Dias
Επιφανές μέλος

Θα ήθελα τη γνώμη σας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
solonas07
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
annaki!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τρομερά σχέδια,ακόμα καλύτερες τιμές..Σου λέω κατενθουσιάστηκα!
Αν είναι,να σου τη στείλω και να την δώσεις σε αυτή την -κατά τ'άλλα ευγενέστατη και πολύύύύ ισορροπημένη-κυρία.
Πιστεύω πως θα την βολέψει,γιατί θα βάλει μέσα τον γίο της (μαζί με τα βιβλία)και θα είναι απόλυτα σίγουρη πως θα είναι απόλυτα αφοσιωμένος στα μαθηματάκια του!
Ναι,νομίζω θα ήταν το καταλληλότερο περιβάλλον ανατροφής του σπλάχνου της...
Καλά,είμαστε σοβαροί τώρα;;;;;;;;;;;;

Πάει καλά η γυναίκα;;;Και άντε,πες αυτή δεν πάει..Ο φίλος σου όμως;;;
Το σκηνικό που περιγράφεις μου ακούγεται εξωφρενικό!Είναι δυνατόν να πήρε τηλέφωνο ξένο παιδί για να του τα ψάλλει επειδή ο δικός της πήγε για λίγες ώρες στη θάλασσα;;!!!
Φαντάσου τι καταπίεση τραβάει ο φίλος σου...!!!
Όπως πολύ σωστά είπες,βούληση και αποψη έχει!Και στην τελική,ούτε απο τον λαιμό τον έπιασες,ούτε σε έχει διορίσει η μανούλα του baby sitter του μπέμπη της!Για εμένα,το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχει ο φίλος σου.Προφανώς έχει ξεχάσει πως δεν είναι πλέον 6 χρονών για να καθαρίζει η μαμάκα του για τα ''κακά'' παιδάκια που τον έκαναν ''ντα'' στην παιδική χαρά ή τον έβαλαν να πετάξει πέτρες,ενώ εκείνα γελούσαν...!
Πιστεύω πως για να γλιτώσει την κατσάδα της μάνας του,έριξε το φταίξιμο σε εσένα..Λάθος!Αν δεν έχουμε το σθένος να ''απολογηθούμε'' για μια απλή βόλτα (''Ναι ρε μάνα πήγα για μπάνιο!Και;'' )τότε τρέχα γύρευε..
Επιπλέον,αν αφήνει την μαμά του να ανακατευεται στο τι θα κάνει και πότε θα το κάνει,φαντάσου τι θα γίνει όταν της πάει την πρώτη σοβαρή σχέση στο σπίτι ή όταν παντρευτεί!
Θεωρώ αρρωστημένες τις σχέσεις γονιού-τέκνου που δεν :
-έχουν κόψει τον ομφάλιο λώρο
-το παιδί,μια ανάσα πριν την ενηλικίωση,δεν τολμάει να μιλησει στον γονιο αλλά βάζει 3ους μπροστά(ειδικά για κάτι τόσο απλό,δηλαδή ένα μπάνιο στη θάλασσα με την παρέα!)
-υπάρχει εμπιστοσύνη,και απο τις δύο πλευρές
Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα αλλά δεν πίστευα πως υπάρχουν τέτοιο γονείς!

mariza_93
Δραστήριο μέλος

λιγο σοβαρα.....χμ οντως υπρχουν τετοιοι γονεις αλλα και το παιδι μπορουσε να μην δωσει τον αριθμο σου..... τι να πω..... καλα πιστευω της μιλησες.....αντε και αλλη φορα δεν εχει μπανιο μες τις εξετασεις!!!!!!!!!!!!!!!
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

Έλεγα να πάω και αύριο......αντε και αλλη φορα δεν εχει μπανιο μες τις εξετασεις!!!!!!!!!!!!!!!

mariza_93
Δραστήριο μέλος

ούτε να το σκέφτεσαι ..... θα έρθω εκει και θα σε πιασω απο το μαλλι....ολη η παραλια θα μας ακουσει !!!!!!!!
Έλεγα να πάω και αύριο.

Devina
Τιμώμενο Μέλος

Κάποιοι γονείς δεν βλέπουν ότι το παιδί τους είναι παρασυρμένο από μόνο του, και αρέσκονται στο να ρίχνουν τις ευθύνες στους άλλους.
Δεν βλέπουν την αλήθεια κατάματα.
Εσύ καλά της μίλησες, τι να πεις και εκείνη την ώρα...
Απλά, πλέον θα ξέρεις που απευθύνεσαι και που όχι...
αορ
Εκκολαπτόμενο μέλος

SICX
Διάσημο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

2) Σίγουρα το παιδί έχει πολλά προβλήματα. Στην αρχή είχα θυμώσει πολύ μαζί του αλλά τώρα νομίζω ότι τον λυπάμαι (ας μην ήταν σωστός).
3) Η σύνδεση μαζί του από τότε ως τώρα δεν είναι εφικτή (πιθανόν ο συνδρομητής έχει το τηλέφωνο του απενεργοποιημένο).
4) Το συζήτησα μόνο με ένα κορίτσι της παρέας και συμφωνήσαμε να μην πούμε τίποτα σε κανέναν άλλο (μην του δημιουργήσουμε και άλλα προβλήματα).
5) Νομίζω πάντως ότι τέτοιες μάνες είναι για μπάτσες.

Υ.Γ. Mariza_93: Είδες? Είμαι καλό παιδί και σε άκουσα και δεν πήγα σήμερα για μπάνιο

mariza_93
Δραστήριο μέλος

Υ.Γ. Mariza_93: Είδες? Είμαι καλό παιδί και σε άκουσα και δεν πήγα σήμερα για μπάνιο(Για αύριο θα δούμε)
![]()
μπραβο παιδι μου!!!!!! ουτε εγω πηγα.......

Υ,Γ. τα καταφερα να βαλω εικονα.....ευχαριστω!
Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Devina
Τιμώμενο Μέλος

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Αλήθεια, τελικά ο φίλος μου αποδείχτηκε πολύ λακαμάς και μαμάκιας. Δηλαδή, όταν το μάλωσε η μάνα του της είπε ότι ο Δίας του είπε να πάει για μπάνιο? Και της έδωσε και το κινητό μου? Και γενικά λέει στη μάνα του πράγματα για τους φίλους του που δεν πρέπει? Πραγματικά ΕΛΕΟΣ!!!!!
![]()
Έλεγα να πάω και αύριο.
Δώσε το κινητό του στη μαμά σου να τον πάρει και αυτόν τηλέφωνο!!!

Πέρα από την πλάκα. Αν ήμουν στη θέση σου, με πολύ ευγενικό τρόπο της λες ότι ο γιόκας της έχει κρίση και μπορεί να αποφασίσει αν θα κάτσει να διαβάσει ή αν θα πάει για μπάνιο.. Και στην τελική για να της βγω και από πάνω, θα της έλεγα να τον μεγάλωνε καλύτερα για να αποφάσιζε να κάτσει να διαβάσει.. Αλλά πώς να τον μεγαλώσει καλά αν έχει λανθασμένη κρίση???
Κρίμα το παιδί....
Σκληρό και κακό, ξέρω.. Αλλά έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεις τέτοιους ανθρώπους μήπως πέσουν από το κρεβάτι και ξυπνήσουν!

αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτό θα έκανα εγώ, νομίζω.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.