at220
Νεοφερμένο μέλος

ναι αλλα πιο εξελιγμενα και πιο δυσκολα αλλα οσοι ασχολουνται γραφουνε 95-100
Τελεια!!!!! ευχαριστω για την πληροφορία!!:no1:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giorgos (H)
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DimitrisP
Νεοφερμένο μέλος

σε ψηφιακή μορφή για κατέβασμα;
Ευχαριστώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος

Λύνω την άσκηση Β2 από τα θέματα του 2006... https://ischool.e-steki.gr/downloads/files/2006/2006-texnologiki-ilektrologia.pdf ...Στο τελευταίο υποερώτημα όμως,εγώ βρίσκω την εφφ=-1,άρα στην εξίσωση βάζω -π/4,ενώ στις απαντήσεις δίνει την εφφ=1 και στην εξίσωση βάζει +π/4...Πού κάνω το λάθος??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος

Σωστά βρήκες φ = -π/4, δηλ. η τάση καθυστερεί της έντασης κατά π/4. Όμως η ένταση έχει φάση (ωt + π/2), άρα η φάση της τάσης θα είναι (ωt + π/2 - π/4) = (ωt + π/4).Παιδιά,ας βοηθήσει κάποιος άμεσα(αν και ξέρω ότι δεν είμαστε πολλοί...)
Λύνω την άσκηση Β2 από τα θέματα του 2006... https://ischool.e-steki.gr/downloads/files/2006/2006-texnologiki-ilektrologia.pdf ...Στο τελευταίο υποερώτημα όμως,εγώ βρίσκω την εφφ=-1,άρα στην εξίσωση βάζω -π/4,ενώ στις απαντήσεις δίνει την εφφ=1 και στην εξίσωση βάζει +π/4...Πού κάνω το λάθος??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ἅλς
Διάσημο μέλος

Εφ΄όσον η εφφ είναι π/4 και υστερεί της έντασης του ρεύματος που έχει φάση π/2 τότε η φάση της ολικής τάσης θα είναι π/2 - π/4 = π/4
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

paladin_k20
Εκκολαπτόμενο μέλος

vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Εγώ ήμουν πέρυσι Τ1 και τώρα χτυπάω το κεφάλι μου με τον προγραμματισμό!
Για αυτό δεν φταίει η Τ-1 αν είχες ασχοληθεί λίγο μόνος σου το καλοκαίρι τώρα δε θα χες πρόβλημα.
Από την άλλη δεν ξερω αν το έχεις διαπιστώσει αλλά και η ηλεκτρολογία της Τ-1 σου δίνει προβάδισμα. Εκεί που οι άλλοι θα παιδεύονται με εναλλασσόμενα, λογικές πύλες, άλγεβρα boole κλπ εσύ θα σαι χαλαρά.
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος

paladin_k20
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έκανα μια προετοιμασία πριν ξεκινήσουμε μαθήματα (δομή επιλογής,επανάληψης) αλλά τα κενά δεν καλύπτονται έτσι εύκολα.Οι υπόλοιποι λύνουν χαλαρά τις ασκήσεις ενώ εμείς μαζί με τους θετικούς έχουμε ένα θεματάκι....θα πάρω εκδίκηση στην ψηφιακή λογική όμως.Για αυτό δεν φταίει η Τ-1 αν είχες ασχοληθεί λίγο μόνος σου το καλοκαίρι τώρα δε θα χες πρόβλημα.
Από την άλλη δεν ξερω αν το έχεις διαπιστώσει αλλά και η ηλεκτρολογία της Τ-1 σου δίνει προβάδισμα. Εκεί που οι άλλοι θα παιδεύονται με εναλλασσόμενα, λογικές πύλες, άλγεβρα boole κλπ εσύ θα σαι χαλαρά.

vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Έκανα μια προετοιμασία πριν ξεκινήσουμε μαθήματα (δομή επιλογής,επανάληψης) αλλά τα κενά δεν καλύπτονται έτσι εύκολα.Οι υπόλοιποι λύνουν χαλαρά τις ασκήσεις ενώ εμείς μαζί με τους θετικούς έχουμε ένα θεματάκι....θα πάρω εκδίκηση στην ψηφιακή λογική όμως.![]()
Γενικά οι καθηγητές στη σχολή ( πληροφορική) μας έχουν "εκμυστηρευτεί" ας πούμε πως το χαρακτηριστικό των του ΑΕΠΠ είναι συνήθως πως επειδή ακριβώς έρχονται περισσότερο προετοιμασμένοι στην αρχή είναι πιο άνετοι. Όταν όμως το θέμα αρχίζει και δυσκολεύει οι θετικοί τους περνάνε επειδή σε αντίθεση με τους προηγούμενους είναι στον κατάλληλο ρυθμό διαβάσματος από την αρχή. Όταν δηλαδή το πράγμα ξεφύγει από δομές επιλογής/επανάληψης και πίνακες.
dimitris001
Τιμώμενο Μέλος

Και εγώ Τ-1.....Πόσοι από το iSch@@l είσαστε φέτος T-1? (Πέρυσι είμασταν 3).
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.