tasosatha
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kotsos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love
Διάσημο μέλος

kotsos
Εκκολαπτόμενο μέλος

γιατί; γίνεται να κάνεις μεταγγραφή αν τα περάσεις;
την ιδια απορια εχω κι εγω
maraki love
Διάσημο μέλος

κάπου άκουσα ότι αν περάσεις τα μαθήματα του Α' Εξαμήνου μπορείς να πάρεις μεταγραφή αλλά δεν είναι και σίγουροτην ιδια απορια εχω κι εγω
nicktamias
Νεοφερμένο μέλος

κάπου άκουσα ότι αν περάσεις τα μαθήματα του Α' Εξαμήνου μπορείς να πάρεις μεταγραφή αλλά δεν είναι και σίγουρο
Δεν παιζει με τιποτα αυτο.
kotsos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

κάπου άκουσα ότι αν περάσεις τα μαθήματα του Α' Εξαμήνου μπορείς να πάρεις μεταγραφή αλλά δεν είναι και σίγουρο
διαβαστε εγκυκλιο. κατι τετοιο δεν ισχυει.
stelios_thess
Νεοφερμένο μέλος

αυτο που λες ισχυει. εχω ρωτησει συμβουλο επαγγελματικου προσανατολισμου και μου ειπε τα εξης.
αν περασεις τα μαθηματα του α εξαμηνου δικαιουσαι μεταγραφη την επομενη χρονια(δηλαδη το 2 ετος) με ποσοτικο περιορισμο.θα επιλεχθουν δλδ απο την σχολη ατομα με χαμηλο εισοδημα κ.α.
kotsos
Εκκολαπτόμενο μέλος

αυτο που λες ισχυει. εχω ρωτησει συμβουλο επαγγελματικου προσανατολισμου και μου ειπε τα εξης.
αν περασεις τα μαθηματα του α εξαμηνου δικαιουσαι μεταγραφη την επομενη χρονια(δηλαδη το 2 ετος) με ποσοτικο περιορισμο.θα επιλεχθουν δλδ απο την σχολη ατομα με χαμηλο εισοδημα κ.α.
κοιτα να δεις τι υπαρχει στα ψηλα γραμματα του νομου...ομολογω πως αυτο δεν το περιμενα αν και ειναι δικαιο...
Dreams&hopes
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Καλή γιορτές!

Dreams&hopes
Δραστήριο μέλος

Δέσποινα, από όσα έχω διαβάσει μέχρι τώρα για τις διάφορες σχολές οικονομικών επιστημών, δεν έχουν κάποιες υποχρεωτικές παρακολουθήσεις, έχουν απλά υποχρεωτικά μαθήματα - όπως όλες οι σχολές. Λογικά δεν θα υπάρχει κάποια διαφορά ως προς αυτό. Ωστόσο, για να είσαι σίγουρη μπορείς να επικοινωνήσεις και με τη γραμματεία του τμήματος με το νέο έτος!
Καλή γιορτές!![]()
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
Dreams&hopes
Δραστήριο μέλος

Eίναι ένας φίλος εκεί και δε μου έχει πει κάτι για εργαστήρια![]()

^^Aris^^
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.