Παίρνετε παραπάνω μαθήματα;

Παίρνετε παραπάνω μαθήματα;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 5)
  • Ναι! Επιλογής/Προαιρετικά

Ψήφοι: 1 20,0%
  • Ναι! Απο άλλα εξάμηνα

Ψήφοι: 1 20,0%
  • Όχι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Δεν υπάρχει η δυνατότητα αυτή στη σχολή μου

Ψήφοι: 3 60,0%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    5

challenger

Επιφανές μέλος

Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα.
Εσείς που είστε σε σχολές που έχουν αυτή τη δυνατότητα, παίρνετε μαθήματα από άλλα εξάμηνα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δηλαδή; από ανώτερα εξάμηνα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι!
από μεγαλύτερα εξάμηνα, προαιρετικά, κατ' επιλογήν υποχρεωτικά...

Η δικιά μου σχολή δεν το έχει σαν δυνατότητα (νομίζω) :hmm:

Ναι, επιλογής κυρίως.

Θα ξεκινήσω μάλλον από φέτος να παίρνω υποχρεωτικά επιλογής από μεγαλύτερα εξάμηνα. Ανάλογα την έλλειψη καθηγητών.

Εγω ελπιζω να μπορω να παρω νωριτερα καποια μαθηματα....γιατι αλλιως θα τα βρω σκουρα στο 7ο εξαμηνο.60 ωρες μαθημα την εβδομαδα θα εχω αν παρω οσα μου αρεσουν σαν επιλογης:cry_x:!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back