Ο λόγος του Ζούκοφ

Resaldis

Δραστήριο μέλος

Ο Resaldis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα.
«Δεν είμαι εξτρεμιστής. Η ρωσική κυβέρνηση σήμερα θεωρεί τον εαυτό της ως τον τελευταίο υπερασπιστή των παραδοσιακών αξιών, της οικογένειας, του πατριωτισμού, στο όνομα της χριστιανικής πίστης. Η ηθική του χριστιανισμού περιλαμβάνει δύο αξίες. Η πρώτη είναι η ατομική ευθύνη. Είναι η ιστορία ενός ατόμου που σήκωσε όλο τον πόνο του κόσμου στους ώμους του. Η δεύτερη είναι η αγάπη. Η κοινωνία που χτίζεται πάνω στην αγάπη είναι η πιο δυνατή. Πάρε τον σταυρό σου πάνω στους ώμους σου και ακολούθησε τα όνειρά σου. Γίνε ήρωας. Μην υποκλίνεσαι σε δεσπότες.

Σήμερα το 10% των πλουσιότερων Ρώσων κρατάει το 90% του πλούτου στα χέρια της. Κάποιοι είναι αξιοσέβαστοι πολίτες, αλλά ο περισσότερος απ' αυτόν τον πλούτο κερδήθηκε μέσα από διαφθορά και όχι από τίμια δουλειά.

Επειδή καταλαβαίνουν ότι δεν μπορούν να ανθίσουν επαγγελματικά, οι Ρώσοι άντρες πίνουν μέχρι θανάτου ή αυτοκτονούν. Το 1/3 των οικογενειών στη Ρωσία είναι μητέρες μόνες. Το αλκοόλ στη Ρωσία είναι φτηνότερο από τα βιβλία.

Στη χώρα μας δεν έχει αναπτυχθεί η ατομική ευθύνη. Και αν πάει να δημιουργηθεί συλλογική δράση, η Ασφάλεια την εκλαμβάνει ως απειλή. Δεν τους νοιάζει αν υπερασπίζεσαι τα ανθρώπινα δικαιώματα ή αν θες να προστατέψεις τη φύση, θα σε χαρακτηρίσουν πράκτορα των ξένων. Γίναμε ένα έθνος που ξέχασε πώς να αγαπάει.

Επιθυμώ να δω την ευθύνη και την αγάπη στους συμπολίτες μας. Γι’ αυτό δεν κάλεσα ποτέ σε βία. Η βία μάς δένει τα χέρια και οδηγεί σε ανευθυνότητα.

Είμαι χαρούμενος που μου δόθηκε η ευκαιρία να υποστώ αυτή τη δίκη, να υποφέρω, στο όνομα των αξιών που έχω στην καρδιά μου. Αξιότιμη κυρία δικαστή, όσο πιο τρομακτικό θα είναι το μέλλον μου, τόσο πιο πλατιά θα χαμογελώ προς την κατεύθυνσή του. Σας ευχαριστώ».


(https://www.liberal.gr/apopsi/i-diki-sti-moscha-kai-o-fileleutheros-logos-tou-giegkor-zoukof/278474)
 

Guest 209912

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Comrade Zhukov the Motherland is very grateful to have a hero like you defending her. Now please, step in the gulag.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top