Καλησπέρα! Θα ήθελα να μάθω σχετικά με την ποιότητα και τη διάθεση συνεργασίας των καθηγητών, τις κτιριακές εγκαταστάσεις και τη δυνατότητα εκμάθησης ξένων γλωσσών για το τμήμα οικονομικών και των δύο πανεπιστημίων (απθ και παμακ). Γενικά ακούγεται ότι οι καθηγητές στο απθ είναι πιο καταρτισμένοι και συνεργάσιμοι σε σχέση με αυτούς του παμακ που παρουσιάζονται ως αδιάλλακτοι. Ωστόσο δεν ακούγονται και τόσο θετικά σχόλια για την ποιότητα των φοιτητών του απθ (όπως ισχυρίζονται πολλοί εξαιτίας της χαμηλότερης βάσης) και για τις παλιές κτιριακές εγκαταστάσεις. Είναι όντως έτσι τα πράγματα; Επίσης θα με ενδιέφερε να μάθω αν υπάρχει η δυνατότητα χρήσης του αναγνωστηρίου του ενός πανεπιστημίου ακόμα κι αν ανήκεις στο άλλο,τι ακριβώς συμβαίνει με τα προαπαιτούμενα μαθήματα στο παμακ, καθώς και λίγα πράγματα για τις ομάδες που δραστηριοποιούνται (έχω ακουστά μόνο για το finance club του παμακ) . Η πανδημία μου στέρησε την ευκαιρία να επισκεφθώ τα δύο πανεπιστήμια και παρά την διαδικτυακή πληροφόρηση, θεωρώ πως δεν καλύφθηκαν οι ερωτήσεις που διατυπώθηκαν παραπάνω. Παρακαλώ όποιος είναι οικείος επί του θέματος να μου απαντήσει άμεσα καθώς πλησιάζει η ημερομηνία υποβολής του μηχανογραφικού.
Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.