Katerina0728 Νεοφερμένο μέλος Η Katerina0728 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2024 στις 13:50 Η Katerina0728: #1 01-08-24 13:50 Είμαι πολύ μπερδεμένη σχετικά με το ποια ειδικοτητα να διαλέξω. Σκέφτομαι τον τελευταίο καιρό να διαλέξω παιδοψυχιατρική αλλά θα ήθελα μερικές πληροφορίες σχετικά με την αναμονή,με την ποιότητα ζωής αργότερα καθώς επίσης και με την οικονομική αποκατάσταση αργότερα αφού δηλαδή τελειώσω την ειδικότητα. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2024 στις 14:00 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 01-08-24 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Katerina0728: Είμαι πολύ μπερδεμένη σχετικά με το ποια ειδικοτητα να διαλέξω. Σκέφτομαι τον τελευταίο καιρό να διαλέξω παιδοψυχιατρική αλλά θα ήθελα μερικές πληροφορίες σχετικά με την αναμονή,με την ποιότητα ζωής αργότερα καθώς επίσης και με την οικονομική αποκατάσταση αργότερα αφού δηλαδή τελειώσω την ειδικότητα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειμαι ειδικος ...μαλλον ασχετος.... αλλα αυτοι και οι νευρολογοι συνηθως κατοικουν στα νοσοκομεια παιδων.. μετα αναλαμβανουν δραση οι λογοθεραπευτες. Και δεν εχω δει πουθενα σε κανενα μπαλκονι πινακιδα παιδοψυχιατρος. Κατα τα αλλα η κορυφαια και δυσκολοτερη ειδικότητα ολων των ιατρικων... για μενα... Πω πω ...γιατρος της ψυχης ε? κολυμπι σε αγνωστα νερα με αγνωστα αποτελεσματα. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2024 στις 16:24 Ο fockos έγραψε: #3 01-08-24 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Katerina0728: Είμαι πολύ μπερδεμένη σχετικά με το ποια ειδικοτητα να διαλέξω. Σκέφτομαι τον τελευταίο καιρό να διαλέξω παιδοψυχιατρική αλλά θα ήθελα μερικές πληροφορίες σχετικά με την αναμονή,με την ποιότητα ζωής αργότερα καθώς επίσης και με την οικονομική αποκατάσταση αργότερα αφού δηλαδή τελειώσω την ειδικότητα. Click για ανάπτυξη... η αναμονή είναι πολύ μεγάλη περίπου 10 χρόνια αν πας στο παιδων (Αγίσ Σοφία) (για άλλα δε ξέρω). Η αποκατάσταση μετά πολυ καλά και οικονομικά το ίδιο εφόσον κοιτάς να κάνει ιατρειό μετά. Γενικά η ειδικότητα είναι πολύ χαλαρή (ακομα και τις αιμοληψίες τις παιρνουν άλλοι...) Συμφωνώ με την επιλογή της ειδικότητας. Εφόσον μένεις Αθήνα πέρνα από το παίδων (Αγίσ Σοφία) στο τμήμα να μιλήσεις με τους ειδικευόμενους του τμήματος και να δεις περίπου τι παιζει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Αυγούστου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Και δεν εχω δει πουθενα σε κανενα μπαλκονι πινακιδα παιδοψυχιατρος. Click για ανάπτυξη... ειναι λιγοι γενικά για αυτό οποιος ανοιξει και άσχετος ιατρικά να είναι θα βγάλι καλά λεφτα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2024 στις 16:40 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 01-08-24 16:40 Αρχική Δημοσίευση από fockos: η αναμονή είναι πολύ μεγάλη περίπου 10 χρόνια αν πας στο παιδων (Αγίσ Σοφία) (για άλλα δε ξέρω). Η αποκατάσταση μετά πολυ καλά και