος

βιλλαρασ
Εκκολαπτόμενο μέλος

το ΧΜ μπορω το εγκαταλειψω...τα αλλα 3 ομως τα θελω full
HearTEyeD
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αλλιώς ανάμεσα σε ΧΜ και ΜΜ και θα σου πρότεινα να δεις τον οδηγό σπουδών κάθε σχολής (δες στα site των σχολών). Πάντως γενικά, οι ΜΜ έχουν πολύ καλύτερη επαγγελματική αποκατάσταση στην Ελλάδα. ΧΜ να πας μόνο αν έχεις την τρέλα της Χημείας. Όσο για τα οικονομικά, στους ΜΜ τουλάχιστον που γνωρίζω, υπάρχει κατεύθυνση Παραγωγής & Διοίκησης που κάνεις παρόμοια μαθήματα (και 1-2 στον κορμό έχω την εντύπωση).
who
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν θες να είσαι στρατιώτης για την υπόλοιπη ζωή σου, τότε ΣΜΑ ή Ικάρων
Αλλιώς ανάμεσα σε ΧΜ και ΜΜ και θα σου πρότεινα να δεις τον οδηγό σπουδών κάθε σχολής (δες στα site των σχολών). Πάντως γενικά, οι ΜΜ έχουν πολύ καλύτερη επαγγελματική αποκατάσταση στην Ελλάδα. ΧΜ να πας μόνο αν έχεις την τρέλα της Χημείας. Όσο για τα οικονομικά, στους ΜΜ τουλάχιστον που γνωρίζω, υπάρχει κατεύθυνση Παραγωγής & Διοίκησης που κάνεις παρόμοια μαθήματα (και 1-2 στον κορμό έχω την εντύπωση).
Καμιά σχέση με οικονομικά όμως. Πολύ επιφανειακά πράγματα (τουλάχιστον στα τρία μαθήματα του κορμού). Όπως το λέει η κατεύθυνση: Διοίκηση Παραγωγής.
ΥΓ. Ας το διορθώσει κάποιος, πολυτεχνείο είναι

βιλλαρασ
Εκκολαπτόμενο μέλος

kαι ειχα σπασει το κεφαλι μου να βρς που ειχα το λαθοςΚαμιά σχέση με οικονομικά όμως. Πολύ επιφανειακά πράγματα (τουλάχιστον στα τρία μαθήματα του κορμού). Όπως το λέει η κατεύθυνση: Διοίκηση Παραγωγής.
ΥΓ. Ας το διορθώσει κάποιος, πολυτεχνείο είναι![]()
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν ξέρω αν σχετίζεται άμεσα, αλλά στους άλλους τομείς (εκτός του ΧΜ) καλύτερα να έχεις κάνει έστω και τον ελάχιστο προγραμματισμό της Γ΄ Τεχνολογικής. Έχω την εντύπωση ότι έχουν τέτοια μαθήματα.
Δεν σχετίζεται άμεσα, δεν έχει καμία σημασία αν θα κάνει προγραμματισμό στην Γ' Λυκείου. Όλα τα μαθαίνει απο την αρχή όταν χρειαστεί. Κανέναν δεν παίρνουν με το σκεπτικό οτι έχει κάνει προγραμματισμό στην Γ' Λυκείου.
HearTEyeD
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καμιά σχέση με οικονομικά όμως. Πολύ επιφανειακά πράγματα (τουλάχιστον στα τρία μαθήματα του κορμού). Όπως το λέει η κατεύθυνση: Διοίκηση Παραγωγής.
ΥΓ. Ας το διορθώσει κάποιος, πολυτεχνείο είναι![]()
Ε εντάξει προφανώς δεν μπαίνεις πολυτεχνείο για να αποκτήσεις οικονομικές γνώσεις

who
Πολύ δραστήριο μέλος

Ε εντάξει προφανώς δεν μπαίνεις πολυτεχνείο για να αποκτήσεις οικονομικές γνώσειςΑπλά επειδή ανάφερε πως του αρέσει η ΑΟΔΕ, ε εντάξει μέσα από αυτή τη κατεύθυνση τα συνδυάζεις κάπως.
Μη το λες. Τυχαίνει να 'χουμε συμφοιτητές στο έτος μου, που επειδή μπήκαν στους Μηχανολόγους νομίζουν ότι γαμούν και δέρνουν. Γιατί το 'χω ακούσει κι αυτό.

HearTEyeD
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μη το λες. Τυχαίνει να 'χουμε συμφοιτητές στο έτος μου, που επειδή μπήκαν στους Μηχανολόγους νομίζουν ότι γαμούν και δέρνουν. Γιατί το 'χω ακούσει κι αυτό.![]()
Καλά όχι μόνο στο έτος σου.

Η καλύτερη συμβουλή που μπορώ να σου δώσω είναι να διαβάσεις τον οδηγό σπουδών κάθε σχολής που σου φαίνεται ενδιαφέρουσα και αφού καταλήξεις στο τι σ' αρέσει ξαναρώτα, συγκεκριμένα αυτή τη φορά.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.