thanos_
Νεοφερμένο μέλος
Ο thanos_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 4 μηνύματα.

13-07-10

01:54
Υπαρχει κανεις που να εχει σκοπο να δηλωσει πρωτη επιλογη την οργανωση και διοικηση επιχειρησεων του Μακεδονιας???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valandil
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα.

13-07-10

15:55
Εγώ και είμαι 500 μόρια πάνω 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
poromenosGR
Νεοφερμένο μέλος
Ο poromenosGR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

26-07-10

23:48
Καλώς ήρθατε στο τμήμα μας παιδιά 

giannis_92
Νεοφερμένο μέλος
Ο giannis_92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 100 μηνύματα.

07-10-10

00:23
Εγώ ειμαι οικονομικών επιστημών στο ΠΑΜΑΚ πάντως
alisa24515
Νεοφερμένο μέλος
Η ALEXANDRA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 9 μηνύματα.

19-08-11

13:30
φέτος θα σας έρθω και εγώ....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vicky1D_ZM
Νεοφερμένο μέλος
Η vicky1D_ZM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 16 μηνύματα.

06-07-15

22:50
παιδια εχει κανεις αποψη πανω στην οργανωση και διοικηση επιχειρησεων στο παμακ?? 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...