οικονομικά το ίδιο εφόσον κοιτάς να κάνει ιατρειό μετά. Γενικά η ειδικότητα είναι πολύ χαλαρή (ακομα και τις αιμοληψίες τις παιρνουν άλλοι...) Συμφωνώ με την επιλογή της ειδικότητας. Εφόσον μένεις Αθήνα πέρνα από το παίδων (Αγίσ Σοφία) στο τμήμα να μιλήσεις με τους ειδικευόμενους του τμήματος και να δεις περίπου τι παιζει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Αυγούστου 2024 ειναι λιγοι γενικά για αυτό οποιος ανοιξει και άσχετος ιατρικά να είναι θα βγάλι καλά λεφτα Click για ανάπτυξη... ναι οκ ... μπορει να πανε στομα με στομα να βρεθουν.. Υπαρχουν παντως απειρα παιδια που πρεπει να περασουν αρχικα απο εκει να παρουν γνωματευση και μετα οτι αλλο να κανουν. Οχι ψυχικα αρωστα ....αλλα αυτα περι δυσλεξιας κλπ..μπορει να ειναι και το 10% των παιδιων.. Αυτο ομως το μπλα μπλα ρε παιδι μου πολυ ειναι .. αλλα οκ για χαρη του μικρουλι χαλαλι...α βγαλουμε και αγαπη. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michaela888 BatGuin Scandal Katerina0728 ivannag Dr. Gl. Luminous MrDna Nala Alexecon1991 estrela sakplat tsiobieman Than003 george777 Corfu kitty fockos kiyoshi Τρελας123 Evangeloz Earthquake 123 EFAKIT constansn Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είμαι πολύ μπερδεμένη σχετικά με το ποια ειδικοτητα να διαλέξω. Σκέφτομαι τον τελευταίο καιρό να διαλέξω παιδοψυχιατρική αλλά θα ήθελα μερικές πληροφορίες σχετικά με την αναμονή,με την ποιότητα ζωής αργότερα καθώς επίσης και με την οικονομική αποκατάσταση αργότερα αφού δηλαδή τελειώσω την ειδικότητα.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2024 στις 14:00 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 01-08-24 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Katerina0728: Είμαι πολύ μπερδεμένη σχετικά με το ποια ειδικοτητα να διαλέξω. Σκέφτομαι τον τελευταίο καιρό να διαλέξω παιδοψυχιατρική αλλά θα ήθελα μερικές πληροφορίες σχετικά με την αναμονή,με την ποιότητα ζωής αργότερα καθώς επίσης και με την οικονομική αποκατάσταση αργότερα αφού δηλαδή τελειώσω την ειδικότητα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειμαι ειδικος ...μαλλον ασχετος.... αλλα αυτοι και οι νευρολογοι συνηθως κατοικουν στα νοσοκομεια παιδων.. μετα αναλαμβανουν δραση οι λογοθεραπευτες. Και δεν εχω δει πουθενα σε κανενα μπαλκονι πινακιδα παιδοψυχιατρος. Κατα τα αλλα η κορυφαια και δυσκολοτερη ειδικότητα ολων των ιατρικων... για μενα... Πω πω ...γιατρος της ψυχης ε? κολυμπι σε αγνωστα νερα με αγνωστα αποτελεσματα. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2024 στις 16:24 Ο fockos έγραψε: #3 01-08-24 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Katerina0728: Είμαι πολύ μπερδεμένη σχετικά με το ποια ειδικοτητα να διαλέξω. Σκέφτομαι τον τελευταίο καιρό να διαλέξω παιδοψυχιατρική αλλά θα ήθελα μερικές πληροφορίες σχετικά με την αναμονή,με την ποιότητα ζωής αργότερα καθώς επίσης και με την οικονομική αποκατάσταση αργότερα αφού δηλαδή τελειώσω την ειδικότητα. Click για ανάπτυξη... η