fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.

28-08-10

16:13
Eγώ πιστεύω ότι το λιθαράκι που γέννησε την αγάπη μεταξύ Μαρινέλας και Σταύρου δεν σβήστηκε ακόμα είναι ακόμα ζωντανό. Το λιθαράκι αυτό έχει τις προοπτικές να γίνει μεγάλο δέντρο. Ο Σταύρος μετά τις διακοπές υποσυνείδητα κατάλαβε πως η Μαρινέλα είναι το άλλο του μισό παρόλα αυτά φοβάται να της μιλήσει και σκέφτεται πάλι την Ελευθερία . Όταν ήταν μαζί (με την Μαρινέλα είχε τον παράδεισο αλλά δυστηχώς το μαθε όταν την έχασε και τώρα προσπαθεί να βρει το υποκατάσταο για να πειστεί ότι την ξεπέρασε). Η Μαρινέλα δεν είναι όμορφη σαν την Ελευθερία αλλά σίγουρα είναι πιο καλό κορίτσι από αυτήν και μπορεί να συγχωρέσει τον Σταύρο με λίγα χαδάκια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

28-08-10

16:16
Αν καταλάβαινε ότι το άλλο του μισό είναι η Μ θα έκανε προσπάθειες επανασύνδεσης και δε θα μας ρωτούσε πως να πλησιάσει την Ε αλλά τη Μ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Athinoul@91
Δραστήριο μέλος
Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 669 μηνύματα.

28-08-10

16:35

τωρα πια αν ηταν τοσο κουκλαρα και πιστευεις οτι δε θα βρεις αλλη? τι να σου πω...εσυ αποφασιζεις!
παντως τα πραγματα επρεπε να τα ξεκαθαρισεις στη κοπελα σου και να εισαι ειλικρινης μαζι της...θα εδειχνε περισσοτερη κατανοηση τουλαχιστον σε εσενα...
fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.

28-08-10

17:11
Εγώ πιστεύω ότι ο Σταύρος αγαπάει την Μαρινέλα και θέλει να της πει:

Σ αγαπώ φοβάμαι να ρθω να σε ξαναβρώ και όπως παλιά να σου πω πόσο σ αγαπώ. Μόνο για σένα είμαι εδώ θέλω απλά να ζω δίπλα σου κάθε λεπτό.
αλλά ντρέπεται.

Σ αγαπώ φοβάμαι να ρθω να σε ξαναβρώ και όπως παλιά να σου πω πόσο σ αγαπώ. Μόνο για σένα είμαι εδώ θέλω απλά να ζω δίπλα σου κάθε λεπτό.
αλλά ντρέπεται.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...