challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:16 Ο challenger: #1 19-09-12 10:16 Εσείς που είστε σε σχολές που έχουν αυτή τη δυνατότητα, παίρνετε μαθήματα από άλλα εξάμηνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:30 Η hurricane: #2 19-09-12 11:30 δηλαδή; από ανώτερα εξάμηνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:34 Ο challenger: #3 19-09-12 11:34 Ναι! από μεγαλύτερα εξάμηνα, προαιρετικά, κατ' επιλογήν υποχρεωτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:43 Η Ερινύς έγραψε: #4 19-09-12 11:43 Η δικιά μου σχολή δεν το έχει σαν δυνατότητα (νομίζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:46 Η Miss Brightside: #5 19-09-12 11:46 Ναι, επιλογής κυρίως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:34 Η Χριστιάννα ^^: #6 19-09-12 15:34 Θα ξεκινήσω μάλλον από φέτος να παίρνω υποχρεωτικά επιλογής από μεγαλύτερα εξάμηνα. Ανάλογα την έλλειψη καθηγητών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:51 Ο OChemist έγραψε: #7 19-09-12 15:51 Εγω ελπιζω να μπορω να παρω νωριτερα καποια μαθηματα....γιατι αλλιως θα τα βρω σκουρα στο 7ο εξαμηνο.60 ωρες μαθημα την εβδομαδα θα εχω αν παρω οσα μου αρεσουν σαν επιλογης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εσείς που είστε σε σχολές που έχουν αυτή τη δυνατότητα, παίρνετε μαθήματα από άλλα εξάμηνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hurricane Διάσημο μέλος Η supergirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.573 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:30 Η hurricane: #2 19-09-12 11:30 δηλαδή; από ανώτερα εξάμηνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:34 Ο challenger: #3 19-09-12 11:34 Ναι! από μεγαλύτερα εξάμηνα, προαιρετικά, κατ' επιλογήν υποχρεωτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:43 Η Ερινύς έγραψε: #4 19-09-12 11:43 Η δικιά μου σχολή δεν το έχει σαν δυνατότητα (νομίζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:46 Η Miss Brightside: #5 19-09-12 11:46 Ναι, επιλογής κυρίως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:34 Η Χριστιάννα ^^: #6 19-09-12 15:34 Θα ξεκινήσω μάλλον από φέτος να παίρνω υποχρεωτικά επιλογής από μεγαλύτερα εξάμηνα. Ανάλογα την έλλειψη καθηγητών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:51 Ο OChemist έγραψε: #7 19-09-12 15:51 Εγω ελπιζω να μπορω να παρω νωριτερα καποια μαθηματα....γιατι αλλιως θα τα βρω σκουρα στο 7ο εξαμηνο.60 ωρες μαθημα την εβδομαδα θα εχω αν παρω οσα μου αρεσουν σαν επιλογης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δηλαδή; από ανώτερα εξάμηνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
challenger Επιφανές μέλος Ο challenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 11.457 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:34 Ο challenger: #3 19-09-12 11:34 Ναι! από μεγαλύτερα εξάμηνα, προαιρετικά, κατ' επιλογήν υποχρεωτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:43 Η Ερινύς έγραψε: #4 19-09-12 11:43 Η δικιά μου σχολή δεν το έχει σαν δυνατότητα (νομίζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:46 Η Miss Brightside: #5 19-09-12 11:46 Ναι, επιλογής κυρίως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:34 Η Χριστιάννα ^^: #6 19-09-12 15:34 Θα ξεκινήσω μάλλον από φέτος να παίρνω υποχρεωτικά επιλογής από μεγαλύτερα εξάμηνα. Ανάλογα την έλλειψη καθηγητών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:51 Ο OChemist έγραψε: #7 19-09-12 15:51 Εγω ελπιζω να μπορω να παρω νωριτερα καποια μαθηματα....γιατι αλλιως θα τα βρω σκουρα στο 7ο εξαμηνο.60 ωρες μαθημα την εβδομαδα θα εχω αν παρω οσα μου αρεσουν σαν επιλογης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι! από μεγαλύτερα εξάμηνα, προαιρετικά, κατ' επιλογήν υποχρεωτικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:43 Η Ερινύς έγραψε: #4 19-09-12 11:43 Η δικιά μου σχολή δεν το έχει σαν δυνατότητα (νομίζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:46 Η Miss Brightside: #5 19-09-12 11:46 Ναι, επιλογής κυρίως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:34 Η Χριστιάννα ^^: #6 19-09-12 15:34 Θα ξεκινήσω μάλλον από φέτος να παίρνω υποχρεωτικά επιλογής από μεγαλύτερα εξάμηνα. Ανάλογα την έλλειψη καθηγητών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:51 Ο OChemist έγραψε: #7 19-09-12 15:51 Εγω ελπιζω να μπορω να παρω νωριτερα καποια μαθηματα....γιατι αλλιως θα τα βρω σκουρα στο 7ο εξαμηνο.60 ωρες μαθημα την εβδομαδα θα εχω αν παρω οσα μου αρεσουν σαν επιλογης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η δικιά μου σχολή δεν το έχει σαν δυνατότητα (νομίζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:46 Η Miss Brightside: #5 19-09-12 11:46 Ναι, επιλογής κυρίως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:34 Η Χριστιάννα ^^: #6 19-09-12 15:34 Θα ξεκινήσω μάλλον από φέτος να παίρνω υποχρεωτικά επιλογής από μεγαλύτερα εξάμηνα. Ανάλογα την έλλειψη καθηγητών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:51 Ο OChemist έγραψε: #7 19-09-12 15:51 Εγω ελπιζω να μπορω να παρω νωριτερα καποια μαθηματα....γιατι αλλιως θα τα βρω σκουρα στο 7ο εξαμηνο.60 ωρες μαθημα την εβδομαδα θα εχω αν παρω οσα μου αρεσουν σαν επιλογης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι, επιλογής κυρίως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:34 Η Χριστιάννα ^^: #6 19-09-12 15:34 Θα ξεκινήσω μάλλον από φέτος να παίρνω υποχρεωτικά επιλογής από μεγαλύτερα εξάμηνα. Ανάλογα την έλλειψη καθηγητών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:51 Ο OChemist έγραψε: #7 19-09-12 15:51 Εγω ελπιζω να μπορω να παρω νωριτερα καποια μαθηματα....γιατι αλλιως θα τα βρω σκουρα στο 7ο εξαμηνο.60 ωρες μαθημα την εβδομαδα θα εχω αν παρω οσα μου αρεσουν σαν επιλογης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Θα ξεκινήσω μάλλον από φέτος να παίρνω υποχρεωτικά επιλογής από μεγαλύτερα εξάμηνα. Ανάλογα την έλλειψη καθηγητών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:51 Ο OChemist έγραψε: #7 19-09-12 15:51 Εγω ελπιζω να μπορω να παρω νωριτερα καποια μαθηματα....γιατι αλλιως θα τα βρω σκουρα στο 7ο εξαμηνο.60 ωρες μαθημα την εβδομαδα θα εχω αν παρω οσα μου αρεσουν σαν επιλογης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εγω ελπιζω να μπορω να παρω νωριτερα καποια μαθηματα....γιατι αλλιως θα τα βρω σκουρα στο 7ο εξαμηνο.60 ωρες μαθημα την εβδομαδα θα εχω αν παρω οσα μου αρεσουν σαν επιλογης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.