αναμονή είναι πολύ μεγάλη περίπου 10 χρόνια αν πας στο παιδων (Αγίσ Σοφία) (για άλλα δε ξέρω). Η αποκατάσταση μετά πολυ καλά και οικονομικά το ίδιο εφόσον κοιτάς να κάνει ιατρειό μετά. Γενικά η ειδικότητα είναι πολύ χαλαρή (ακομα και τις αιμοληψίες τις παιρνουν άλλοι...) Συμφωνώ με την επιλογή της ειδικότητας. Εφόσον μένεις Αθήνα πέρνα από το παίδων (Αγίσ Σοφία) στο τμήμα να μιλήσεις με τους ειδικευόμενους του τμήματος και να δεις περίπου τι παιζει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Αυγούστου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Και δεν εχω δει πουθενα σε κανενα μπαλκονι πινακιδα παιδοψυχιατρος. Click για ανάπτυξη... ειναι λιγοι γενικά για αυτό οποιος ανοιξει και άσχετος ιατρικά να είναι θα βγάλι καλά λεφτα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2024 στις 16:40 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 01-08-24 16:40 Αρχική Δημοσίευση από fockos: η αναμονή είναι πολύ μεγάλη περίπου 10 χρόνια αν πας στο παιδων (Αγίσ Σοφία) (για άλλα δε ξέρω). Η αποκατάσταση μετά πολυ καλά και οικονομικά το ίδιο εφόσον κοιτάς να κάνει ιατρειό μετά. Γενικά η ειδικότητα είναι πολύ χαλαρή (ακομα και τις αιμοληψίες τις παιρνουν άλλοι...) Συμφωνώ με την επιλογή της ειδικότητας. Εφόσον μένεις Αθήνα πέρνα από το παίδων (Αγίσ Σοφία) στο τμήμα να μιλήσεις με τους ειδικευόμενους του τμήματος και να δεις περίπου τι παιζει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Αυγούστου 2024 ειναι λιγοι γενικά για αυτό οποιος ανοιξει και άσχετος ιατρικά να είναι θα βγάλι καλά λεφτα Click για ανάπτυξη... ναι οκ ... μπορει να πανε στομα με στομα να βρεθουν.. Υπαρχουν παντως απειρα παιδια που πρεπει να περασουν αρχικα απο εκει να παρουν γνωματευση και μετα οτι αλλο να κανουν. Οχι ψυχικα αρωστα ....αλλα αυτα περι δυσλεξιας κλπ..μπορει να ειναι και το 10% των παιδιων.. Αυτο ομως το μπλα μπλα ρε παιδι μου πολυ ειναι .. αλλα οκ για χαρη του μικρουλι χαλαλι...α βγαλουμε και αγαπη. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: michaela888 BatGuin Scandal Katerina0728 ivannag Dr. Gl. Luminous MrDna Nala Alexecon1991 estrela sakplat tsiobieman Than003 george777 Corfu kitty fockos kiyoshi Τρελας123 Evangeloz Earthquake 123 EFAKIT constansn Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Katerina0728: Είμαι πολύ μπερδεμένη σχετικά με το ποια ειδικοτητα να διαλέξω. Σκέφτομαι τον τελευταίο καιρό να διαλέξω παιδοψυχιατρική αλλά θα ήθελα μερικές πληροφορίες σχετικά με την αναμονή,με την ποιότητα ζωής αργότερα καθώς επίσης και με την οικονομική αποκατάσταση αργότερα αφού δηλαδή τελειώσω την ειδικότητα. Click για ανάπτυξη... Δεν ειμαι ειδικος ...μαλλον ασχετος.... αλλα αυτοι και οι νευρολογοι συνηθως κατοικουν στα νοσοκομεια παιδων.. μετα αναλαμβανουν δραση οι λογοθεραπευτες. Και δεν εχω δει πουθενα σε κανενα μπαλκονι πινακιδα παιδοψυχιατρος. Κατα τα αλλα η κορυφαια και δυσκολοτερη ειδικότητα ολων των ιατρικων... για μενα... Πω πω ...