Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Το iSchool είναι η μεγαλύτερη μαθητική διαδικτυακή κοινότητα με 68.428 εγγεγραμμένα μέλη και 3.562.213 μηνύματα σε 105.935 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το iSchool άλλα 338 άτομα.
Με τι θες να ασχοληθείς ;Καλησπέρα, ειμαι τελειόφοιτος φοιτητης Χημειας στα Ιωαννινα. Τυχαίνει να γνωριζει κανεις αν το μεταπτυχιακό προγραμμα Μοριακου Σχεδιασμου και Μοντελοποιησης ειναι καλη ιδεα για να προχωρησω στην Υπολογιστικη Ιατρικη/Φαρμακευτικη Χημεια; Η πτυχιακη μου ηδη βασιζεται σε Οργανικη Συνθεση Φαρμακου και Παθογενεια Βακτηριων.
Για τον πρώτο τομέα τσέκαρε τα μεταπτυχιακά της ΣΕΜΦΕ("Μαθηματική προτυποποίηση σε σύγχρονες τεχνολογίες") ή το άλλο "Εφαρμοσμένες Μαθηματικές Επιστήμες". Για τον δεύτερο κλάδο που αναφέρεις, τσέκαρε το αντίστοιχο μεταπτυχιακό της φαρμακευτικής στο ΕΚΠΑ.Καλησπέρα, ειμαι τελειόφοιτος φοιτητης Χημειας στα Ιωαννινα. Τυχαίνει να γνωριζει κανεις αν το μεταπτυχιακό προγραμμα Μοριακου Σχεδιασμου και Μοντελοποιησης ειναι καλη ιδεα για να προχωρησω στην Υπολογιστικη Ιατρικη/Φαρμακευτικη Χημεια; Η πτυχιακη μου ηδη βασιζεται σε Οργανικη Συνθεση Φαρμακου και Παθογενεια Βακτηριων.