Οι χειρότερες διαφημίσεις ΙΙ

χαχαχα η εταιρεία του "τζάμπα" συνειδητοποίησε πόσο απαίσιες είναι οι διαφημίσεις του και βγάλανε παιχνίδι:
"Σου τη σπάνε ο Τζάμπας και η μάνα του; Τώρα έχεις την ευκαιρία να παίξεις στο παιχνίδι που ετοίμασαν για σένα και να βγάλεις το άχτι σου!"

xD

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μην ξεχνάτε ότι τους διαφημιστές δεν τους ενδιαφέρει τόσο αν θα βρούμε κακόγουστη η μη την διαφήμισή τους,αλλά το αν θα κάνει εντύπωση και θα μείνει στο κεφάλι μας το περιεχόμενο.Γιατί μπορεί η διαφήμιση του τζάμπα να είναι τραγική αλλά εμένα πάντως μου έχει μείνει ότι στα media markt είναι αρκετά φθηνά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η διαφήμιση του τζάμπο με τη Στανίση. Απλά έλεος...:mpliaks: :sick: :sick:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι........και το τραγουδι είναι ελεεινό και το ενδυματολογικό.............αλλά και το όλο κονσεπτ δε λέει και τίποτα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η διαφήμιση της Μιντια Μαρκτ νομίζω είναι που λέει “ΑΡΝΗΣΟΥ ΤΟ ΑΡΝΙ ΣΟΥ“ :mpliaks:

Πραγματικά την είδα και λέω ε όχι ρε γαμώτο τι μαλακία βγάλαν πάλι :P η μόνη καλή διαφήμιση που έχουν βγάλει τα jumbo ήταν εκείνη που μετρούσαν μέρες για τα χριστούγεννα..

Παραδόξως η διαφήμιση με το αρνήσου το αρνί σου με άρεσε :hehe:

Η χειροτερη διαφημιση μακραν ειναι αυτη με τα bake rolls που χουν γευση πιτσα και εχουν φτιαξει ενα σκηνικο 19ου αιωνα στην αγγλια κ ολο αυτο για ενα λεπτο υπερβολικο και ανουσιο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back