γιατρος της ψυχης ε? κολυμπι σε αγνωστα νερα με αγνωστα αποτελεσματα.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2024 στις 16:24 Ο fockos έγραψε: #3 01-08-24 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Katerina0728: Είμαι πολύ μπερδεμένη σχετικά με το ποια ειδικοτητα να διαλέξω. Σκέφτομαι τον τελευταίο καιρό να διαλέξω παιδοψυχιατρική αλλά θα ήθελα μερικές πληροφορίες σχετικά με την αναμονή,με την ποιότητα ζωής αργότερα καθώς επίσης και με την οικονομική αποκατάσταση αργότερα αφού δηλαδή τελειώσω την ειδικότητα. Click για ανάπτυξη... η αναμονή είναι πολύ μεγάλη περίπου 10 χρόνια αν πας στο παιδων (Αγίσ Σοφία) (για άλλα δε ξέρω). Η αποκατάσταση μετά πολυ καλά και οικονομικά το ίδιο εφόσον κοιτάς να κάνει ιατρειό μετά. Γενικά η ειδικότητα είναι πολύ χαλαρή (ακομα και τις αιμοληψίες τις παιρνουν άλλοι...) Συμφωνώ με την επιλογή της ειδικότητας. Εφόσον μένεις Αθήνα πέρνα από το παίδων (Αγίσ Σοφία) στο τμήμα να μιλήσεις με τους ειδικευόμενους του τμήματος και να δεις περίπου τι παιζει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Αυγούστου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Και δεν εχω δει πουθενα σε κανενα μπαλκονι πινακιδα παιδοψυχιατρος. Click για ανάπτυξη... ειναι λιγοι γενικά για αυτό οποιος ανοιξει και άσχετος ιατρικά να είναι θα βγάλι καλά λεφτα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2024 στις 16:40 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 01-08-24 16:40 Αρχική Δημοσίευση από fockos: η αναμονή είναι πολύ μεγάλη περίπου 10 χρόνια αν πας στο παιδων (Αγίσ Σοφία) (για άλλα δε ξέρω). Η αποκατάσταση μετά πολυ καλά και οικονομικά το ίδιο εφόσον κοιτάς να κάνει ιατρειό μετά. Γενικά η ειδικότητα είναι πολύ χαλαρή (ακομα και τις αιμοληψίες τις παιρνουν άλλοι...) Συμφωνώ με την επιλογή της ειδικότητας. Εφόσον μένεις Αθήνα πέρνα από το παίδων (Αγίσ Σοφία) στο τμήμα να μιλήσεις με τους ειδικευόμενους του τμήματος και να δεις περίπου τι παιζει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Αυγούστου 2024 ειναι λιγοι γενικά για αυτό οποιος ανοιξει και άσχετος ιατρικά να είναι θα βγάλι καλά λεφτα Click για ανάπτυξη... ναι οκ ... μπορει να πανε στομα με στομα να βρεθουν.. Υπαρχουν παντως απειρα παιδια που πρεπει να περασουν αρχικα απο εκει να παρουν γνωματευση και μετα οτι αλλο να κανουν. Οχι ψυχικα αρωστα ....αλλα αυτα περι δυσλεξιας κλπ..μπορει να ειναι και το 10% των παιδιων.. Αυτο ομως το μπλα μπλα ρε παιδι μου πολυ ειναι .. αλλα οκ για χαρη του μικρουλι χαλαλι...α βγαλουμε και αγαπη. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Katerina0728: Είμαι πολύ μπερδεμένη σχετικά με το ποια ειδικοτητα να διαλέξω. Σκέφτομαι τον τελευταίο καιρό να διαλέξω παιδοψυχιατρική αλλά θα ήθελα μερικές πληροφορίες σχετικά με την αναμονή,με την ποιότητα ζωής αργότερα καθώς επίσης και με την οικονομική αποκατάσταση αργότερα αφού δηλαδή τελειώσω την ειδικότητα. Click για ανάπτυξη... η αναμονή είναι πολύ μεγάλη περίπου 10 χρόνια αν πας στο παιδων (Αγίσ Σοφία) (για άλλα δε ξέρω). Η αποκατάσταση μετά πολυ καλά και οικονομικά το ίδιο εφόσον κοιτάς να κάνει ιατρειό μετά. Γενικά η ειδικότητα είναι πολύ χαλαρή (ακομα και τις αιμοληψίες τις παιρνουν άλλοι...) Συμφωνώ με την επιλογή της ειδικότητας. Εφόσον μένεις Αθήνα πέρνα από το παίδων (Αγίσ Σοφία) στο τμήμα να μιλήσεις με τους ειδικευόμενους του τμήματος και να δεις περίπου τι παιζει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Αυγούστου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Και δεν εχω δει πουθενα σε κανενα μπαλκονι πινακιδα παιδοψυχιατρος. Click για ανάπτυξη... ειναι λιγοι γενικά για αυτό οποιος ανοιξει και άσχετος ιατρικά να είναι θα βγάλι καλά λεφτα
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2024 στις 16:40 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 01-08-24 16:40 Αρχική Δημοσίευση από fockos: η αναμονή είναι πολύ μεγάλη περίπου 10 χρόνια αν πας στο παιδων (Αγίσ Σοφία) (για άλλα δε ξέρω). Η αποκατάσταση μετά πολυ καλά και οικονομικά το ίδιο εφόσον κοιτάς να κάνει ιατρειό μετά. Γενικά η ειδικότητα είναι πολύ χαλαρή (ακομα και τις αιμοληψίες τις παιρνουν άλλοι...) Συμφωνώ με την επιλογή της ειδικότητας. Εφόσον μένεις Αθήνα πέρνα από το παίδων (Αγίσ Σοφία) στο τμήμα να μιλήσεις με τους ειδικευόμενους του τμήματος και να δεις περίπου τι παιζει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Αυγούστου 2024 ειναι λιγοι γενικά για αυτό οποιος ανοιξει και άσχετος ιατρικά να είναι θα βγάλι καλά λεφτα Click για ανάπτυξη... ναι οκ ... μπορει να πανε στομα με στομα να βρεθουν.. Υπαρχουν παντως απειρα παιδια που πρεπει να περασουν αρχικα απο εκει να παρουν γνωματευση και μετα οτι αλλο να κανουν. Οχι ψυχικα αρωστα ....αλλα αυτα περι δυσλεξιας κλπ..μπορει να ειναι και το 10% των παιδιων.. Αυτο ομως το μπλα μπλα ρε παιδι μου πολυ ειναι .. αλλα οκ για χαρη του μικρουλι χαλαλι...α βγαλουμε και αγαπη.
Αρχική Δημοσίευση από fockos: η αναμονή είναι πολύ μεγάλη περίπου 10 χρόνια αν πας στο παιδων (Αγίσ Σοφία) (για άλλα δε ξέρω). Η αποκατάσταση μετά πολυ καλά και οικονομικά το ίδιο εφόσον κοιτάς να κάνει ιατρειό μετά. Γενικά η ειδικότητα είναι πολύ χαλαρή (ακομα και τις αιμοληψίες τις παιρνουν άλλοι...) Συμφωνώ με την επιλογή της ειδικότητας. Εφόσον μένεις Αθήνα πέρνα από το παίδων (Αγίσ Σοφία) στο τμήμα να μιλήσεις με τους ειδικευόμενους του τμήματος και να δεις περίπου τι παιζει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Αυγούστου 2024 ειναι λιγοι γενικά για αυτό οποιος ανοιξει και άσχετος ιατρικά να είναι θα βγάλι καλά λεφτα Click για ανάπτυξη... ναι οκ ... μπορει να πανε στομα με στομα να βρεθουν.. Υπαρχουν παντως απειρα παιδια που πρεπει να περασουν αρχικα απο εκει να παρουν γνωματευση και μετα οτι αλλο να κανουν. Οχι ψυχικα αρωστα ....αλλα αυτα περι δυσλεξιας κλπ..μπορει να ειναι και το 10% των παιδιων.. Αυτο ομως το μπλα μπλα ρε παιδι μου πολυ ειναι .. αλλα οκ για χαρη του μικρουλι χαλαλι...α βγαλουμε και αγαπη.